Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعادتی با بیان‌اینکه کانون‌های مساجد شبکه عظیم نیروسازی برای نظام و انقلاب هستند، گفت: دوره آموزشی «مدیریت اسلامی» ویژه مدیران کانون‌ها به‌منظور تربیت نیروهای متخصص و متعهد طراحی شده و از فردا وارد فاز اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، تربیت نیروهای متخصص و متعهد در پرتوی نورانیت و معنویت مسجد، ازجمله کارویژه ها و اهدافی است که ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در قالب طرح ها و دوره ها و نیز همایش ها و کارگاه های آموزشی در سطوح مختلف، دنبال می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری دوره آموزشی «مدیریت اسلامی» ازجمله تلاش های این ستاد در راستای تربیت نیروی متخصص و متعهد است. لذا درباره کیفیت و اهداف این دوره با «سعید سعادتی»، معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون های مساجد گفت وگو کرده ایم که در ادامه مشروح آن تقدیم حضورتان می شود:

 

ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در حوزه تربیت نیروی متخصص و متعهد در فضای مسجد چه افقی دارد و برای تحقق آن چه اقداماتی را پیش بینی کرده است؟

 

تربیت نیروی انسانی در نظام جمهوری اسلامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است چراکه برخورداری از کادر تخصصی با افق و نظرگاه جهانی از محورهای اصلی پیشرفت و توسعه نظام اسلامی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی است، چنان که امام خمینی(ره) از تعبیر «فتح الفتوح» تنها درباره تربیت نیروهای جوان استفاده کرده اند.

این یعنی بسیاری از مسائل و مشکلات کشور با تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد و کارآمد برطرف می شود.

لذا اکنون که در دهه پنجم از عمر بابرکت انقلاب اسلامی قرار داریم، تجربه 40 سال گذشته که مبتنی بر دانش حکومتداری است به ما کمک می کند تا در گام دوم انقلاب با تربیت نیروهای جوان، متعهد و متخصص نقش مهمی در آینده ایران ایفا کنیم.

در این میان نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد بی بدیل است.

 

چه چیز این نقش و اثرگذاری را بی بدیل و منحصر می کند؟

 

کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به عنوان شبکه مردمیِ فراگیر و موثر که در اکثر محلات شهری و مناطق روستایی فعال هستند، شبکه عظیم نیروسازی و تربیت نیرو برای انقلاب به شمار می روند.

این کانون ها بستر تربیت هنرمندان متعهد، مدیران متخصص، معلمان و استادان دانشگاه و ... را در مساجد فراهم کرده اند، نیروهایی که در اعتلای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هم در داخل و هم خارج از کشور نقش آفرینی می کنند و می توانند سفیران انقلاب در سطح بین الملل به ویژه در موضوع تمدن نوین اسلامی و زمینه سازی حکومت جهانی امام عصر(عج) باشند.

 

دوره آموزشی «مدیریت اسلامی» با چه اهداف و محورهایی برگزار می شود؟

 

دوره آموزشی «مدیریت اسلامی» برای اولین بار به همت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و با همکاری انجمن تخصصی مدیریت اسلامی حوزه های علمیه ویژه مدیران مسئول کانون ها طراحی شده است تا سطح دانش و مهارت این مدیران را به ویژه در حوزه مدیریت اسلامی، مدیریت فرهنگی و مدیریت مبتنی بر محله تقویت کرده و ارتقاء دهد.

 

این دوره از چه زمان و در چه سطح و گستره ای برگزار می شود؟

 

نخستین مرحله از این دوره از فردا (چهارشنبه، ششم شهریور ماه) با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حبیب رضا ارزانی»، رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به صورت آزمایشی در استان البرز کلید می خورد و در آن حدود 60 مدیر کانون های منتخب استان البرز حضور دارند.

محتوای سند تحول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در افق 1414 و طرح ملی «فهما» در آئین افتتاحیه توسط حجت الاسلام ارزانی تشریح می شود.

بخشی از این دوره که تا جمعه، هشتم شهریور ادامه دارد، در قالب همایش و بخشی در قالب کارگاه های عملیاتی برگزار می شود.

 

چه مباحث و محورهایی در این دوره سه روزه مورد بحث و شرح قرار می گیرد؟

 

مباحث مدیریتی ازجمله مدیریت زمان، برنامه ریزی، مسئله شناسی، مدیریت حل مسئله و ... در بخش کارگاهی و موضوعاتی همچون آشنایی با نظام خانواده، نظام اوقات فراغت و نظام تربیت از منظر اسلام در بخش همایش این دوره با حضور استادان حوزه و دانشگاه تبیین می شود.

 

آیا برگزاری این دوره در سطح وسیع و برای همه مدیران کانون های مساجد در دستور کار ستاد هماهنگی کانون ها قرار دارد؟

 

بله؛ در این دوره تعدادی از مدیران ستادی به عنوان ارزیاب حضور می یابند، پس از پایان این دوره آزمایشی، ارزیابی محتوایی و آسیب شناسی را با حضور کارشناسان انجام می دهیم تا پس از تکمیل، در مرحله های بعدی به صورت مجازی در پرتال بچه های مسجد همه مدیران کانون ها از این دوره های آموزشی بهره مند شوند.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر هفته دولت مسجد جشن های دهه کرامت کانون های مساجد بیرجند اردبیل روزنامه شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد مدیریت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هشتم اردیبهشت ماه، در جلسه قرارگاه استانی مساجد استان لرستان، که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، اظهار کرد: ما هر آنچه که داریم از وجود پر خیر و برکت مساجد است، ما باید بتوانیم خدمات مسجد را خوب جلوه دهیم و به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی یک سری تشکیلات مانند پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، در کنار احداث و توسعه مساجد تشکیل شد که بسیار ضروری است و باعث شده به غیر از شرکت در نماز جماعت، جوانان و نوجوانان به واسطه برنامه‌های متنوع به مسجد سوق پیدا کنند.

شاهرخی بیان کرد: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد، در سال‌های اخیر با توجه به نیاز مردم و حضور مستمر روحانیان و بسیجیان در محلات، تشکلاتی همچون ستاد تسهیلگری تشکیل شد که توفیقات خوبی در این راستا نصیب شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: مجموعه امور مساجد استان نیز با صبر و حوصله اقدامات خوبی انجام داده، برنامه‌ها و مصوبات ارزشمندی را در راستای توانمندسازی ارکان مسجد عملیاتی کرده که تشکیل این ستاد و کارگروه دنباله همین موضوع است.

وی تأکید کرد: قرارگاه‌های مساجد باید باعث شود که روز به روز شاهد تغییر و تحول در سطح محلات و جامعه باشیم و انتظار است که با برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت‌های استان در جهت رونق امور مساجد ارزیابی و آن‌ها را به کار بگیریم.

شاهرخی افزود: ما جوانان و نوجوانانی داریم که از بابت انقلابی‌گری و عقیدتی و کار جهادی از نسل گذشته اگر جلوتر نباشند عقب‌تر نیستند، در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی، پژوهشی، تفریحی و سرگرمی از سوی سازمان‌ها، نهادها و ادارات مختلف به جد باید پیگیری شود، از آنجایی که این قشر از جامعه منبعی برای درآمد ندارند و مشتاقانه برای اوقات فراغت و کارهای فرهنگی مساجد مراجعه می‌کنند، باید این خدمات در اختیار آنان قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند