Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آرمان، حال اگر این اشخاص اقدام به دریافت کارت و شماره اقتصادی نکنند و یا با کارت و شماره اقتصادی افراد دیگری به معامله بپردازند، به میزان 10 درصد کل معامله جریمه خواهند شد. دستگاه‌های کارتخوان یکی از ابزاری هستند که از طریق آن اطلاعات درآمدی فعالان اقتصادی مشخص می‌شود، اما بعضی از اصناف، به‌ویژه پزشکان در مقابل نصب کارتخوان مقاومت شدیدی از خود نشان می‌دهند تا متناسب با درآمد خود مالیات نپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدد این تخلفات بار دیگر موضوع را به مجلس کشاند تا نمایندگان با استناد به ماده 169 مالیات‌های مستقیم نصب کارتخوان در مطب‌ها و بیمارستان‌ها را الزامی کنند.

پس از این تصمیم مجلس، پزشکان در مقابل قانون سر تسلیم فرود آوردند، اما با کارت‌خوان‌های اجاره‌ای! اکنون بیماران در مراجعه به بسیاری از مطب‌ها و بیمارستان‌ها یا با دستگاه پوزی که به بهانه قطعی تلفن متصل نیست مواجه می‌شوند و یا در بهترین حالت باید از طریق اپ‌های موبایلی اقدام به تراکنش مالی کنند.

البته در این زمینه پزشکانی هم حضور دارند که به نظر می‌رسد علاوه بر مدرک دکتری پزشکی، پله‌های فساد مالی را هم تا آخر پیموده‌اند و به‌رغم قوانین موجود از طریق کارتخوان‌های اجاره‌ای به ویزیت بیماران می‌پردازند! با اینکه از سازمان‌های ذی‌ربط انتظار می‌رود با هوشمندکردن سیستم‌های نظارتی در مقابل چنین تخلفاتی بایستند، اما مردم هم می‌توانند خود به‌عنوان ناظر عمل کنند و در صورت مشاهده چنین تخلفاتی، با شماره 1526 تماس بگیرند و مراتب را گزارش دهند.

برای بسیاری از افراد پیش‌آمده که گاه به علت دوری عابربانک‌ها و یا اضطرار در نیاز به پول نقد به مغازه‌ای مراجعه کرده و خواستار پول نقد در قبال استفاده از دستگاه پوز شده‌اند. اما تخلفات بعضی از اصناف، به‌ویژه پزشکان در ماه‌های گذشته چنان حساسیتی ایجاد کرده که اکنون بسیاری از سوپرمارکت‌ها، آرایشگاه‌ها، قصابی‌ها، میوه‌فروش‌ها و ... کاغذی بر دیوار چسبانده‌اند که به دلیل اخذ مالیات دیگر در قبال کارت بانکی پول نقدی نمی‌دهند.

اما در سوی دیگر ماجرا همچنان پزشکان هر روز از ترفندهای جدیدی برای دورزدن قانون استفاده می‌کنند. گویا این افراد در کنار واحدهای تخصصی که در دانشگاه پاس کرده‌اند، واحدهایی هم برای دورزدن مالیات گذرانده‌اند که به هیچ وجه حاضر به پرداخت مالیاتی متناسب با درآمد خود نیستند و هر قانونی که تصویب می‌شود یک راه برای عدم‌تمکین به آن پیدا می‌کنند. گویا پرداخت مالیات چنان برای آنها سنگین تمام می‌شود که گاه حتی پولی از بیماران نمی‌گیرند، اما حاضر به پذیرش کارت بانکی هم نمی‌شود. چنان‌که به نظر می‌رسد اکنون دغدغه آنها از پرداخت مالیات گذشته و پزشکان در چرخه لجاجت با سازمان امور مالیاتی افتاده‌اند که حتی به مصوبه مجلس بی‌اعتنایی می‌کنند.

این رفتارها فقط هم در مطب‌های کوچک قابل مشاهده نیست، بلکه بعضی از بیمارستان‌ها هم صرفا پول نقد می‌پذیرند. بیماران و همراهان بیماران نیز دیگر نباید تنها دغدغه بیماری و درمان آن را داشته باشند، بلکه لازم است در کنار آن به فکر تامین پول نقد هم باشند. حتی گزارش‌های واصله نشان می‌دهد که تعدادی از پزشکان برای جراحی‌هایی که هزینه چند ده میلیون تومانی دارد فقط پول نقد می‌پذیرند که حمل آن از جنبه‌های مختلف سخت و حتی خطرآفرین است. البته در این میان قطعا پزشکانی هم هستند که شرافت و قانونمندی آنها زبان‌زد عام و خاص است و همواره خود را در برابر جان و مال ملت مسئول می‌دانند. همچنین این تخلفات محدود به یک صنف نمی‌شود، بلکه امروزه بسیاری از اصناف دیگر به کارتخوان‌های اجاره‌ای روی آورده‌اند تا مالیات خود را نپردازند، هر گاه هم که از این پوزها، کارت می‌کشند گویا ذره‌ای از جان خود را از دست می‌دهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مالیات کارتخوان پزشکان فساد مالی مطب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی

حجت اله صالحی در جلسه با معاونین اداره‌کل مالیانی استان از تمدید ارائه اظهارنامه ارزش افزوده و بخشودگی صد درصد آن خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای مقررات ماده (۳) قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان آخرین مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره چهارم فصل زمستان سال ۱۴۰۲ یک ماه پس از پایان دوره مزبور است.
مدیرکل امور مالیاتی لرستان بیان داشت: به دلیل درخواست‌‏های مکرر مودیان مالیاتی و به منظور تکریم و فراهم آوردن زمینه اجرای صحیح تکالیف قانونی برای آنان در اولین دوره اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، بنا به اختیار حاصل از ماده (۱۹۱) قانون مالیات‌های مستقیم، و بخشنامه صادره در خصوص مؤدیانی که تا پایان روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مربوط به دوره مالیاتی چهارم سال ۱۴۰۲ خود را اصلاح و یا تکمیل (ثبت خرید و فروش‏هایی که صورتحساب‏های آنها در سامانه مؤدیان صادر نشده است) و به سازمان امور مالیاتی کشور مسترد نمایند امکان برخورداری صد درصدی از بخشودگی جریمه تأخیر موضوع ماده (۳۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰/۰۳/۰۲ را تا زمان فوق و همچنین جرائم موضوع بند (ب) ماده (۳۶) قانون مذکور را تا سقف جرائم متعلق به مالیات و عوارض ابرازی (مندرج در اظهارنامه مسترد شده) برای موارد مذکور فراهم نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟ (فیلم)
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • طلافروشان ماهانه ۸۰۰ هزار تومان مالیات دادند