Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@05:57:30 GMT

آیا فناوری سلامتی افراد را به خطر می اندازد؟

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۲۱۵۳

آیا فناوری سلامتی افراد را به خطر می اندازد؟

فناوری علی رغم چهره جذاب و شگفت انگیزش، سلامتی بزرگسالان و کودکان را در معرض خطر قرار داده است. بیتا میرعظیمی

امروزه فناوری در جای جای زندگی انسان ها رخنه کرده و راحتی و سرعت در انجام کارها را برای انسان ها به ارمغان اورده است؛ حقیقت ان است که آنچه در دنیای امروز استفاده می کنیم از خوراکی ها و آشامیدنی ها گرفته تا وسایل خانه و محیط کار و حتی خودرو شخصی و یا وسایل ارتباطی با فناوری پیوند خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما برخی از مسئولان بخش اورژانس کودکان مجتمع پزشکی اریک ویلیامز در خصوص به خطر افتادن سلامتی افراد با وجود فناوریهای نوین اظهار نگرانی کرده و اعلام کردند که در حال حاضر بسیاری از بیماران مراجعه کننده به این مرکز پزشکی به بیماریهایی نظیر مچ درد، دست درد و گردن درد دچار شده اند.

 ربیا هیدال گفت: تأثیر منفی شبکه های اجتماعی بر سلامتی کودکان واقعیتی اجتناب ناپذیر است.

 وی تصریح کرد: والدین باید نظارتی دائمی بر استفاده کودکان و نوجوانان از تبلت و تلفن همراه و سایر دستگاه های هوشمند داشته باشند.

 هیدال  در خصوص استفاده کاربران از چراغ های هوشمند هشدار داده و تأکید کرد: چراغهای هوشمند بر میزان ترشح هورمون ملاتونین از مغز انسان تأثیر گذاشته و تنظیم ان را بر هم می زند. در همین راستا نیز افرادی که از این فناور ی استفاده می کنند به مرور دچار کم خوابی شده و تعادل خواب خود را از دست می دهند.

 جوان اف پاول رئیس بخش اورژانس نیز گفت: نوجوانانی که دلبسته گوشی‌های هوشمندشان هستند، تغییراتی در ماده شیمیایی مغزشان تجربه می‌کنند که نشان دهنده اعتیاد آنها به تلفن همراه و یا تبلت است.

وی افزود: این افراد تجربه ای همانند افراد معتاد به ماری جوانا و نیکوتین داشته و با گذشت زمان عملکرد سیگنال های قشر کورتکس مغز کند می شود. نتیجه چنین وضعیتی نیز اضطراب و افسردگی است.

در همین راستا این دو پزشک از والدین درخواست می کنند تا بر حضور کودکان و نوجوانان در شبکه های اجتماعی و استفاده از فناوری نظارت داشته و زمان بندی مناسبی را برای ان ها در نظر بگیرند. آن ها معتقدند کودکان تا سن دو سالگی حق استفاده از دستگاه های هوشمند را نداشته و در رده سنی 2 تا 5 سال حداکثر می توانند یک ساعت استفاده کنند. رده های سنی بالاتر نیز تنها 2تا 3 ساعت حق استفاده از دستگاه های هوشمند را دارند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟

در بسته زیر اخبار و محتوا‌های آموزشی پیرامون «میزان تمرکزت رو محک بزن؛ سه تفاوت دو عکس رو ۳۳ ثانیه‌ای بگو»، «فیلم ضدحال خنده‌دار دختر دانش آموز به معلم بابت ماه تولد»، «برآورده کردن آرزوی دانش آموز توسط معلم هنرمند و مهربان»، «۱۱ آلاینده‌ی مخفی در خانه که سلامت خانواده را به خطر می‌اندازد»، «برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳؛ آغاز امتحانات از ۲۹ اردیبهشت ماه»، «اگه هوشت بالاتر از حد متوسطه ۱۱ ثانیه‌ای بز رو در گله‌ی گوسفند پیدا کن» را با کلیک بر تیتر آن بخوانید.

برای خواندن مطالب روی عناوین کلیک کنید

برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳؛ آغاز امتحانات از ۲۹ اردیبهشت ماه

اگه هوشت بالاتر از حد متوسطه ۱۱ ثانیه‌ای بز رو در گله‌ی گوسفند پیدا کن

فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان در زمان قبل از انقلاب

میزان تمرکزت رو محک بزن؛ سه تفاوت دو عکس رو ۳۳ ثانیه‌ای بگو

 

۱۱ آلاینده‌ی مخفی در خانه که سلامت خانواده را به خطر می‌اندازد

فیلم ضدحال خنده‌دار دختر دانش آموز به معلم بابت ماه تولد

 

برآورده کردن آرزوی دانش آموز توسط معلم هنرمند و مهربان

دیگر خبرها

  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها