Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید احمدرضا پیش بین روز سه شنبه در نشست خبری در محل جمعیت هلال احمر استان کرمان افزود: کمتر از سه هزار شغل تعریف شده در کشور وجود دارد که این آمار در برخی از کشورها بیش از ۱۳ هزار شغل است و افراد در این کشورها موظفند صلاحیت حرفه ای برای شغل خود کسب کنند که این امر در ایران علاوه بر خلاء قانونی، نیاز به فرهنگسازی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: دانشجو در مراکز دانشگاه علمی کاربردی در محیط کار تحصیل می کند که ظرفیت بالای این دانشگاه برای افزایش مهارت آموزی در برنامه های اموزشی را نشان می دهد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: این دانشگاه بالاترین درصد اشتغال را در بین زیرنظام های آموزشی دارد و ۷۵ درصد دانشجویان این دانشگاه پس از فارغ التحصیلی اشتغال دارند.

وی با بیان اینکه افزایش رقم ارتباط اشتغال با تحصیل نیازمند فعالیت بیشتر است ادامه داد: بیش از ۴۷ درصد دانشجوهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارتباط با رشته خود شاغل هستند که باید این آمار افزایش یابد و اشتغال در ارتباط با توانمندی های فرد و هدفمند باشد.

پیش بین عنوان کرد: نیازهای استان ها در رابطه با شغل های مختلف شناسایی شده زیرا یکی از وظایف دانشگاه های علمی کاربردی آموزش متناسب با نیاز و شرایط بومی و محلی است.

وی تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در بیش از ۶۰۰ نقطه کشور مرکز دارد که هر مرکزی در هر منطقه نیازسنجی کند و بر اساس نیاز رشته های خود را تعیین کند و متناسب با نیاز بازار آموزش را ارائه می کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: این دانشگاه با اجرای طرح استارت آپ خرما با بیش از ۲۰۰ محصول متنوع، واحدهای رشد و فناوری، تخفیف ۴۰ تا ۱۰۰ درصدی به قهرمانان المپیادها و دانش آموختگان در کنار دانشگاه در قالب کانون ها و نیازسنجی با توجه به نیاز جامعه جریان توسعه مهارت آموزی در کشور را توسعه می دهد.

وی اظهار داشت: بیش از ۵۰ مرکز جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی طی سال ۹۸ در کرمان احداث می شود که پنج مرکز در خراسان رضوی، پنج مرکز در البرز هفته آینده افتتاح می شود و سه مرکز بهزیستی، هلال احمر و خانه اصناف در استان کرمان قرار دارد.

پیش بین بیان کرد: ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفر دانشجو در مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان مشغول تحصیل هستند که سه مرکز نیز تا پایان سال ۹۸ در استان کرمان تاسیس می شود.

وی با اشاره به بازگشت مجدد مرکز علمی کاربردی هلال احمر گفت: پس از ابلاغ اساسنامه باید برنامه راهبردی مرکز هلال احمر داده شود و این مرکز می تواند رشته های جدید متناسب با نیاز خود تعریف کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: مراکز و آموزشکده ها باید آمادگی تبدیل شدن به واحد دانشگاهی داشته باشند در کشور سه هزار واحد دانشگاهی داریم که بیش از ۵۰۰ واحد در دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

محسن شمسی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز با بیان اینکه در حال بررسی تقاضاها برای جایگزینی مراکز غیر فعال استان هستیم گفت: چشم انداز دانشگاه علمی کاربردی، آموزش افراد در محل کار آنان است.

۷۴۲۰ / ۵۰۵۴

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر بهزیستی خراسان رضوی خرما رئیس دانشگاه فناوری قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان