Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مرتضی رضایی امروز در همایش ملی «کشاورزی و رونق و تولید» با بیان اینکه هدف ما رسیدن به تولید 2.7 میلیون تنی تا سال 1400 است اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت مرغ نسبت به سایر منابع پروتئینی پایین‌تر است و مصرف آن افزایش پیدا کرده بر همین اساس ما افزایش جوجه‌ریزی و تولید را در برنامه کاری خود قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که میزان تولید تخم مرغ در سال جاری نیز به 985 هزار تن برسد که هدف ما برای تولید این محصول در سال 1400 ، یک میلیون و 103 هزار تن است.

رضایی درباره تولید شیر در کشور نیز گفت: در سال 97 ، 10.5 میلیون تن شیر در کشور تولید شد که این رقم در سال جاری به 11 میلیون تن خواهد رسید.

وی سرانه مصرف شیر در دنیا را 160 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: هر چند ذائقه یکی از دلایل پایین بودن مصرف شیر در کشور ما نسبت به سایر کشورهاست اما باید به دنبال افزایش سرانه مصرف شیر در کشور با برنامه‌ریزی‌های کارشناسی در این زمینه باشیم.

رضایی افزود: البته ما در تولید شیر به خودکفایی رسیدیم و در این زمینه صادرات نیز داشته‌ایم و هم اکنون لبینات به عنوان یکی از محصولات صادراتی ما به شمار می‌رود.

وی میزان صادرات شیر و محصولات لبنی را در کشور 800 هزار تن عنوان کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه سخنان خود درباره تولید پیله کرم ابریشم در کشور نیز گفت: 1400 تن پیله ابریشم در سال جاری تولید خواهد شد که این رقم در سال 97 ، 978 تن بوده است.

رضایی همچنین از آغاز هفت جدید پرورش شتر به صورت پایلوت در کشور خبر داد و افزود: طی تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری به امضا رسانده‌ایم در استان‌هایی که پرورش شتر داریم طرح‌های پایلوت اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: با توجه به برنامه‌هایی که برای افزایش تولید گوشت قرمز دام سنگین و سبک در نظر گرفته شده است به نظر می‌رسد تا سال 1404 به خودکفایی گوشت قرمز دست پیدا کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه همچنان صادرات دام ممنوع است افزود: با توجه به نیاز بازار داخل به نظر می‌رسد فعلا شاهد آزادسازی صادرات دام نباشیم و همچنان خروج دام از کشور ممنوع باقی بماند.

رضایی ادامه داد: گرچه ممکمن است روزی به دلیل انباشت دام در دامداری‌ها و به حد اشباع رسیدن تولید امکان آزادسازی صادرات دام زنده از کشور فراهم شود.

وی با رد این ادعا که دامداران از عرضه دام خود به بازار خودداری می‌کنند افزود: این مساله واقعیت ندارد چرا که دامداران ترجیح می‌دهند به جای نگهداری دام در دامداری آنها را هر چه زودتر به بازار عرضه کنند.

رضایی تصریح کرد: البته تولیدکنندگان برای خود برنامه‌ریزی‌های اقتصادی دارند و بر اساس آ‌ن تصمیم‌گیری می‌کنند اما ادعای مطرح شده درباره خودداری دامداران برای از عرضه دام قابل پذیرش نیست.

وی درباره ادعای مطرح شده دیگری مبنی بر اینکه بازار با کمبود عرضه مرغ مواجه است گفت: آمار نشان می‌دهد در مردادماه بیش از 124 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها انجام شده که 16 تا 17 میلیون قطعه بیش از جوجه‌ریزی در همان مقطع زمانی است.

رضایی تاکید کرد: کمبود به این معنی است که مشتری در هر زمانی به محل عرضه مراجعه کند مرغ برای خرید وجود نداشته باشد در حالی که هم اکنون به وفور این کالا در مغازه‌ها عرضه می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره اجرای طرح عرضه مستقیم گوشت قرمز به بازار گفت: در جلسه‌ای که با اتحادیه دامداران، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سازمان میادین و تولیدکنندگان داشتیم برای اجرای این طرح اعلام آ‌مادگی شد اما هنوز عرضه مستقیم آغاز نشده است.

رضایی از کاهش قیمت گوشت گوساله به هر کیلوگرم 80 هزار تومان در بازار خبر داد.

وی با انتقاد از تصمیم وزارت صمت برای افزایش قیمت سبوس اظهار کرد: زمانی که قیمت جو کیلویی 1350 تومان است تعیین قیمت 1250 تومان برای هر کیلوگرم سبوس غیرمنطقی است چرا که دانه جوت یک غلات کامل بوده و سبوس به میزان این دانه غلات ارزش تغذیه‌ای ندارد.

رضایی تاکید کرد: تصمیم وزارت صمت برای تعیین این شکل از قیمت در هیچ کجای دنیا سابقه ندارد و این تصمیم وزارت صمت باعث موجب حذف سبوس از جیره غذایی دام می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تغذیه جهاد کشاورزی شیر معاون وزیر تولید مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور