Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری جشنواره، مطالب کتاب چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان که همزمان با آیین پایانی این رویداد منتشر شده است با پیام سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری، بهرام مرادنیا استاندار کردستان، شهرام کرمی مدیر کل هنرهای نمایشی، جلال قلعه‌شاخانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و فاتح بادپروا دبیر چهاردهمین دوره این رویداد آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه هیات انتخاب و هیات داوری این دوره جشنواره معرفی شده‌اند.

معرفی آثار بخش مسابقه، بخش بین‌الملل، بخش آیینی سنتی، بخش دیگرگونه‌های اجرایی، بخش برگزیده جشنواره‌ها و بخش کودک و نوجوان بخش های دیگر این کتاب را تشکیل می‌دهد.

همچنین اطلاعاتی درباره کنفرانس تئاتر ملل، کارگاه آموزشی هلند و کارگاه آموزشی مکزیک که همزمان با این رویداد، میزبان هنرمندان بود، ارائه شده است.

بخشی از کتاب به بزرگداشت‌ سعید خیراللهی و نعمت ایزدی اختصاص دارد و محمدعلی صدق‌حسنی و هاتف جلیل‌زاده درباره این ۲ فعال هنرهای نمایشی یادداشت نوشته‌اند.

کتاب چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان به مدیر مسئولی فاتح بادپروا و سردبیری امید بی‌نیاز با طرح جلدی از حمید نیکخواه (طراح پوستر جشنواره) به صورت دوزبانه توسط انتشارات «گوتار» منتشر شده است.

همچنین به مناسبت این رویداد کتاب پژوهشی «خیابان، صحنه تئاتر» به قلم کریم خاوری نشر یافته است. این اثر حاوی جامع‌ترین اطلاعاتی است که از جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان جمع‌آوری شده است، این اطلاعات بر اساس کتاب‌های کاتالوگ جشنواره، نشریات تخصصی، بولتن‌ها، مصاحبه شفاهی با هنرمندان، مدیران و منابع اینترنتی گردآوری شده و به سفارش دبیرخانه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان از سوی انتشارات «گوتار» سقز به چاپ رسیده است. 

کد خبر 4703788 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره تئاتر خياباني مريوان تئاتر ایران کاتالوگ تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی سینمای مستند کارگردان تئاتر جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان سریال ایرانی نمایشنامه خوانی شبکه سه سیما سازمان سینمایی تماشاخانه شهرزاد کنسرت موسیقی بازیگر سینما جشنواره نمایش های آیینی و سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار