Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@07:31:46 GMT

چرا روحانی آزموده را دوباره می آزماید؟

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۳۹۲۵

چرا روحانی آزموده را دوباره می آزماید؟

اخباری که طی دیروز و امروز مخابره شده همگی حکایت از این دارد که حسن روحانی برای گفت وگو با ترامپ آماده میشود. از این جهت به این دیدار عنوان مذاکره ندادم که مذاکره شرایطی دارد و قطعا دریک دیدار نیم یا یک ساعته هیچ اتفاقی که بتوان نام مذاکره بر آن نهاد رخ نخواهد داد.

از طرف دیگر روحانی تلاش دارد تا بیشترین برداشت را از این دیدار داشته باشد؛ درسوی دیگر هم ترامپ قصد دارد تا بیشترین منفعت را از دیدار با روحانی کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون یکی از نقطه ضعفهای ترامپ در رقابت با سایر نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا مساله ایران است ؛ رقبای ترامپ خروج وی از برجام ، رفتار خصومت آمیزوی با ایرانیان و افزایش تحریمها را یکی از عوامل ناامنی درمنطقه خاورمیانه ارزیابی میکنند و تمام اینها را مقابل منافع ملی کشورشان ارزیابی میکنند.

این درحالی است که ترامپ نمیتواند پاسخی در مقابل رقبا داشته باشد جز اینکه با تشدید تحریمها و اصطلاحا فشار حداکثری به ایران ؛ سرانجام حاکمان این کشور را پای میز مذاکره کشانده و آنچه مدعی است منافع ملی آمریکاست در عهدی جدید به ایرانیان تحمیل خواهد کرد.

حال اگر بتواند روحانی را راضی کند که با وی گفت وگو کند ؛ به افکار عمومی ایالات متحده اینگونه القا میکند که فشار حداکثری به ایران جواب داد. این منفعت بزرگ برای ترامپ خرج زیادی هم ندارد و آنگونه که درخبرها آمده است با یک معافیت کوتاه مدت به چند کشور برای خرید نفت ایران کار تمام میشود.

ترامپ اگر چه هم اکنون هم شانس اول پیروزی در انتخابات بعدی است ؛ اما با دیدار روحانی میتواند این پیروزی را تضمین کند.

درمقابل اما چه چیزی نصیب ایران میشود، تقریبا هیچ جز اینکه میتوانیم طی مدتی محدود مقدار بیشتری نفت بفروشیم واحتمالا هم باید پولش را دراینستکس هزینه کرده و از اروپا کالاهایی بخریم که مشمول تحریمها نباشد. دراین مدت هم باید برسر برجامی  که قبلا عنوان کرده بودیم قابل مذاکره نیست مذاکره کنیم . اگر به آنچه که آمریکا میخواهد تن دهیم ، یعنی کل پروسه غنی سازی را متوقف کنیم ، تازه به منزل اول میرسیم و تازه بایدبرسر آنچه را که در برجام داشتیم ، یعنی رفع تحریمها با آنها به مذاکره بپردازیم .

اما اگر در مذاکرات از حق و حقوق قانونی ایران برای غنی سازی کوتاه نیاییم ؛ با ترامپی روبرو خواهیم شد که دیگر هیچ نیازی به روحانی وعکس انداختن با وی ندارد. انتخابات را برده و دیگر هم نمیتواند درانتخابات شرکت کند ، بنابراین فشارهای بیشتری به ایران وارد کرده و تحریمها را تا حد ممکن توسعه میدهد تا واقعا ایران وایرانیان را به زانو دراورد.

درمقابل کاهش محدود تحریمها برای ایران  حکم  مسکنی را دارد  که درد بیماری مزمن اقتصاد کشور را اندکی وبرای مدت کوتاهی آرام میکند وپس ازآن  با بیماری روبرو هستیم که حالش روز به روز وخیم ترمیشود.این درحالی است که اکنون اقتصاد کشور به ثباتی نسبی دست یافته ؛ بازار ارز دیگر تلاطمهای آنچنانی ندارد. مردم ایران با شرایط کنار آمده و بنگاهههای اقتصادی تلاش دارند خودرا با شرایط جدید وفق دهندو آنگونه که شواهد نشان میدهد مردم برای مقاومت وحتی روزهای سخت تر هم آماده میشوند. دراین شرایط است که به نظر میرسد مذاکره با آمریکا آنهم قبل از بازگشت به برجام و رفع کامل تحریمها  نمیتواند منافع ملت و حتی دولت را تامین کند.

اما طی این دور روز تحلیلگران یک نکته را مورد فراموشی یا اغماض قرار دادندو آنهم این است که چرا روحانی برغم اطلاع از وضعیت موجود حاضر شده تا شرایط را برای دیدار یا مذاکره احتمالی با ترامپ هموار کند و دلالی فرانسه دراین مسیر را بپذیرید. چند گزینه دراین راستا ارزیابی میشود.

1- روحانی میداند که از مذاکره با ترامپ چیزی عاید کشور نمیشود، اما برای کسب محبوبیت از دست رفته درمیان مردم و به امید اینکه بتواند درمذاکره حداقلهایی را به دست آورد و با آن حداقلها ضعفهای اقتصادی را حتی برای مدتی کوتاه بپوشاند ، حاضر به این ریسک شده است .

2- روحانی میداند که  مهره های اقتصادی کابینه توانایی مدیریت درشرایط دشوار را ندارند. آنها طی یکی دوسال  اخیر نشان دادند که تنها هنرشان مدیریت هزینه است و فقط میتوانند بودجه های حاصل از فروش نفت را خرج کنند. بنابراین میداند که عبور از گردنه های سخت اقتصادی و تحریمها با این مدیران ممکن نیست و ناچارشده حتی به قیمت کاهش کوتاه مدت تحریمها ؛ دست به سوی ترامپ دراز کند.

3- دولت روحانی طی دوسال گذشته درمقابل تحریمهای کاری انجام نداده است . بنابراین دست روحانی برای ارایه عملکرد و دفاع از اقتصاد مقاومتی ؛ رونق تولید و سایر مسایل مرتبط با اقتصاد کشور خالی است . او اکنون به هرریسمانی، هرچند سست دست میاویزد شاید که بتواند از این نمد برای خودو دولتش کلاهی دوخته و به مردم ارایه کند.

4- روحانی از سوی برخی جناحهای سیاسی که قصد کاندیداتوری در انتخابات پیش رو را دارند تحت فشار است ؛ انها که چیزی برای تحویل به مردم ندارند از روحانی میخواهند که با کلید زدن پروژه مذاکره و دست دادن وعکس گرفتن با ترامپ وکاهش موقتی تحریمها ؛ خوراک لازم برای تبلیغ در روزهای انتخابات را فراهم کند. آنها هم میدانند که از ترامپ چیزی نصیب ایران نخواهد شد اما از آنجا که کاهش محدود تحریمها و دیدار با ترامپ هدف انها که ورود به مجلس است را تامین میکند ، روحانی را تحت فشار قرار داده اند.

5- روحانی به درستی دریافته که نمیتوان به اروپا هم اعتماد کرد چرا که از آنها هم آبی برای برجام گرم نخواهد شد اما از انجا که تمام تخم مرغهایش را درسبد برجام چیده است ، هرپیشنهادی را از جانب اروپا میپذیرد . این درحالی است که رفتار اخیر اروپا ناشی از برداشتن گامهای ایران درکاهش تعهدات برجامی بوده و نتیجه داده است . حال مشخص نیست  چرا روحانی  بجای تداوم روشی که آزموده وجواب داده یعنی توازن میان تعهدات برجامی با استفاده ایران از برجام  به روندی روی آورده که قبلا هم آزموده وجواب نداده ؛ یعنی مذاکره برای اجرای برجام و بی توجهی سایر اعضای برجام به تعهداتشان .

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: روحانی دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ۱۶ سال سابقه نمایندگی در کارنامه اش سبب نشده تا با دقت و وسواس یک سیاستمدار اظهارنظر کند، او در همه این سال های رفت و آمدش به بهارستان بر یک مدار حرکت کرده است؛ مدار تندروی.

اما این تنها نکته بارز در کارنامه «جواد کریمی قدوسی» یا همان نماینده مشهد یا همان عضو جبهه پایداری نیست، او حتی این مهارت را دارد که علاوه براینکه با غلط املایی درباره مسائل مهم امنیتی و هسته ای یادداشت یا توئیت منتشر کند، این عادت را هم دارد که گاه و بیگاه برخی ادعاها درباره مسائل امنیتی، نظامی و هسته ای مطرح کند، فارغ از آنکه صحت داشته باشد یا نه. ادعاهایی گاها پرهزینه و جنجال برانگیز.

ادعاهای واهی درباره موضوعات امنیتی و نظامی ایران

او در همین روزهایی که کشور درتب و تاب تنش های اوج گرفته بین ایران و اسرائیل است، موبایل به دست شده و یکی بعد از دیگری توئیت هایی را منتشر می کند. او چند روز پیش و در روزهایی که بخش های امنیتی و نظامی کشور درحال تصمیم گیری درباره نحوه پاسخگویی به حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق بودند، ناگهان توئیتی را منتشر کرد و نوشت؛ «بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی در ساعت آینده، این شرور خواهد فهمید که من بعد در هر کجای دنیا دست به ترور شخصیتهای جبهه مقاومت بزند باز با سجیل و خیبر شکن و شهاب ایرانی تنبیه خواهد شد.»

این ادعا با واکنش هایی در فضای مجازی روبرو شده و بسیاری این نماینده را بخاطر این توئیت تقبیح کردند و آن را گرا دادن به اسرائیلی ها دانستند.

او اما گویا این روزها که از عدم حضورش در مجلس آینده مطمئن شده تلاش دارد در فضای مجازی خود را زنده نگه دارد و چه راهی برای چهره پرحاشیه جز او بهتر از توئیت های خیالی و جنجالی زدن.

او طی روزهای اخیر بازهم توئیتی را منتشر کرد که حاشیه ساز شد. کریمی قدوسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در صورت صدور اذن تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله می‌باشد.» پس از انتقاداتی که از سوی فعالان سیاسی و رسانه ای به این توئیت شد، او بدون اینکه از حرف خود عقب نشینی کند، بازهم روز گذشته در توئیتی با هشتگ اقتدار ایران نوشت: « در صورت اذن تا انجام اولین آزمایش ارتقاء برد موشکی به ۱۲ هزار کیلومتر یک هفته فاصله می‌باشد.»

این توئیت هم به مثابه توئیت های قبلی با انتقاداتی همراه شد. علی قلهکی هم در پاسخ به این نماینده مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «موشک قاره پیما با برد ۱۲ هزار کیلومتر، فقط برای حمل کلاهک هسته‌ای است، اینکه دانش ساخت آن را داریم یا نه به کنار، ولی تمامی مواضع اخیر شما پیوست گزارش آژانس انرژی اتمی علیه کشور می‌شود! چه اذنی بیاید چه اذنی نیاید...

او در فیلمی که ساعاتی پیش از او منتشر شده، نیز به جای آنکه به تصحیح اشتباه خود بپردازد ادعایش درباره مسائل هسته ای ایران را با جزئیاتی دیگر تکرار کرده است. او می گوید؛ «بعد از انجام عملیلات وعده صادق و صحبت‌هایی که از سوی رژیم صهیونیستی و حامیانش می‌شد این بود که رژیم صهیونیستی به مراکز هسته‌ای جمهوری اسلامی حمله کند و سایت‌های فردو و نطنز را منهدم کند. اینجا فرمانده حفاظت از مراکز هسته‌ای موضعی گرفت که حمله به مراکز هسته‌ای یعنی عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی در تولید سلاح هسته‌ای و احتمال داد که اگر دشمن دست به چنین اقدامی بخواهد بزند، فتوا تغییر کند.»

کریمی قدوسی ادامه داد: «اما از نظر فنی آیا ایران قدرت تولید سلاح هسته‌ای را دارد؟ بنابر نقد کارشناسان حتی اطلاع فنی که آژانس دارد و قانون مجلس به نام لغو راهبردی تحریم‌ها که غنای اورانیوم تولیدی را به ۶۰ درصد رساند، کارشناسان به ما گفتند که ما نصف روز زمان لازم داریم که چند آبشار غنی سازی را سری کنیم و غنای اورانیوم تولیدی را از ۶۰ به ۹۰ درصد برسانیم. این چیز خاص و سری نیست و آژانس هم مطلع است. از نظر فنی هم یک امر شدنی و خیلی راحت است؛ بنابراین به لحاظ تولید اورانیوم ۹۰ درصد که سوخت اصلی کلاهک هسته‌ای است، جمهوری اسلامی یک نصف روز زمان لازم دارد، حالا بگوییم یک هفته.

او در بخشی دیگر از اظهارات می گوید؛«همچنان در فتواهای مقام معظم رهبری، تولید و بکارگیری سلاح‌های هسته‌ای امری غیرقابل قبول است، اما اگر زمانی ایشان تشخیص بدهند، فرمودند که در هر سطحی ما را تهدید کنند، در همان سطح تهدیدشان می‌کنیم. یعنی اگر دست به تهدید هسته‌ای بزنند، با تهدید هسته‌ای جوابشان را می‌دهیم. اینجا که دیگر با موشک کاتیوشا نمی‌توان جوابشان را داد.»

این اظهارات کریمی قدوسی با واکنش جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی روبرو شد که با کنایه به او نوشته است؛« ول کن تو را به علی. ‏الان اومدی ابروش درست کنی زدی چمشم کور کردی که! ‏از یک هفته رسیدی به نصف روز؟ ‏بازم برای توجیه رفتار غلطت از رهبری هزینه کردی!! ‏شنیدم جایی گفته بودی رشیدی نفوذی اسرائیله! ‏آورنده خبر آدم موثق و خداترسی بود، اما همینجا میگم، من حلالت کردم، ‏ولی ‏خدا جای حق نشسته.»

از ظریف و روحانی تا خاتمی و مهدی هاشمی

این چهره وفادار به مشی پایداری ها، در طرح ادعاهایی که صحت آن از سوی نهادهای رسمی تایید نمی شود هم ید طولایی دارد، ادعاهایی که خوراک خوبی برای جنجال سازی های رسانه ای خاصه رسانه های خارج از کشور بوده اند.

یک روز مدعی گذراندن سربازی ظریف در ارتش آمریکا می‌شود و روز دیگر از سقیفه‌سازی حسن روحانی و دیدار خاتمی با فرمانده ناتو می‌گوید.

او در جریانات اعتراضات مردم در انتخابات ۱۴۰۱ مدعی شده بود: «در طی شصت روز آمار حضور اغشتشاگران در خیابان، ۵۰۰ هزار نفر بوده است. البته اگر یک نفر ده بار هم آمده ده بار در آمار وارد شده. اوج این حضور در یک روز ۴۵هزار نفر بود. (طبق آمار غیر رسمی ۳۱۰ هزارنفر کل جمعیت اغتشاشگران بودند که می شود) گفتند نمادهای حاکمیتی باید سقوط کند. یکی از نمادها مشهد است. قرار بود برای یکی از سران قوا در مشهد حادثه هفت تیر ۶۰ تکرار شود. آخرین مرحله هم ورود پنتاگون بود. در سال ۸۸ هم نقشه همین بود. مرحوم فیروز آبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت خاتمی در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آنها خواستند کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید. اکثر دستگیرشدگان یک یا دو شب نگهداری شدند بعد با تعهد والدین آزاد شدند. اما از میان بازداشتیهای هدفمند که ادامه هم دارد ۱۸٪ آنها آموزش دیده اند. تمام این ارتباطات بدست آمده که به عنوان مستندات بیانیه دو دستگاه اطلاعاتی در آینده منتشر می شود. ۷۰ درصد دستگیر شدگان دیپلم و زیر دیپلم بوده اند. ۶۷ درصد اهل شرب خمر بوده اند. از این شاربان خمر ۴۷ درصد دائم الخمر بودند. اکثر اینها معتاد به موارد مخدر گل بودند. درصدی از زنان بازداشت شده اهل فحشا بودند. همانکس که خودکشی کرد یکی از همین افراد بود. ۸۰ درصد اینها خارج از کشور را بهشت می دانند. خانم مولاوردی معاون روحانی طرحی داشت و می خواست فاحشه ها را بیمه کند.»

اما این تنها ادعای کریمی قدوسی درباره اعتراضات نبود، او پس از آتش گرفتن بخشی از زندان اوین در سال ۱۴۰۱ مدعی شد: «فردی با چاقو خود را به بند مهدی هاشمی رفسنجانی می‌رساند و در صددکشتن او برمی‌آید، اما مهدی هاشمی از دو روز قبل به درخواست خودم از آن بند جابه‌جا شده بود!»

این نماینده مجلس حتی حسن روحانی را هم از گزند ادعاهای خود در امان نگذاشت و در جریان رد صلاحیت او در انتخابات خبرگان مدعی شد: «کسی که استعداد و اراده سقیفه سازی را داشت توسط شورای محترم نگهبان رد صلاحیت شد.»

کریمی قدوسی که طلایه‌دار ادعاهای تکذیب‌شده است، پیش از این هم در اظهارنظری رسماً حسن روحانی را به «خط‌گرفتن» از سرویس جاسوسی MI۶ متهم کرده و گفته بود: «یکی از پرونده‌های مهم در نهاد ریاست‌جمهوری نفوذ ام‌آی‌سیکس انگلستان از طریق اسماعیل سماوی، خواهرزاده رئیس‌جمهور بود. این سرویس جاسوسی مرتب به خواهرزاده روحانی زنگ می‌زد و خط‌مشی و مواضع رئیس‌جمهور را به خواهرزاده‌اش دیکته می‌کرد. پرونده این فرد همچنان در دادسرای رسانه در جریان است. امیدواریم قوه قضائیه در خصوص این پرونده به مردم اطلاع‌رسانی کند و بگوید که چگونه رئیس‌جمهور برای بازداشت خواهرزاده خود، قوه قضائیه را تهدید می‌کرد.»

موضوعی که با واکنش پایگاه ریاست‌جمهوری مواجه شد و یک منبع آگاه گفته بود: «حتی هم‌جناحی‌های ایشان هم عمدتاً روی اظهارات ایشان حساب باز نمی‌کنند و اذعان دارند که وقتی ایشان ادعایی علیه کسی مطرح می‌کند، به اعتبار تجارب متعدد دروغ‌گویی و خلاف‌گویی ایشان در گذشته، ادعایش فاقد صحت، عقلانیت و حتی ظرافت‌های مرسوم دروغ‌گویی است.»

او همچنین در اواخر سال گذشته پس از آنکه ظریف گفته بود، قدرت مردم از قدرت موشک بالاتر است؛ ادعاهای عجیبی را درباره وزیر خارجه سابق مطرح کرد. کریمی قدوسی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏از کسی که با فرار از مردم و انقلاب و هشت سال دفاع مقدس سربازی‌اش را در ارتش آمریکا خدمت می‌کند و با امریه آن‌ها کارمند رسمی سازمان ملل می‌شود و با دریافت تابعیت خود و فرزندانش از آمریکا به وزارت خارجه ایران نفوذ داده می‌شود و دیکته آمریکا در برجام را نخوانده امضاء می‌کند، و مردم ایران را دانسته در بزرگترین تنگی معیشت قرار میدهد؛ جای تعجب نیست که در نقطه عطف قدرت مردم و سپاه و مقاومت توان موشکی ملت ایران را به چالش بکشد. خائن و خیانت و نفاق شاخ و دم ندارد.

سردمدار گاف‌های املایی در توئیتر

اما حواشی محمد جواد کریمی قدوسی فقط به ادعاهای او محدود نمی‌شود. او در زمره نمایندگانی است که گاها طرز نوشتن و غلط‌های املایی‌اش دستمایه طنز در فضای مجازی می‌شود. کریمی قدوسی که سال ۹۲ در اعتراض به توافق هسته‌ای طرح دو فوریتی تهیه کرده بود در آن " معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته ای" (NPT ) یعنی (Nuclear Non- Proliferation Treaty ) را «MPT » نوشته بود.

البته او از این اشتباه درس نگرفت و سال ۹۹ بار دیگر در توئیترش وقتی داشت با توپ پر به دولت روحانی انتقاد می‌کرد به جای «PMD » نوشت «PND» و این موضوع دوباره به یک سوژه تبدیل شد.

کریمی قدوسی که گویا تمایلی ندارد به این غلط‌های املایی پایان بدهد در مهرماه ۱۴۰۰ نیز گاف عجیب و غریب‌تری داد و این‌بار در نوشتن کلمات فارسی غلط املایی داشت و به جای «آمر» نوشت «عامر». او در توئیترش نوشته بود: «ریاست محترم قوه قضائیه ملت تقاضا دارند دادگاه برگزار شده برای سیف و عراقچی که منجر به صدور حکم قطعی شد برای معرفی خیانت مار بزرگ به ملت پخش شود تا عامل و عامر اصلی سقوط ارزش پول ملی رسوا گردد.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898707

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • خانم ترانه علیدوستی، یک ایران نگران حال شماست!
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی : ایران چند هفته با در اختیار داشتن اورانیوم غنی شده کافی برای ساختن بمب اتم فاصله دارد نه چند ماه