Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه درصد کمی از خانواده ها از اصالت خود دور شده اند، گفت: 80 درصد خانواده های ایرانی پایبند به اصالت و ارزش خانوادگی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم محمودزاده، مشاور و کارشناس مسائل خانواده در گفتگو با خبرنگار مرآت، با گرامیداشتن روز بزرگداشت خانواده، گفت: بیشترین مشکلاتی خانواده های امروزی ضعف مهارت های زندگی خانوادگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضعف  در ارتباط با همسر، فرزند، اطرافیان و خانواده همسر را از جمله ضعف های مهارتی دانست و تصریح کرد: ضعف مهارتی زندگی ریشه بسیاری از مشکلات است که چالش عمیق و جدی تری را برای خانواده ها ایجاد می کند.

این کارشناس خانواده افزود: به دلیل اینکه مهارت ارتباطی وجود ندارد و خانواده ها به مشاوره مراجعه نمی کنند با آمار بالای جدایی و طلاق در خانواده ها مواجه می شویم.

محمودزاده با بیان اینکه پدرو مادرها مهارت های لازم و معیارهای مناسب برای انتخاب همسر را به فرزندان خود آموزش نمی دهند، اضافه کرد: امروزه هدف ازدواج در بین جوانان و خانواده ها گم شده است.

وی با اشاره به اینکه 20 درصد خانواده های ایرانی از ارزش ها و اصالت خانوادگی فاصله گرفته اند، اظهار کرد: 80 درصد خانواده های ایرانی پایبند به اصالت و ارزش خانوادگی هستند. 

این کارشناس خانواده بیان کرد: دور شدن از اصالت و ارزش های خانواده دلایل زیادی دارد که عدم آموزش و آگاهی رسانی درست، عدم داشتن مهارت با توجه به شرایط روز جامعه و فضای مجازی از جمله این دلایل است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: بسیاری از افراد مدیریت صحیح بر زندگی خود و یا مدیریت اقتصادی خانواده ندارند که این امرعامل بسیاری از مشکلات خانوادگی می شود.

محمودزاده خواستار برگزاری باید کارگاه های مهارتی شد و تصریح کرد: مهارت های زندگی اجتماعی باید از 10 سالگی به افراد آموزش داده شود که متاسفانه در این زمینه ضعف داریم.

وی با انتقاد از نبود ارگانی که متولی بحث آموزش و مهارت های زندگی خانواده باشد، گفت: این در حالیست که خانواده مهمترین رکن جامعه است و اگر خانواده درست باشد بسیاری از معضلات اجتماعی حل می شود.

کارشناس مسائل خانواده خاطر نشان کرد: اگر چنین ارگانی در کشور داشته باشیم و خوب کار کند تا حد زیادی جلوی بسیاری از آسیب های مرتبط با مسائل خانواده گرفته می شود.

محمودزاده با بیان اینکه در دوره اخیر حرکت خاصی در زمینه مبانی خانواده و ارتقای مهارت های زندگی خانواده در کشور مشاهده نمی کنیم، افزود:  در دوره های قبل حرکتی وجود داشت ولی اخیرا اقدام قابل توجهی در راستای حمایت از نهاد خانواده نمی شود و آن اقداماتی که می شود بسیار اندک و ناچیز است.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در چهارمحال و بختیاری
  • «نون خ» پایبند به آداب ایرانی
  • هیچ خانواده اسرائیلی مایل نیست فرزندش را برای دفاع امارات و بحرین بفرستد!
  • هیچ خانواده اسرائیلی مایل نیست که فرزندش را برای دفاع امارات و بحرین بفرستد!
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی