Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشکده میگوی کشور عنوان کرد: توانمندی لازم برای اجرای طرح تولید بچه ماهی وجود دارد و باید اعتبارات لازم برای اجرای تامین شود.

به گزارش ایسنا، عقیل دشتیان نسب در کارگروه آبزیان استان بوشهر با اشاره به تحریم ها و موضوع بیوتروریسم گفت: در این حوزه نیازمند اعتبار هستیم و با توجه به زیرساخت های موجود امید داریم که به دورنمای مدنظر برای تولید دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به قفس های سرمایه گذاری شده در دریا و اقدامات صورت گرفته باید خلاها و کمبودهای کار برطرف شود.

رئیس پژوهشکده میگوی کشور تاکید کرد: نیازمند این هستیم که تیم های تحقیقاتی در درازمدت مسائل و مشکلات موجود را رصد کرده و در راستای از میان برداشتن آن همت نمایند.

دشتیان نسب با اعلام آمادگی و حمایت همه جانبه برای اجرایی شدن این طرح اظهار کرد: انتظاراتی از ما وجود دارد و ما باید بتوانیم با برنامه ریزی درست و اصولی این انتظارات را تامین نماییم.

گفتنی است کارگروه آبزیان استان بوشهر با حضور سعید زرین فر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر؛ محمدرضا دکتر پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی؛ داراب یزدانی، مدیر کل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی؛ احمد عرفان منش از گروه پژوهشی جهاددانشگاهی استان تهران، ریحانه میرخانی سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به همراهعلی احمدی زاده، رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر؛ احمد کهن، کارشناس پژوهش جهاد دانشگاهی بوشهر؛ دکتر دشتیان نسب رئیس پژوهشکده ملی میگو، دکتر آئین جمشید معاون پژوهش پژوهشکده میگو برگزار شد. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوشهر ميگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکاتی که باید هنگام استفاده از کنسرو‌ها رعایت کنید

دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی گفت: از مصرف قوطی کنسرو‌هایی با سطح چرب، باد کرده، دارای نشتی و یا با ظاهر غیر نرمال و دارای کف جدا پرهیز کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعیده شجاعی علی‌آبادی درباره مصرف کنسرو‌های آماده مصرف مثل رب‌گوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تن‌ماهی و ضرب‌دیدگی قوطی کنسرو مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه رب‌گوجه فرنگی در دسته مواد غذایی اسیدی قرار دارد افزود: پس از باز شدن درب قوطی کنسرو محیط مناسبی برای رشد کپک‌ها ایجاد می‌شود.

شجاعی ادامه داد: کپک‌ها توانایی تولید توکسین‌هایی تحت عنوان مایکوتوکسین‌ها را دارند که معمولاً باعث ایجاد مسمومیت‌های مزمن بر اثر مصرف طولانی مدت غذا‌های آلوده به آن‌ها می‌شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در رب گوجه‌فرنگی رشد کپک‌ها می‌تواند باعث ایجاد مایکوتوکسین‌هایی مانند آلترناریول و پاتولین شود و از آنجایی که امکان نفوذ این ترکیبات به بخش‌هایی از رب گوجه که در آن‌ها کپک دیده نمی‌شود وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف رب کپک زده پرهیز شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه کنسرو تن‌ماهی در دسته غذا‌های کم اسید بوده و کنسرو کردن آن در قوطی امکان رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را فراهم می‌کند، اضافه کرد: کلستریدیوم بوتولینوم باکتری است که توانایی تولید نوروتوکسین بسیار سمی را دارد، البته در صنعت با انجام استریلیزاسیون تجاری در دمای بالای ۱۰۰ درجه سانتی گراد اسپور این باکتری و در نتیجه امکان تولید توکسین به نزدیک صفر می‌رسد، بنابراین امکان نگهداری کنسرو تن ماهی در دمای محیط بدون نیاز به نگهدارنده وجود خواهد داشت.

شجاعی ادامه داد: کفایت فرایند حرارتی که در صنعت تولید کنسرو تن ماهی اعمال می‌شود، نگرانی وجود توکسین را در قوطی کاهش داده، اما همچنان توصیه اکید این است که قبل از مصرف کنسرو ماهی را برای ۲۰ دقیقه بجوشانید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نگرانی اصلی را در مورد تولید بوتولیسم، تولید کنسرو‌های خانگی و غذا‌های کم اسید عنوان کرد و گفت: به‌دلیل عدم کفایت فرایند حرارتی احتمال تولید توکسین در کنسرو‌های خانگی وجود دارد.

نحوه مصرف باقی‌مانده کنسرو ماهی از دیگر مواری بود که شجاعی به آن اشاره کرد و ادامه داد: توصیه می‌شود که باقی مانده تن ماهی مصرف نشود، اما در غیر این صورت، در دمای یخچال (حداکثر ۳ درجه ساتی گراد) و نهایتاً برای مدت سه تا چهار روز قابل نگهداری است.

وی هشدار داد: از مصرف کنسرو‌هایی که قوطی‌های آن بادکرده، سطح چرب یا دارای نشتی دارند و یا قوطی‌هایی که ظاهر غیر نرمال و کف دار شده‌اند پرهیز کنید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: توجه داشته باشید اگر قوطی کنسرو مشکلاتی همچون بادکردگی، چربی در سطح و یا ظاهر غیرنرمال دارد، برای دور ریختن آن هم دقت کنید، این کنسرو‌ها را در بسته‌بندی پلاستیکی و در دولایه انجام دهید و توجه داشته باشید که قوطی و محتویات آن را جدا از زباله‌های قابل بازیافت امحا کنید.

دیگر خبرها

  • استفاده از کدام کنسروها ممنوع است؟
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از کنسرو‌ها رعایت کنید
  • مصرف این رب ممنوع است
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود