Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@08:18:46 GMT

تعطیلی نخستین دفتر تسهیل‌گری اهواز به دلیل بی‌پولی

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۷۶۸۷

تعطیلی نخستین دفتر تسهیل‌گری اهواز به دلیل بی‌پولی

به گزارش ایرنا دفتر تسهیل‌گری کوی بروال (علی آباد) به دلیل تمدید نشدن قرارداد در روزهای اخیر تعطیل شده است. شامگاه دوشنبه تعدادی از اهالی این محله در اعتراض به تعطیلی این دفتر در مقابل آن تجمع کرده و خواستار بازگشایی آن شدند.

دفاتر تسهیل گری از ۲ سال پیش در محله هایی که نیاز به احیا و بازآفرینی شهری دارد تاسیس شده و اصلی ترین وظیفه آنها برقراری ارتباط با اهالی، معرفی مشوق‌ها، تسهیلات و معافیت‌های موجود و حل مشکلات احتمالی آنها در زمینه‌های نوسازی بناها و تجمیع ساختمان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس اداره کل امور اجتماعی استانداری خوزستان در این باره به ایرنا گفت: دفتر تسهیل‌گری کوی بروال در سال ۱۳۹۶ زیر نظر اداره کل راه و شهرسازی تاسیس شده بود که به دلیل عدم تامین اعتبار از سوی این اداره کل، تعطیل شده است.

احمد قطب‌الدین افزود: اعتبار مورد نیاز دفتر تسهیل‌گری بروال در سال نخست تامین شد اما از پارسال با وجود تذکر به اداره کل راه و شهرسازی، مسوولان حاضر به تامین این اعتبارات نشدند.

وی اضافه کرد: ۱۱ دفتر تسهیل‌گری در استان راه اندازی شده که ۲ مورد آن توسط اداره کل راه و شهرسازی بوده، یکی از آنها در کوی بروال اهواز و دیگری در سیاهپوشان دزفول است، البته دفتر دزفول تامین اعتبار شده است.

قطب‌الدین اظهار داشت: مذاکراتی شده تا دفتر تسهیل‌گری کوی بروال زیر نظر اداره کل امور اجتماعی به فعالیت خود ادامه دهد و اعتبار مورد نیاز آن از محل بودجه استانداری تامین شود، مکاتباتی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان در این زمینه شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

توقف در میانه راه

سرپرست معاونت بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی خوزستان نیز تعطیلی دفتر تسهیل‌گری کوی بروال را تایید کرد اما گفت که پیگیری هایی برای راه اندازی مجدد آن در حال انجام است.

محمدحسین پناهی‌فر افزود: اداره کل راه و شهرسازی امکان تامین اعتبار دفتر تسهیل‌گری بروال را ندارد و مکاتباتی صورت گرفته تا استانداری اعتبار مورد نیاز را تامین کند.

وی اظهار امیدواری کرد با تامین اعتبار این دفتر، فعالیت آن دوباره ادامه پیدا کند.

لزوم بازنگری در عملکرد 

میثم ثابت‌قدم مدیر دفتر تسهیل‌گری کوی بروال (علی آباد) با اشاره به راه اندازی این دفتر در شهریور ۹۶ ، گفت: طرح مطالعات محله بروال به صورت پلاژ به پلاژ، بهسازی میدان اصلی محله، تامین اعتبار آسفالت، تامین اعتبار تجهیز مدارس کوی بروال، تامین اعتبار بهسازی فضای کالبدی و محیطی مدارس و برگزاری دوره ها و کارگاه‌های کارآفرینی، تاب‌آوری و اجتماعی را طی این ۲ سال اجرا کرده است.

با این حال محمد داوودی از فعالان اجتماعی کوی بروال در این باره گفت: اگر چه وجود یک دفتر تسهیل‌گری در این محله محروم ضروری است، اما عملکرد این دفتر در ۲ سال گذشته ضعیف بوده و بیشتر حالت تبلیغاتی داشته و نتوانسته رضایت کامل اهالی را جلب کند که باید درباره پیمانکار آن تجدیدنظر شود.

وی کار این دفتر را درزمینه آموزشهای اشتغالزایی و نخبه پروری ضعیف دانست و افزود: بر اساس قوانین، دفاتر تسهیل‌گری باید به جز مدیر همه نیروهای خود را از محله ای که در آن مستقر هستند بهکارگیری کنند، این در حالیست که این دفتر تنها یک نفر از اهالی بروال را به کارگرفته است.

داوودی اظهار داشت: دفتر تسهیل‌گری این محله البته در زمینه کلاسهای تاب آوری و توانمندسازی به ویژه در حوزه زنان خوب عمل کرده و دوره های برگزار شده مورد استفاده اهالی قرار گرفته است.

کوی بروال (علی آباد) اسفند ماه ۹۵ در شورای برنامه ریزی به عنوان یکی از مناطق منفصل شهری با رویکرد حفاظت و ساماندهی به شهر اهواز الحاق شد. بروال یکی از مناطق کم برخوردار اهواز با حدود هشت هزار نفر جمعیت است که در میان زمین های شرکت نفت و فرودگاه اهواز قرار دارد. محرومیت این منطقه از خدمات شهری در سال های گذشته، بارها اهالی آن را به تجمع کشانده است.

۶۰۰۲/۹۷۵۴

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر اداره کل راه زمین زنان سازمان مدیریت و برنامه ریزی مسکن قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۷۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره 283962‏‏/00 مورخ 29‏‏/09‏‏/1400 به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.  


در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.

 برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
-    قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی
-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف 200 فروش سال گذشته بنگاه خریدار
-    معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
-    امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره 

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ 26/1/1403 بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش بینی شده است که می تواند در کنار سایر ابزارهای تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی در ناغان
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین