Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@12:36:55 GMT

تسلیت جامعة المصطفی العالمیه برای درگذشت یحیی بونو

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۷۷۷۱

تسلیت جامعة المصطفی العالمیه برای درگذشت یحیی بونو

به گزارش ایکنا، جامعه المصطفی العالمیه با صدور پیامی، درگذشت پروفسور یحیی بونو، اندیشمند مسلمان فرانسوی را تسلیت گفت که متن پیام به شرح ذیل است:
بسم‌‌الله‌الرحمن‌الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
باخبر شدیم «پروفسور یحیی بونو» اندیشمند فرانسوی، مترجم، نویسنده و استاد فلسفه و عرفان شیعی، که به ساحل عاج سفر کرده بود، بر اثر سانحه‌ای به دیار باقی شتافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اندیشمند فرانسوی، که از ارادتمندان اهل‌بیت(ع) بود و تحت تأثیر امام خمینی(ره) قرار داشت، سال‌ها در حوزه‌های علمیه قم و مشهد مقدس به تحصیل علوم دینی پرداخت و آثار فراوانی در زمینه علوم و معارف اسلامی به زبان فرانسوی از خود بر جای گذاشت.
یحیی بونو از شخصیت‌های صاحب‌نظر در رشته‌های علوم قرآنی، فلسفه و عرفان و مترجم و نویسنده‌ای گران‌سنگ بود که جزو مدافعان حریم اسلام، ولایت و انقلاب اسلامی ایران به شمار می‌رفت.
پروفسور یحیی بونو همچنین از اعضای فعال مجمع عمومی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) بود.
کریستین (یحیی) بونو در سال 1957م در فرایبورگ آلمان، در خانواده‌ای فرانسوی‌ و مسیحی کاتولیک دیده به جهان گشود.
در جوانی میل به آشنایی با ادیان شرقی در او به وجود آمد و سپس با آثار «رنه گنون»، فیلسوف مسلمان فرانسوی آشنایی پیدا کرد. پس از مدتی مطالعه، در سال 1979 م و تحت تأثیر آثار گنون به اسلام مشرف شد.
پس از آن در رشته‌های «زبان و ادبیات عرب» و «اسلام‌شناسی» به تحصیل پرداخت و در حین تحصیلات دانشگاهی، با آثار «هانری کربن» آشنا شد که عرفان شیعی را به غرب شناسانده بود.
وی سپس تحت راهنمایی‌های «احمد حمپاته‌با» (عارف افریقایی و از شیوخ طریقت تیجانیه) به مکتب اهل‌بیت(ع) گروید و نام خود را به «یحیی علوی» تغییر داد. یحیی علوی در زمان گرویدن به مکتب اهل‌بیت(ع) 22 ساله بود.
بونو تحصیلات آکادمیک خود را تا بالاترین مرحله ادامه داد و در سال 1995م از رساله دکتری خود با عنوان «الهیات در آثار فلسفی و عرفانی روح‌الله خمینی(ره)» در دانشگاه سوربون دفاع کرد. وی برای تدوین این رساله، از آنجا که استاد راهنمای مورد نظر خود را در فرانسه پیدا نکرد، در سال 1991م به ایران آمد و با ارشاد «آیت‌الله جوادی آملی» به مشهد رفت و از محضر «مرحوم استاد سیدجلال‌الدین آشتیانی» بهره برد.
یکی از آثار آن مرحوم، ترجمه و تفسیر قرآن کریم به زبان فرانسوی است که مؤسسه فرهنگی ترجمان وحی (مرکز ترجمه قرآن مجید به زبان‌های خارجی) در قم، ترجمه قرآن وی را در سال ۲۰۰۰م منتشر ساخت.
از آثار دیگر وی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
تصوف و عرفان اسلامی به زبان فرانسوی، پاریس ۱۹۹۱م.
امام خمینی؛ عارف ناشناخته قرن 20 به زبان فرانسوی، پاریس/بیروت ۱۹۹۷م.
آیین انقلاب اسلامی (منتخبی از آثار و بیانات امام خمینی در حدود هفتصد صفحه) به زبان فرانسوی، ۲۰۰۳م.
مبارزه با نفس یا جهاد اکبر، اثر امام خمینی(ره) به زبان فرانسوی، تهران ۲۰۰۶م.

اداره‌کل روابط عمومی جامعةالمصطفی درگذشت این اندیشمند فرهیخته را تسلیت گفته، برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر جزیل از درگاه ایزدمنان خواستار است.
انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری قرآن جامعه المصطفی العالمیه پیام تسلیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون

یک درگذشت، کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران، گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون، جایگاه زبان فارسی در تاریخ عثمانی، مشخص شدن سهمیه ارز مسافران حج، معرفی داوران جشنواره کن و... از جمله اخبار امروز فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه با هیچ‌کس درباره خلیج فارس اختلاف نظر نداریم، گفت: خلیج فارس تا ابد خلیج فارس است و ان‌شاءالله به عنوان یک بخش جداناپذیر از تاریخ کشور ما خواهد درخشید.

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران

باستان‌شناسان به همراه دانشجویان دانشگاه زابل در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، علاوه بر اشیاء ۴۳۰۰ ساله، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند.

سهمیه ارز مسافران حج مشخص شد

شورای برنامه‌ریزی بعثه و سازمان حج و زیارت، سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ را برای هر زائر ۵۰۰ یورو اعلام کرد.

برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند!

گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش

سه سریال «رخنه»، «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» و «بدل» در ژانرهای امنیتی، اجتماعی و کمدی از شبکه‌های یک، دو و سه سیما روی آنتن می‌روند.

کسانی که می‌خواهند دعاهایشان زود مستجاب شود بخوانند

یک استاد حوزه علمیه درباره دعا و مستجاب شدنش تاکید کرد که پدر و مادر رکن مهمی در استجابت دعا هستند. حتی برای کسانی که پدر و مادر خود را از دست دادند نگران نباشند و به قبور آنها سر زده و از آنها بخواند برایشان دعا کنند.

درگذشت یک موسیقیدان قدیمی

نصرالله شیرین‌آبادی نوارنده پیشکسوت ویلن در ۸۰ سالگی درگذشت.

تازه‌ترین آلبوم‌های موسیقی بازار کدام‌اند؟

در چند ماه اخیر، آلبوم‌های موسیقی متعددی از جمله آلبوم موسیقی «قاوال مکتبی»، آلبوم موسیقی «دنیای من»، آلبوم موسیقی «نئوتنالیتی» و ... در ژانرهای پاپ، نواحی، ایرانی و ... منتشر شده‌اند.

«شد خزان گلشن آشنایی» یادگار کیست؟

«رهی» نامی است که امیری فیروزکوهی بر دیگر تخلص‌های معیری ترجیج داده و معیری هم از ۱۳۱۳ «رهی» را برای تخلصش شعری‌اش انتخاب کرده است.

جایگاه زبان فارسی در تاریخ عثمانی

یک متخصص تاریخ عثمانی با بیان اینکه زبان فارسی در پی‌ریزی و سیر تاریخی دولت عثمانی نیز زبانی مهم به شمار می‌رفته است از علاقه پادشاهان عثمانی به زبان فارسی می‌گوید.

داوران جشنواره کن معرفی شدند

فهرست داوران بخش مسابقه اصلی هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن اعلام شد.

ساخت فیلم «عشق‌آباد» با محوریت امام رضا(ع) و فرهنگ رضوی

دبیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) از آغاز فعالیت نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان خبر داد و گفت: در این جشنواره سعی شده با هدف استفاده از ابزار مؤثر فیلم در راستای توسعه معارف دینی، اخلاقی و انسانی به شناسایی و فعال‌سازی استعدادهای جوان نیز در استان‌های مختلف بپردازیم.

ناصر ممدوح در شب «جادوی شهرزاد» چه گفت؟

با حضور ناصر ممدوح دوبلور، مدیر دوبلاژ و بازیگر سینما و تلویزیون، آیین شب چراغ نمایش «جادوی شهرزاد» برگزار شد.

پیشنهادهایی برای خواندن:

امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!

روایت خلیج فارس از ایرانیان

پای «ایران» همیشه در میان است!

ظهور و سقوط شهر باستانی هرم‌ها

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت مسعود اسکویی
  • تسلیت انجمن رسانه‌های ورزشی در‌‌ پی درگذشت مسعود اسکویی
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • واکنش یحیی گل‌محمدی به درگذشت استاد اسکویی + عکس
  • تسلیت وزیر ورزش در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • مسعود اسکویی مجری پیشکسوت درگذشت
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی