Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدرقلی صدقی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری انتخاباتِ سال ۹۶ جهت تعیین ساختار اتحادیه مدغم استان و ثبت آن، اظهار کرد: در این سال انتخابات با حضور تمام مؤسسات تحت پوشش اداره تبلیغات و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این اتحادیه در سال گذشته ثبت و همچنان در استان مشغول فعالیت است، گفت: پس از تعیین مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره و اعضای آن، تعامل با مرکز به صورت مرتب وجود دارد و مشکلی در استان نداریم.

صدقی با تأکید بر اینکه مشکلات و اختلافات موجود در میان قرآنیان در برخی استان‌ها در استان ما وجود ندارد، افزود: بنده پیش از ادغام اتحادیه‌ها، مدیرعامل هر دو اتحادیه قرآنی تحت نظارت اداره تبلیغات اسلامی و اداره ارشاد بودم که روند ادغام بدون اختلاف و مشکل طی شد و اعضای هیئت رئیسه نیز ترکیبِ نیروهای هر دو اداره است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر میزان اختیارات اتحادیه مدغم استانی، تصریح کرد: این اختیارات در اساس‌نامه اتحادیه مشخص است و اگر تصمیمی برای کار جدید اتخاذ شود، با هم‌فکری اعضای هیأت رئیسه و به صورت مصوبه ارائه و به مرحله اجرا در می‌آید.

صدقی در خصوص روند ادغام اتحادیه‌های مؤسسات و تشکل‌ها، گفت: پس از ابلاغ کشوری مبنی بر ادغام این دو اتحادیه روند ادغام در استان‌ها آغاز و انجام شد اما اتحادیه تشکل‌ها زیر بار نرفت که پس از رایزنی و پیگیری نهایتاً بیانیه ششم مردادماه شورای توسعه قرآنی به این ادغام رسمیت بخشید.

وی در ادامه تأکید کرد: در این بیانیه هیأت رسیدگی به امور فرهنگی ناظر فعالیت‌های اتحادیه‌هاست که البته اتحادیه تشکل‌ها هنوز زیر بار نرفته و امیدواریم به زودی آغاز روند اجرایی مفاد بیانیه مذکور را شاهد باشیم چرا که باگذشت سال‌ها از ادغام اتحادیه‌های استانی و صدور بیانیه در این خصوص، هنوز شاهد اجرا نیستیم.

صدقی در تشریح وظایف هیأت رسیدگی به امور فرهنگی در حوزه قرآنی، بیان کرد: پیش از ادغام، اتحادیه‌ها تحت نظارت هیأت رسیدگی به مؤسسات قرآنیِ سازمان تبلیغات فعالیت می‌کردند که بر اساس بیانیه شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی، این وظیفه به هیأت رسیدگی به امور فرهنگی وزارت ارشاد محول شده و صدور مجوز و نیز رسیدگی به مشکلات و اختلافات اتحادیه‌ها از اهم وظایف آن است.

وی در خصوص اعتبارات اتحادیه مدغم، تصریح کرد: اتحادیه‌ها پیش از ادغام، اعتبارات قرآنی را از شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور، دارالقرآن و نیز معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد دریافت می‌کرد که همچنان همین روند وجود دارد.

آغاز روند پیگیری برای جذب اعتبارات قرآنی از سال گذشته

صدقی با اشاره به اینکه جذب و دریافت اعتبارات از سوی نهادهای مذکور از سال گذشته آغاز شده و پیش از آن اعتباری دریافت نمی‌شد، ادامه داد: از سال گذشته روند پیگیری مطالبات مالی برای جذب اعتبارات آغاز شده که در همین راستا، سال گذشته 200 میلیون تومان و سال جاری 185 میلیون تومان جذب و دریافت شد.

وی در خصوص نحوه استفاده از این اعتبارات، بیان کرد: تفاهم‌نامه‌هایی با قرآنیان و نهادهای متولی استان تصویب شد که سرفصل‌ها مشخصند و مقرر شد که بخشی از اعتبارات دریافتی صرف هزینه‌های جاری و بخش اعظم آن میان مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن شهری و روستایی، با در نظر داشتن فعالیت آن‌ها و نیز پراکندگی جمعیت هر منطقه توزیع شود تا در امور آموزشی صرف کنند.

دستاورد اتحادیه مدغم استان از سفر اردبیل

صدقی با اشاره به برگزاری نشست مدیران عامل اتحادیه‌های مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کشور در شهر اردبیل، گفت: در این نشست که اواخر مردادماه سال جاری برگزار شد، بیانیه‌ای در حمایت از بیانیه شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور تنظیم و منتشر شد که در آن، بر لزوم همدلی و انسجام اعضا تأکید شده است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان ادامه داد: مبحث اصلی این نشست، تعیین و توزیع اعتبارات شش ماهه برای اتحادیه‌های استانی بود که بحث و بررسی لازم انجام و سهم هر استان مشخص شد که در همین راستا، مبلغ 21 میلیون و 950 تومان به استان اختصاص یافت که در دو قسط پرداخت و میان مؤسسات و خانه‌های قرآن شهرستان‌های ده‌گانه توزیع می‌شود.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر برگزاری یا عدم برگزاری انتخابات زودهنگام مجمع عمومی اتحادیه مدغم در استان، تصریح کرد: انتخابات مجدد در استان پیش‌بینی نشده است زیرا فضای تعامل وجود دارد و مشکلی در دو نهاد مرتبط یعنی اداره کل تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد استان وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری اتحادیه مدغم اتحادیه موسسات قرآنی اتحادیه تشکل های قرآنی اعتبارات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، گفت: خسارت سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های استان در حال ارزیابی است البته تا دهم اردیبهشت ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی امروز با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درباره میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان، اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را متأثر کرد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذی‌ربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: علی‌رغم بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم در بعضی نقاط مثل زیرکوه 64 میلی‌متر و خوسف 59 میلی‌متر، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شده که بیشترین این خسارت‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

آخوندی در گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان اشاره کرد و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌‌های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن 19 هزار و 553 میلیارد ریال برآورد شد.

وی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به 29 کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ 185 میلیارد ریال، 125 استخر ذخیره آب بالغ بر 50 میلیارد ریال، 13 هزار و 200 هکتار باغات و مزارع به مبلغ 458 میلیارد ریال، 126 کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ 480 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیل به 101 رشته قنات به طول 34 کیلومتر به مبلغ 940 میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: 849 رأس دام سبک (95 میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

آخوندی به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ 140 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل 130 میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به 10 بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر 600 میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر 75 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث 5 هزار و 400 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و 635 ابنیه فنی نظیر  پل، آبنما و غیره بیش از  2 هزار و 200 میلیارد ریال است ادامه داد: این سیل به 4 هزار و 800 کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر 90 میلیارد ریال و 6 طرح هادی روستایی بالغ بر 180 میلیارد ریال و 48 واحد مسکونی حدود 100 میلیارد ریال خسارت زد.

آخوندی بیان کرد: خسارت وارده به 30 کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ 590 میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر 40 میلیارد ریال است.

به گفته وی؛ براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌‌ها یک‌ هزار و 250 میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند 100 میلیارد ریال و عمران شهری معابر، آسفالت، کانال‌‌ها، پل‌ها و فضای سبز یک‌ هزار و 850 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری