Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی با تاکید بر لزوم تغییر سرمایه ریالی صندوق ضمانت صادرات، به سرمایه ارزی، گفت: افزایش سرمایه صندوق ضمانت صادرات در دست بررسی است و قرار است تا سرمایه این صندوق از محل صندوق توسعه ملی و یا روش‌های دیگر افزایش یابد. ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسین مدرس خیابانی با تاکید بر لزوم تغییر سرمایه صندوق ضمانت صادرات از سرمایه ریالی به سرمایه ارزی اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر سرمایه صندوق ضمانت صادرات، به صورت ریالی است که ممکن است با تغییر نرخ ارز، این سرمایه به شدت کاهش یابد لذا ما به دنبال آن هستیم تا سرمایه این صندوق را از سرمایه ریالی به سرمایه ارزی تغییر دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی، سرمایه صندوق ضمانت صادرات ایران را به نسبت سرمایه صندوق‌های مشابه در کشورهای دیگر ناچیز دانست و افزود: در حال حاضر سرمایه این صندوق، در حدود 100 میلیون دلار است درحالیکه سرمایه صندوق‌های مشابه در کشورهای دیگر حداقل 5 برابر این رقم است از همین رو موضوع افزایش سرمایه صندوق ضمانت صادرات ایران در دست بررسی است و قرار است تا سرمایه این صندوق از محل صندوق توسعه ملی و یا روش‌های دیگر افزایش یابد.

وی با تقدیر از افزایش عملکرد صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: آمار عملکرد صندوق ضمانت صادرات نشان می‌دهد، عملکرد این صندوق در سال 97 نسبت به سال 96، 33 درصد افزایش یافته و این یعنی استقبال بیشتر صادرکنندگان به استفاده از خدمات این صندوق در سال گذشته.

مدرس خیابانی افزود: همچنین در 5 ماهه نخست امسال نیز، عملکرد این صندوق نسبت به مدت مشابه سال قبل،  بیش از 60 درصد افزایش یافته است و عملکرد این صندوق نشان می‌دهد که صندوق ضمانت صادرات ایران، بیش از نرخ معمول صندوق‌های مشابه در دنیا، صادرات را تحت پوشش خود قرار داده است.

واردات مرغ ننگ است!

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در پاسخ به سوالی درباره مرغ و راه‌های تنظیم بازار آن اظهار کرد: متاسفانه برخی مواقع، شرایط کشور باعث می‌شود تصمیماتی عجولانه گرفته شود؛ به عنوان مثال زمانی که قیمت عرضه مرغ بالاتر از نرخ مصوب شد، برخی‌ها توصیه کردند که برای کنترل بازار، واردات مرغ را در دستور کار خود قرار دهیم درحالیکه ما معتقدیم با توجه به پتانسیل کشور، واردات مرغ یعنی ننگ و سرافکندگی؛ لذا صبوری مردم به ما این فرصت را داد که امروز در بازار مرغ به نقطه‌ای برسیم که این نقطه هم از منظر تولیدکنندگان و هم از منظر مصرف‌کنندگان، قابل قبول باشد.

وی ادامه داد: همچنین ما پیش بینی کرده‌ایم که اگر عرضه مرغ در بازار بیش از حد نیاز باشد، طرح ذخیره‌سازی را فعال خواهیم کرد؛ البته در حال حاضر هم به دلیل در پیش رو بودن ایام محرم و هم به دلیل آنکه بالا بودن قیمت گوشت، بخشی از نیاز مردم به گوشت قرمز را به سمت مصرف مرغ منتقل کرده، امروز ما در اوج تقاضای مرغ قرار داریم.

انتهای پیام/

R34343/P/S7,77,78,79/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ سخنگوی دولت در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان گلپایگان گفت: تجارت خارجی ایران در فروردین سال جاری ١٠.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش یافته است.


علی بهادری جهرمی با بیان اینکه حال منابع ارزی ما خوب است تصریح کرد: ما مشکلات ارزی و دیگر معضلات جاری را می‌دانیم، اما مجبوریم در شرایط تحریم، تعادل ارزی را برقرار کنیم.


سخنگوی دولت با اشاره به اینکه نظارت بر نوسانات نرخ ارز به صورت جدی دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: نگاه دولت هدایت منابع ارزی به سوی موارد مهم و اولویت هاست.


وی درباره نظارت بر نظام بانکی گفت: سال گذشته سه موسسه مالی اعتباری بزرگ را منحل کردیم بدون اینکه هیچ مشکل اقتصادی و اجتماعی رخ دهد.


بهادری جهرمی تصریح کرد: درصدد هستیم که منابع بانکی را به سمت اقدامات مولد مانند تولید و مسکن سوق دهیم و از سوی دیگر در بخش‌های تکلیفی مانند فرزندآوری نیز از آن بهره‌مند شویم.


وی گفت: نرخ سود بانکی نرخ سابق است از طرف دیگر نرخ تورم تولید کننده که در ابتدای دولت ١٠٣ درصد بود الان به ٢٣ درصد رسیده است.


سخنگوی دولت با بیان اینکه در دهه ٩٠ بسیاری فرصت‌ها از دست رفت، گفت: این موضوع تنها به مباحث اقتصادی محدود نبوده است و در دیگر موارد مانند فرهنگی و اجتماعی نیز کاستی داشتیم.


بهادری جهرمی همچنین در مورد توزیع شیر در مدارس اظهار داشت: این موضوع پارسال در قانون بودجه نبود، اما امسال سعی کردیم برای آن ردیف بودجه تعریف کنیم.

دیگر خبرها

  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات