Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در سرمقاله روز چهارشنبه خود به مساله مذاکره میان واشنگتن و تهران و وساطتت پاریس پرداخت و نوشت: به نظر می رسد که وساطت امانوئل مکرون برای کاهش تنش ایران و آمریکا اگر چه به صورت جزئی یخ ها را آب کرده است. دعوت کردن از محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران برای رفتن به شهر بیاریتز فرانسه، محل برگزاری نشست جی7 و همچنین بیان اظهارات خوشبینانه از سوی دو طرف ایرانی و آمریکایی نیز یک موفقیت دیپلماتیک به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این یادداشت آمده است: بسیار روشن است که وساطت فرانسه با ابتکار عمل و درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا انجام شد زیرا وی اعتراف کرد که از این مساله مطلع بوده است، این امر نشان دهنده به تنگنا افتادن آمریکایی هاست. از سوی دیگر حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در این رابطه گفته است که به شرط اینکه آمریکایی ها گام اول را بردارند و تمام تحریم های اقتصادی غیرعادلانه، اشتباه و غیر قانونی علیه ملت ایران را بردارند، در آن صورت اوضاع تغییر خواهد کرد.

این روزنامه می نویسد: گشایش کمی که وساطت فرانسوی ها آن را محقق کرد خشم برخی‌ها در ایران را برانگیخت همانگونه که منجر به خشم اسرائلی ها و برخی از هم پیمانان عرب آنها یعنی کسانی که به دنبال جنگ ایران و آمریکا هستند، شد.

رای الیوم می نویسد: ترامپ بدون اینکه راهی برای حفظ آبروی خود پیدا کند عقب نشینی نخواهد کرد و تحریم ها را بطور کامل برنمی دارد و به نظر می رسد که او از رئیس جمهور فرانسه خواسته است تا فضا برای برگزاری دیدار ایرانی_آمریکایی را ایجاد کند؛ پیشنهاد ترامپ ایجاد فضا برای برگزاری نشست میان او و حسن روحانی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل است که قرار است در اواخر ماه آینده میلادی برگزار شود اما بعید است که این مساله به دلیل بی اعتمادی به آمریکایی‌ها محقق شود.

در ادامه این یادداشت آمده است که دونالد ترامپ به دنبال گرفتن عکس مشترک با حسن روحانی است؛ حتی اگر این عکس گذرا و در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل باشد تا به افکار عمومی در داخل آمریکا و در کمپین های انتخاباتی اش بگوید که طرف ایرانی عقب نشینی کرد و تسلیم فشارهای آمریکا شد و به طور داوطلبانه به میز مذاکرات آمد.

این روزنامه در ادامه با اشاره به مخالفت های داخل ایران برای برگزاری دیدار میان رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا نوشت: روحانی این حقیقت را به خوبی می‌داند به همین دلیل تمام وساطت ها برای دیدار با ترامپ را نپذیرفت.

در پایان این یادداشت آمده است: در نهایت حرف آخر را رهبر ایران خواهد زد که این حرف تا به این لحظه یک "نه" بزرگ بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی سازمان ملل متحد آمریکا دونالد ترامپ رییس جمهور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • در حاشیه دیدار مردم جنوب غرب تهران با رئیس جمهور
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد