Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دهنوی در گفت و گو با خبرنگار مهر، از تحلیل و بررسی جعبه های ایمن جمع آوری شده از ایستگاه های بازیافت سطح شهر خبر داد و اظهار داشت: از  بهار سال جاری طرح توزیع فراگیر جعبه های ایمن مختص جزء ویژه پسماندهای خانگی اجرا شد تا شهروندان از این پس پسماندهای ویژه خود را به طور جداگانه در این جعبه ها جمع آوری کرده و تحویل ایستگاه های بازیافت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که بخشی از این جعبه ها از طریق ایستگاه ها جمع آوری و وارد فرآیند مدیریت شده است، ادامه داد: شهروندانی که جعبه ایمن پر شده خود را به ایستگاه ها تحویل داده اند، جعبه جدیدی را دریافت کرده اند و جعبه های پر شده نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

نتایج حاصل از آنالیز محتویات جعبه های ایمن

 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به نتایج حاصل از آنالیز محتویات جعبه ها بیان داشت: اگر چه جعبه های ایمن مخصوص جزء ویژه پسماندهای خانگی مانند سر سرنگ، تیغ، ژیلت، باتری، سرنگ انسولین، لانسلت و غیره است و حدود ۶۸ درصد از وزن پسماندهای داخل جعبه ها را این نوع پسماندها تشکیل داده است.

وی بیان داشت: بر اساس بررسی های صورت گرفته مشخص شد که حدود ۳۲ درصد از وزن جعبه های ایمن با پسماندهای خشک مانند نایلون، کاغذ و مقوا و شیشه پر شده است که لازم است شهروندان از قراردادن این اقدام در جعبه ها خودداری کنند.

لزوم همکاری شهروندان در جداسازی دقیق اجزای ویژه پسماندها در گروه‌های مرتبط

دهنوی با اشاره به لزوم همکاری شهروندان در جداسازی دقیق اجزای ویژه پسماندها در گروه‌های مرتبط، بیان داشت: پسماندهای ویژه و خطرناک تعاریف مشخصی دارند و اغلب دارای یک ویژگی پرخطر مانند سمیت، برندگی، خورندگی، قابلیت اشتعال و یا انفجار هستند و لازم است به درستی شناخته و جداسازی شوند.

وی ادامه داد: انواع اقلام تیز و برنده، باتری‌ها، قوطی اسپری‌ها و شیشه های عطر، تیوپ رنگ مو و قطعات وسایل الکترونیکی همه در گروه پسماندهای ویژه و خطرناک قرار می گیرند اما مواردی مثل شیشه، فلزات، کاغذ و پلاستیک جزو پسماندهای خشک قابل بازیافت هستند.

جمع آوری بخش ویژه در جعبه های ایمن و پسماندهای خطرناک

 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تاکید کرد: لازم است بخش ویژه در جعبه های ایمن قرار داده شود و پسماندهای خطرناک حجیم مثل اسپری ها به طور جداگانه از سایر پسماندها جمع آوری و به ایستگاه های بازیافت تحویل داده شوند.

وی تصریح کرد: شیشه دارو با ۲۱ درصد، سرنگ با ۱۸ درصد و باتری با ۱۰ درصد وزن، بیشترین مقدار پسماندهای موجود در جعبه های تحلیل شده را تشکیل داده تند و وسایل سرم، تیغ و ژیلت در رده‌های بعدی قرار گرفته اند.

مشارکت مردم  ضامن ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محیط زیست است

دهنوی مشارکت مردم را ضامن ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محیط زیست دانسته و بیان داشت: شهروندان برای حفظ محیط زیست، منابع طبیعی و مراقبت از سلامت خود و فرزندانشان  لازم است در طرح های جداسازی پسماندها همکاری مطلوب را به عمل آورده و ضمن شناخت انواع پسماندها، هرکدام را در گروه مربوطه جداسازی کرده و تحویل ایستگاه های بازیافت سرتاسر شهر دهند.

کد خبر 4704869

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت پسماند پسماند هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد گرگان عید غدیر خم یاسوج استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ"آمنه جمالو" مدیر منطقه برق خیام با اعلام اینکه طرح ایمن سازی انشعابات برق بازار بزرگ تهران و محدوده‌های مجاور با توجه به قدمت تاریخی و فرسودگی بناهای تجاری این محدوده با سرعت در حال اجرا است از همکاری نکردن برخی از مالکان و مستأجران به عنوان بزرگ‌ترین مانع در اجرای این طرح نام برد و گفت: علیرغم همه مشکلات، با پیگیری‌های انجام شده توسط همکاران ما و جلب همراهی صاحبان اصناف و مالکان، تاکنون ۹ هزار انشعاب برق مربوط به ۱۶۴ مجتمع و سرای تجاری واقع در بازار بزرگ تهران و محدوده‌های مجاور، بهسازی شده و ایمن و به روز سازی وضعیت شبکه، تابلوها و انشعابات برق سایر بخش‌های تجاری بازار نیز به صورت مستمر در حال انجام است.

عضو کارگروه ساماندهی شبکه و انشعابات بازار تهران؛ در خصوص شرح اقدامات انجام شده در این حوزه افزود: با پیگیری‌های مکرر همکاران منطقه برق خیام و جلب همراهی مالکان و مستأجران، ۵ هزار و ۸۵۶ انشعاب برق نصب شده در ۱۰۶ مجتمع تجاری واقع در بازار بزرگ تهران و ۳ هزار و ۱۸۲ انشعاب برق نصب شده در ۵۸ مجتمع تجاری در محدوده‌های مجاور بازار بزرگ تهران تاکنون به صورت کامل ساماندهی شده و فرآیند اصلاح و ایمن سازی بالغ بر یک هزار انشعاب برق متعلق به ۱۲ مجتمع تجاری واقع در بازار بزرگ و محدوده‌های مجاور نیز در مرحله اجرای ایمن سازی شبکه داخلی برق است.

"جمالو" ابراز امیدواری کرد در صورت همکاری سایر مالکان به ویژه مالکان حقوقی واحدهای تجاری بازار بزرگ تهران به زودی شاهد ایمن سازی کامل انشعابات برق این مجموعه بزرگ تاریخی و اقتصادی کشور باشیم.

کد خبر 6097151 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی