Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت از دو شیوه این وزارتخانه برای ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خارجی در رشته‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: روند تقاضای دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های داخل کشور رو به بالاست.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید اکبری در نشست خبری که به منظور تشریح فعالیت‌های معاونت آموزشی وزارت بهداشت در هفته دولت برگزار شد، به ضرورت ارزیابی دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های خارج از کشور برای فعالیت در داخل کشور اشاره کرد و گفت: در این زمینه دانشجویانی که در دانشگاه‌های خارج از کشور تحصیل می‌کنند، اگر بخواهند بعد از فارغ‌التحصیلی وارد کشور شده و فعالیت حرفه‌ای داشته باشند، باید مورد ارزیابی و سنجش کیفی قرار بگیرند؛ چرا که سلامت مردم یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت است و کسانی حق ارائه خدمت دارند که بتوانند استانداردهای لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به دو شیوه سنجش و ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم پزشکی خارج از کشور در داخل اشاره کرد و گفت: یک شیوه این است که دانشجویانی که در ۷۰۰ دانشگاه علوم پزشکی برتر دنیا تحصیل می‌کنند بعد از فارغ‌التحصیلی از طریق سه موسسه معتبر ارزیابی بین‌المللی یعنی شانگهای، کیو.اس و تایمز مورد ارزیابی کیفی قرار می‌گیرند و این افراد بعد از این ارزیابی می‌توانند وارد چرخه فعالیت شوند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: شیوه دوم ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم پزشکی در دانشگاه‌های خارج از کشور این است که ما یکسری آزمون‌های ملی معتبر در سطح بین‌المللی در اغلب رشته‌ها اعم از داروسازی و... برگزار می‌کنیم و این افراد اگر بتوانند در این آزمون‌های ملی پذیرفته شوند، مدرک آن‌ها مورد تأیید وزارت بهداشت قرار می‌گیرد؛ در غیر این صورت اجازه فعالیت به آن‌ها داده نمی‌شود.

دکتر اکبری همچنین روند درخواست دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی خارج از کشور را برای انتقال به دانشگاه‌های داخلی رو به افزایش عنوان کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاه‌های خارجی تحصیل می‌کنند که برای امسال ۱۵۰۰ نفر آن‌ها به دانشگاه‌های داخل منتقل شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجويان علوم پزشكي دانشگاه های خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۷۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، روح‌الله رازینی شامگاه -جمعه هفتم اردیبهشت- در سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری به استان قزوین در جمع رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اظهار کرد: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم با بیان اینکه بعضی از مجموعه‌های نظارتی انطباق با ضوابط و قوانین را صرفاً ً رصد می‌کنند و از عدم فساد در سیستم صیانت می‌کنند، تصریح کرد: اما عدم فساد در سیستم به معنای خوب بودن یک سیستم یا نظام علمی و آموزشی نیست. یعنی نبودن نقص لزوماً ً به معنی فضیلت و خوب بودن نیست و حتمأ باید نکات مثبتی هم وجود داشته باشد.

رازینی بنابراین وجه تمایز کار این مرکز توجه به کیفیت است، ادامه داد: از این منظر یکی از دستورکارهای خودمان را پررنگ کردن کیفیت در حوزه آموزش عالی قرار دادیم. عبارت سفر کیفیت را از عبارت سفر تعالی در ادبیات مدیریت و سازمانی به الهام گرفتیم و این عنوان را بر سفرهای استانی مجموعه خود گذاشتیم.

وی یادآور شد: بر این اساس این سفرهای کیفیت آغازگر هفته‌هایی در استان‌ها برای تمرکز روی موضوع کیفیت و کارآیی آموزش دانشگاهی است تا ما هم شناخت پیدا کنیم و مدیران استانی با رویکردهای نظارتی جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آشنا شوند.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه زحمت ارزیابی و نظارت را به هیئت‌های استانی واگذاری کردیم، گفت: استان قزوین یکی از استان‌های موفق در حوزه ارزیابی و نظارت آموزش عالی است و این نظارت و ارزیابی توسط خود استان به خوبی انجام می‌شود.

کد خبر 748184

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز