Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:55:14 GMT

نمایشگاه بین المللی دمشق، اقتدار پس از بحران

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۲۸۰۸۷

نمایشگاه بین المللی دمشق، اقتدار پس از بحران

 نمایشگاه بین المللی دمشق امسال در حالی برگزار می شود که با شکست سنگین تروریست ها در بیشتر قسمت های سوریه، آرامش و ثبات خوبی حاکم شده است؛ بازسازی شهرها و مناطق مسکونی سوریه آغاز شده  و شماری از کارخانه ها و صنایع این کشور نیز فعالیت خود را آغاز کرده اند.

مقام های سوری نیز با ارایه تسهیلات تشویقی و دادن امتیازات خاص، زمینه را برای سرمایه گذاران به خصوص سرمایه داران سوری مقیم خارج و خارجی ها فراهم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نمایشگاه امسال نمایشگاه دمشق کشورهای مهمی چون جمهوری اسلامی ایران، روسیه، چین، هند، برزیل، الجزایر، لبنان، فلسطین، عراق، عمان، امارات، آفریقای جنوبی، فیلیپین، اندونزی و جمهوری چک حضور دارند.

در شصتمین نمایشگاه بین المللی دمشق که در شهریور سال گذشته برگزار شد، بیش از یکهزار و ۷۰۰ شرکت از کشورهای مختلف حضور داشتند و هنوز شمار شرکت های خارجی شرکت کننده در نمایشگاه بین المللی امسال دمشق اعلام نشده است.

نکته قابل تاملی که در حاشیه نمایشگاه بین المللی دمشق مشخص است عصبانیت و نگرانی یانکی ها از برگزاری این نمایشگاه می باشد که مطمئنا دستاوردهای مهمی برای مردم و دولت سوریه خواهد داشت؛ این عصبانیت به حدی می باشد که

واشنگتن، فعالان اقتصادی و تاجرانی که قصد شرکت در شصت و یکمین نمایشگاه بین المللی بازرگانی سوریه را دارند، تهدید کرده که در صورت حضور در این رویداد اقتصادی، با تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا رو به رو خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پایگاه و صفحه فیس‌بوک سفارت آمریکا در سوریه از ۲۲ اوت (۳۱ مرداد) به رغم تعطیلی این سفارتخانه از سال ۲۰۱۱ با انتشار پیام هایی، بازرگانان کشورهای مختلف را از حضور در نمایشگاه بین المللی دمشق بر حذر داشته است.

دولت آمریکا در پیام هایی به صراحت اعلام کرده که هر کس قصد داشته باشد در زمینه های تجاری و اقتصادی با دولت سوریه همکاری کند، با تحریم های سخت وزارت خزانه داری ایالات متحده مواجه خواهد شد.

اما دولت ها و شرکت های خارجی زیادی در نمایشگاه امسال دمشق با بی توجهی به تهدیدهای آمریکا شرکت کرده اند که این امر می تواند پیام های آشکاری به آمریکا داشته باشد.

مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران درخصوص تعداد شرکت های ایرانی در شصت و یکمین نمایشگاه بین المللی دمشق گفته است: ایران با بیش از یکصد شرکت در نمایشگاه بین المللی دمشق حضور پررنگ خواهد داشت.

"بهمن حسین زاده" در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری سوریه در تهران افزود: برگزاری شصت و یکمین نمایشگاه بین المللی دمشق، نشانه توانمندی سوریه است و  این امر نشان می دهد که دولت دمشق،  بحران را پشت سر گذاشته است؛ بویژه آن که برگزاری این نمایشگاه در سایه تحریم های اقتصادی تحمیلی غرب بر سوریه، از اهمیت خاصی برخوردار است.

حسین زاده افزود: ایران در تمامی زمینه های اقتصادی و بازرگانی بویژه در بخش ساخت وساز، تمایل به سرمایه گذاری در سوریه دارد و برگزاری این نمایشگاه می تواند موجب تقویت صادرات میان دو کشور شود.

وی اظهار داشت: این رویداد همچنین موجب معرفی امکانات و ظرفیت شرکت ها می شود و استفاده از آن به مقابله با تحریم های اقتصادی سوریه، کمک می کند.

"حسن دانایی فر" مشاور "اسحاق جهانگیری" معاون اول رئیس جمهوری و دبیر ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران- سوریه- عراق نیز بر اهمیت برگزاری نمایشگاه بین المللی دمشق تأکید و اظهار داشت: شرکت های ایرانی در این دوره، حضور فعال تری خواهند داشت.

در همین حال، وزارت خارجه روسیه نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که تلاش های آمریکا برای به تعطیلی کشاندن نمایشگاه دمشق در راستای سنگ اندازی های واشنگتن برای بازسازی سوریه است.

این بیانیه می افزاید، تلاش های آمریکا برای عقب افتادن روند بازسازی سوریه، به یکپارچگی و حاکمیت ملی این کشور آسیب می زند و این اقدامات در تعارض آشکار با روح و متن قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد به ویژه قطعنامه ۲۲۵۴ است.

وزارت خارجه روسیه همچنین برگزاری نمایشگاه بین المللی سوریه را اتفاقی مهم در جهت بازگشت ثبات و رونق اقتصادی به این کشور، پس از جنگی طولانی با تروریسم بین الملل دانست که قطعاً مخالفان دولت قانونی سوریه از برپایی آن خشنود نخواهند شد.

سفیر چین در دمشق نیز در واکنش به مداخلات مقامات آمریکا در امور سوریه گفت:  تهدیدهای آمریکا برای تحریم شرکت‌کنندگان در نمایشگاه بین‌المللی دمشق مانع حضور شرکت‌های چینی در این رویداد نخواهد شد.

"فیونگ پیاو" افزود: نمایشگاه دمشق منبع قدرت ملت سوریه و دریچه ای برای توسعه اقتصادی این کشور است و ما به دمشق آمدیم تا بر عمق روابط دوستانه میان ملت چین و سوریه تأکید کنیم.

وی ادامه داد: ۵۸ شرکت چینی با حضور در شصت و یکمین نمایشگاه دمشق در چهار زمینه فعالیت خواهند کرد.

سفیر چین در دمشق همچنین بر حمایت کشورش از سوریه در مبارزه با تروریسم و یافتن راه حل سیاسی برای بحران این کشور تأکید کرد و گفت که پکن در روند بازسازی سوریه مشارکت خواهد کرد.

نمایشگاه بین المللی دمشق در سال های اخیر به دلیل بحران در سوریه و اقدامات خرابکارانه گروه های تروریستی، در داخل این شهر و محل قدیمی این نمایشگاه ها به صورت محدود برگزار می شد، اما در دو سال اخیر با توجه به بازگشت آرامش به این کشور بار دیگر در شهرک نمایشگاههای پایتخت سوریه به صورت گسترده تر برگزار شده است.

کارشناسان مسایل منطقه معتقدند که شکست تروریست های تکفیری در سوریه که موجب تامین امنیت مردم این کشور شده در عین حال باعث نگرانی مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی شده است از این رو آن ها از ایجاد و تقویت هرگونه ثبات در سوریه نگران و عصبانی می شوند و اظهارات مقامات واشنگتن در تهدید شرکت ها و کشورهای سرمایه گذار در سوریه در همراهی با رژیم صهیونیستی می باشد که مطمئنا همچون دیگر سیاست های استکباری آمریکا در منطقه شکست خواهد خورد و سوریه به اوج شکوفایی خود باز خواهد گشت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه دمشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۸۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود