Web Analytics Made Easy - Statcounter

با پایان یافتن دور دوم انتخاب مردمی زنان کارآفرین برتر، ۱۰ نفر کارآفرین روستایی و ۱۰ نفر کارآفرین شهری با مشارکت جوامع محلی توانستند بیشترین آرا را کسب نموده و به صدر فهرست ۱۱۰ کارآفرین معرفی شده در سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده صعود کنند.

بر همین اساس در هفته دولت، زنان کارآفرین برتر در دومین دوره انتخابات امروز چهارشنبه با حضور «معصومه ابتکار» معرفی و مورد قدردانی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار در این مراسم با یادآوری این موضوع که در حال حاضر ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش طرح مهارت افزایی برای کارآفرینی و مشاغل نوین خانگی قرار گرفته اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم این طرح ها و برگزاری کارگاه های مهارت آموزی و توان افزایی برای زنان نتایج خوبی به همراه داشته چرا که زنان به عنوان نیروی پیشران می توانند عامل توسعه شوند.

وی ادامه داد: در این راه، نظام بانکی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از همکاری با معاونت امور زنان و خانواده دریغ نکرده و همواره یاریگر ما بوده اند.

این مقام مسئول تاکید کرد: در این کارگروه بسیاری از معضلات و مشکلات فعلی زنان کارآفرین را با مقامات و مسوولان در سطوح مختلف مورد احصاء و بررسی قرار دادیم. از عموم مردم که رای داده و در مسیر توان افزایی زنان گام برداشته اند هم تشکر می کنیم.

وی ضمن ابراز امیدواری از برگزاری بهینه دوره سوم معرفی زنان کارآفرین برتر گفت: پرتال معاونت درگاهی است برای حضور زنان فعال اقتصادی تا بتوانند ضمن معرفی خود و فعالیت های صورت گرفته، از سوی مردم ارزیابی شوند.

اسامی نفرات برتر دور دوم انتخاب زنان کار آفرین برتر با رای مردم و جوامع محلی

در دور دوم انتخاب زنان کارآفرین برتر، عصمت قانعی از شهر مینو دشت استان گلستان، زینب میرلو از استان زنجان، غزاله بختیار پاک زاد از شهر زاهدان، ناهید هاشمی از شهر اشتهارد استان البرز، فاطمه روحداد از شهر مشهد، آزیتا شاکر پاسگزار، مینا جوان، فرانک قضایی، زینب غلامی و زهرا نقوی از استان تهران، توسط معاون رییس جمهوری معرفی و قدردانی شدند.

همچنین پروین برادران قهفرخی از شهرکرد چهار محال و بختیاری، آمنه سیاری از روستای سربیشه خراسان جنوبی، مریم همت پور از شهر مود خراسان جنوبی، سلماز نخعی از روستای لنگسر کرمان، سهیلا احمدی دستگردی از روستای چالشتر چهار محال و بختیاری، میترا قاسمی راد از شهر میناب هرمزگان، ملیحه نوروز بیگی از روستای فرخد خراسان رضوی، شمسی احمدی از روستای گرو هرمزگان، سیده آسیه صادقی از روستای قاسم آبادگیلان و مینا غلامی از روستای عشرت خراسان رضوی از دیگر برگزیدگان دور دوم انتخابات زنان کارآفرین برتر با رای مردمی بودند.  

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارآفرینی معصومه ابتکار بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مسابقات والیبال ساحلی با معرفی نفرات برتر پایان یافت
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • برگزاری پیاده روی مردمی همزمان با هفته سلامت در روستای برقبان
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تیراندازی تفنگ و تپانچه بادی نیرو‌های مسلح در کرمان
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رادیویی پژواک