Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و یکمین جشنواره تئاتر استان همدان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد و به دو نمایش مجوز حضور در سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر تعلق گرفت. ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۲ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، آئین اختتامیه سی و یکمین جشنواره تئاتر استان همدان ظهر امروز در شهر ملایر برگزار و از افراد برگزیده تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در این آئین گفت: توسعه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و حتی صنعتی نیازمند ایجاد زیرساخت فرهنگی بوده و پیشرفت هر منطقه از مسیر فرهنگ و هنر امکان‌پذیر است.

احمدرضا احسانی، اجرای عدالت فرهنگی در استان را از اولویت‌های اداره کل فرهنگ ارشاد دانست و اظهار داشت: امکانات این اداره به‌منظور پیشرفت فرهنگ و هنر در اختیار شهرستان‌ها قرار می‌گیرد.

وی، برگزاری جشنواره‌های هنری را محلی برای تبادل و تضارب آراء و اندیشه‌ها بیان کرد و افزود: هنرمندان اندیشه‌ها و عقاید خود را در این جشنواره‌ها به اشتراک می‌گذارند که در این تکاپو و کشاکش اندیشه‌ها، نتایج ارزشمندی به دست می‌آید.

احسانی با بیان اینکه هنر بهترین زبان انتقال پیام است، ابراز کرد: هنرمند تلاش می‌کند با خلق آثار هنری افکار، اندیشه و پیام خود را به مخاطبان منتقل کند.

وی با تأکید بر اینکه پیش زمینه یک اثر هنری تفکر و تلاش، مطالعه علمی و اندیشه است، تصریح کرد: هدف هنرمند از تولید آثار هنری، بیان دغدغه‌های جامعه یا نقد یک آسیب و معضل است و هر اندازه تفکرات، مطالعات و پشتوانه علمی و افکار قوی‌تری، پیش زمینه اثر هنری باشد؛ اثرگذاری آن بیشتر می‌شود.

نشست هم‌اندیشی برگزاری بیست‌ودومین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر در حوزه هنریبرگزیدگان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان معرفی شدندنخستین جشنواره تئاتر استانی تجربه‌های جوان فردا در کرمانشاه برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد همدان با اشاره به اینکه عملکرد شهرستان ملایر در همه حوزه‌های اقتصادی و صنعتی قابل دفاع است، مطرح کرد: در این شهرستان با توجه به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه در حوزه هنر اقدامات مطلوبی انجام‌شده، اما تا رسیدن به جایگاه واقعی فاصله زیادی داریم.

احسانی با بیان اینکه نگاه ما به شهرستان ویژه ملایر به‌عنوان دومین شهر فرهنگی استان همدان ویژه‌ است، ابراز کرد: این شهر دیار نخبگان، مشاهیر و فرهیختگان بزرگی در زمینه تئاتر، موسیقی، نویسندگی، فیلم، نمایش، خوشنویسی، کارگردانی و غیره است.

به گزارش تسنیم، سی و یکمین جشنواره تئاتر استان همدان 3 تا 6 شهریور به میزبانی شهرستان ملایر برگزار شده و 7 گروه نمایشی با یکدیگر به رقابت پرداختند و امروز با برگزاری آئین اختتامیه از افراد و گروه‌های نمایشی برگزیده قدردانی شد.

هیئت‌ داوران سی و یکمین جشنواره تئاتر استان همدان پس از بررسی آثار نتایج خود را به شرح زیر اعلام کرد:

در بخش طراحی صحنه طراح صحنه نمایش لیلی مجنون، دختران خوابگاه شماره 13 و فرجام عجیب زوج نافرم به ترتیب توانستند مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دهند.

در بخش بازیگری زن، نفیسه صالحی بازیگر نمایش فرجام عجیب زوج نافرم و فاطمه بیات بازیگر لیلی و مجنون به‌طور مشترک مقام اول را به خود اختصاص دادند.

مقام دوم این بخش هم به‌طور مشترک به بهاره جلیلیان بازیگر نمایش ورود آقایان ممنوع و محیا جباری بازیگر نمایش چند برش از مغز سرباز برجک شماره 4  اهدا شد.

مقام سوم بخش بازیگری زن هم به‌طور مشترک به باران عرفانی و ندا هادیان از نمایش ورود آقایان ممنوع و منیره قاضی‌زاده از نمایش «طمارزو» رسید.

هیئت‌داوران در این بخش از مریم رازانی، فاطمه ابرار پایدار و آزاده سینایی هم تقدیر کرده و جایزه بخش موسیقی را هم به نمایش لیلی و مجنون اهدا کرد.

در بخش بازیگری مرد هم محمود غفاری و سید مهرداد کاووس حسینی بازیگران نمایش مسیو ابراهیم و گل‌های قرآنی موفق به کسب مقام اول شدند.

محسن ایسایی بازیگر نمایش فرجام عجیب زوج نافرم هم توانست مقام دوم را کسب کرده و مقام سوم هم به‌طور مشترک به بهداد منتظری بازیگر نمایش فرجام عجیب زوج نافرم و سپهر مسافریان بازیگر نمایش دختران خوابگاه شماره 13 رسید.

هیئت‌داوران سی و یکمین جشنواره تئاتر استان همدان در این بخش از بهروز ناصر شریعتی بازیگر نمایش طمارزو تقدیر کرد.

در بخش بهترین نمایشنامه هم مزدک مهیمنی از همدان نویسنده نمایش فرجام عجیب زوج نافرم، سجاد طهماسبی از تویسرکان نویسنده نمایش لیلی و مجنون و محمدمهدی کلهر از همدان نویسنده نمایش دختران خوابگاه شماره 13 به ترتیب توانستند مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دهند.

هیئت‌داوران سی و یکمین جشنواره تئاتر استان همدان در این بخش از رضا باغبان نویسنده نمایش چند برش از مغر سرباز برجک شماره 4 تقدیر کرد.

سجاد طهماسبی کارگردان نمایش لیلی و مجنون و مزدک مهیمنی کارگردان نمایش فرجام عجیب زوج نافرم هم به ترتیب موفق به کسب جایزه بخش بهترین کارگردانی شده و محمدمهدی کلهر کارگردان نمایش خوابگاه شماره 13 و منیژه احمدی کارگردان نمایش ورود آقایان ممنوع هم به‌طور مشترک سوم شدند.

نمایش لیلی و مجنون و فرجام عجیب زوج نافرم هم با رأی هیئت‌داوران برای حضور در سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر انتخاب شدند.

انتهای پیام/شانتهای پیام/

R41405/P/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال اسدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و رییس ستاد اجرایی استانی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، درباره میزبانی استان از جشنواره گفت: یکی از پایه‌های مهم در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حوزه تئاتر ایثار است که هشتمین دوره جشنواره ملی تئاتر ایثار از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۸ اردیبهشت در استان گلستان برگزار می‌شود. همه موضوعات طرح‌شده در نمایش‌های این جشنواره، در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین تکریم شهدا و خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران است.

وی یادآور شد: در هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار شاهد تلفیقی از حضور هنرمندان ایثارگر و غیرایثارگر هستیم. در این دوره از جشنواره ۸ گروه نمایش صحنه‌ای و ۱۰ گروه نمایش خیابانی از سراسر کشور در استان گلستان حضور دارند.

اسدی تاکید کرد: برای نخستین بار، این دوره جشنواره علاوه بر میزبانی شهر گرگان، به صورت غیرمتمرکز در دیگر شهرستان‌های استان گلستان نیز برگزار و نمایش‌ها در آن شهرستان‌ها از جمله گنبد، رامیان و بندر گز نیز اجرا می‌شوند. این امر موجب بهره‌مندی و اثرگذاری فرهنگی بیشتر در دیگر نقاط استان می‌شود. ضمنا تدابیری اندیشیده شده که گروه‌های نمایشی در مساجد نیز اجرا داشته باشند.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش نیز در جدول اجرایی جشنواره کارگاه‌های آموزشی در سراسر استان برای علاقمندان برگزار خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید استان گلستان درباره همراهی سایر نهادهای استان در برگزاری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، گفت: با عنایت و همراهی استاندار محترم استان جناب آقای دکتر زنگانه، تمامی دستگاه‌های اجرایی و نظامی استان در جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر و بالابردن کیفیت اجرایی جشنواره همراهی و همکاری دارند.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی، از ۲۵ الی ۲۸ اردیبهشت امسال در استان گلستان برگزار می‌شود.

کد خبر 6089723 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان