Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، هوآوی پیشروترین شرکت در زمینه زیرساخت‌های 5G در دنیا به شمار می‌آید و در حال حاضر قراردادهای بزرگی برای ساخت و نصب دکل‌های 5G با کشورهای اروپایی و آسیایی امضا کرده است. به تازگی رن ژنگفی، بنیان‌گذار هوآوی اعلام کرده است که تصمیم دولت آمریکا برای قرار دادن هوآوی در لیست سیاه تجاری، تأثیری بر روی کسب و کار 5G این شرکت نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رن ژنگفی، مؤسس هوآوی، در مصاحبه خود اعلام کرده که با صرف نظر از تصمیمات دولت آمریکا برای حذف یا نگه داشتن هوآوی در لیست سیاه تجاری، این شرکت در 18 ماه آینده بیش از 2 میلیون ایستگاه 5G تولید خواهد کرد. او معتقد است که قرار دادن هوآوی در لیست سیاه تجاری آمریکا بسیار ناعادلانه است؛ اما این موضوع کوچک‌ترین تأثیری در بهره‌وری هوآوی، به خصوص در بخش تجهیزات شبکه 5G نخواهد داشت.

مدیرعامل هوآوی در بخشی دیگر از سخنان خود درباره تحریم‌های آمریکا و اهداف هوآوی برای تولید و عرضه تجهیزات 5G گفته است:

«در ابتدا لطفاً توجه داشته باشید که اضافه کردن ما به فهرست سیاه تجاری، منصفانه نبود. هوآوی هیچ کار اشتباهی بر خلاف قوانین آمریکا انجام نداده است؛ اما همچنان در لیست سیاه تجاری این کشور قرار دارد. البته حضور در لیست سیاه تجاری آمریکا تاثیر چندانی بر روی کسب و کار ما نخواهد داشت. ما در گذشته از قطعات آمریکایی در محصولات خود استفاده می‌کردیم؛ اما در حال حاضر در اکثر محصولات و تجهیزات پیشرفته ساخت هوآوی از تجهیزات آمریکایی استفاده نمی‌شود. با وجود این، تجهیزات جدید ما حدود 30 درصد کارایی بهتری نسبت به نسخه‌های قدیمی خود دارند.

در ماه آگوست و سپتامبر پیش از تولید نسخه جدید تجهیزات 5G، این دوره را پشت سر خواهیم گذاشت و در این زمان ما فقط می‌توانیم حدود 5000 ایستگاه 5G به صورت ماهانه تولید کنیم. پس از این دوره، شرکت هوآوی قادر به تولید 60000 ایستگاه 5G تا پایان سال 2019 خواهد بود و تا سال آینده حداقل 1.5 میلیون ایستگاه دیگر تولید خواهد کرد. به همین دلیل ما برای پیشرفت در منطقه نیازی به اعتماد و همکاری شرکت‌های آمریکایی نخواهیم داشت».

همان‌طور که مشخص است با توجه به محدودیت‌های دولت آمریکا، هوآوی بیش از پیش مصمم شده است تا وابستگی خود به محصولات آمریکایی را کاهش دهد. به همین دلیل است که این شرکت برنامه‌هایی نظیر سیستم عامل اختصاصی، استفاده از دو تأمین‌کننده برای هر تجهیز و... را دنبال می‌کند تا با کنار زدن مشکلات بتواند ضمن حفظ رتبه دوم جهانی خود در تولید گوشی‌های هوشمند، در بلندمدت به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در دنیا شناخته شود.

البته مدیران هوآوی استفاده از سیستم عامل اختصاصی این شرکت (هارمونی) را آخرین راهکار خود می‌دانند و در حال حاضر تأکید کرده‌اند که هوآوی همچنان به استفاده از اندروید ادامه می‌دهد و این سیستم عامل محبوب، گزینه اول آنها خواهد بود. از سوی دیگر باید توجه داشت تحریم هوآوی برای شرکت‌های آمریکایی نیز دردسر بزرگی ایجاد کرده است؛ چرا که این تولیدکنندگان یکی از بزرگترین مشتریان خود را از دست داده‌اند و زیان‌های مالی بزرگی را متحمل شده‌اند. از همین رو، دولت ایالات متحده به درخواست شرکت‌های فناوری آمریکایی، مجوز تجارت با هوآوی را برای آنها صادر می‌کند و به تازگی وزارت خزانه‌داری آمریکا، تحریم‌های هوآوی را به مدت سه ماه دیگر لغو کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آمریکا تحریم هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۹۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید عباس حسینی در نشست مشترک با سرمایه گذار چینی در ساری، افزود: این میزان سرمایه گذاری برای تهیه ماشین آلات کشاورزی، مونتاژ و راه اندازی خط تولید این تجهیزات در مازندران سرمایه گذاری خواهد شد.

وی اظهار داشت: بر اساس زمانبندی های تعیین شده در گام نخست برخی از قطعات و تجهیزات کشاورزی از چین وارد خواهد شد و در گام های بعدی مونتاژ و راه اندازی خط تولید تجهیزات کشاورزی در مازندران تولید می شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان این که بر اساس همکاری مشترک و تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین این سرمایه گذاری در مازندران انجام می شود، خاطرنشان کرد: مازندران در سال گذشته ۵۲۰ تن کالا به ارزش ۱۶۷ هزار دلار به چین صادر کرده است.

حسینی ادامه داد: در سال گذشته؛ مازندران به صورت مستقیم بیش از هفت هزار تن کالا به ارزش ۲۲.۵ میلیون دلار از کشور چین وارد کرد.

وی با اشاره به اینکه برای جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار در این خطه از شمال از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد، ادامه داد: همکاری مشترک مازندران و چین چند بعدی است که با برگزاری نمایشگاه مشترک و معرفی توانمندی های دو طرف تبادلات تجاری افزایش خواهد یافت و از طرف دیگر رونق و تبادل گردشگر بین مازندران و برخی از استانهای چین در دستور کار قرار گرفت.

این مقام مسوول تصریح کرد: برخی از استانهای چین به مواد غذایی و محصولات کشاورزی مازندران نیاز داردند که صادرات مازندران برای آنها افزایش خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • شناسایی تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!
  • شکست رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج ایستگاه شهید سلطانی افتتاح می شود
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها