Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تلویزیون دولتی ژاپن، تحت مقررات جدید، برخی از شرکت ها باید برای صادرات، تشریفات اداری بیشتری انجام دهند که این امر منجر به کند شدن روند صادرات می شود ژاپن این تغییر خط مشی را پیشتر در ماه جاری اعلام کرد و مقررات جدید از روز چهارشنبه به اجرا در آمد.

«یوشیهیده سوگا» دبیر اول کابینه ژاپن می گوید «ژاپن این تصمیم را برای کنترل مناسب نظام صادرات کشور و با توجه به نگرانی ها در مورد امنیت ملی کشور گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دولت کره جنوبی روز چهارشنبه برای گفت و گو درباره گام های بعدی یک نشست برگزار کرد سئول توضیح ژاپن در مورد امنیت کشور را رد می کند و در مقابل می گوید که این اقدام با انگیزه سیاسی انجام شده و به شکایت مربوط به دوران جنگ جهانی دوم ارتباط دارد.

«ایی ناگ یون» نخست وزیر کره جنوبی می گوید اتخاذ این اقدام ناعادلانه از سوی ژاپن به شدت تاسف آور است ما تقاضایمان از ژاپن را تکرار می کنیم تقاضای ما این است که با ژاپن صادقانه در این مورد گفت و گو کنیم که چگونه می توانیم روابط دو کشور را وخیم تر نکنیم بلکه بهبود بخشیم.

کره جنوبی در صورت عدم موفقیت دیپلماسی یک طرح جایگزین خواهد داشت نخست وزیر کره جنوبی تعهد این کشور برای شکایت از تصمیم ژاپن به سازمان تجارت جهانی را تکرار کرد.

وزارت خارجه کره جنوبی در اعتراض به اقدام اخیر دولت ژاپن سفیر این کشور در سئول را احضار کرد که این امر حاکی از وخیم تر شدن روابط دو کشور است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند

به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه خبرنگاران نوشت: علی آبادی درباره صادرات خودرو به آفریقا گفت: در خودرو هر چقدر هم خودمان به خود انتقاد وارد کنیم اما نامدار هستیم زیرا تولیدکننده ایم. پارسال بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو تولید شد و امسال این عدد بیشتر خواهد شد.

علی آبادی تاکید کرد: امروز خودرو تبدیل به کالای سرمایه‌ای شده بنابراین باید در این حوزه جهش تولید رخ دهد تا خودرو ماهیت سرمایه‌ای خود را از دست دهد و اگر کسی خودرویی خرید در پارکینگ گذاشت بداند که این خودرو دیگر حالت سرمایه برای او ندارد.

وی افزود: هم کشورهای آفریقایی و همسایه و هم برخی از کشورهای اروپایی طالب خرید خودروی ایرانی هستند.

علی آبادی تصریح کرد: واردات و صادرات مکمل هم هستند و حتی اگر به اندازه دنیا هم تولید کنیم باید واردات انجام شود. ما در حوزه خودرو نیاز به تنوع داریم منتهی برای حمایت از ساخت داخل مقرراتی می‌گذاریم. در حوزه خودرو در آستانه رقابت با دنیا باید قرار گیریم نه در رقابت با خودمان. اگر خودمان را به این رقابت‌ها نرسانیم شکست می‌خوریم و همین چیزهایی را که هم داریم از دست می‌دهیم.

وی تاکید کرد: هر کالایی که نتواند صادر شود یعنی برنامه در آن حوزه جامع نیست.

کد خبر 847863 برچسب‌ها خبر مهم خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه