Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محسنی رئیس دانشگاه علوم قضایی با بیان اینکه قوه قضاییه یک قاضی باسواد، متعهد و انقلابی می‌خواهد بر شناسایی دانشجویان مستعد و تدوین برنامه فرهنگی برای حرکت در این مسیر تاکید کرد. تاریخ انتشار: 18:41 - 06 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۵۴۵۷

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، فرید محسنی رئیس دانشگاه علوم قضایی در نشستی با همکاران و کارکنان این دانشگاه ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند گفت: در هر مجموعه و سازمانی نظام‌مند و هدفمند اگر اهداف و نیات برای کارکنان به درستی تبیین شود آن‌ها می‌توانند در مسیر صحیح و کارآمدی حرکت کنند لذا اگر اهداف را تعریف کنیم و برنامه مشخص شود به نتیجه مطلوب خواهیم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم قضایی افزود: ما یک دانشگاه وابسته به قوه قضاییه هستیم و، چون فارغ التحصیل دانشگاه علوم قضایی مستخدم قوه قضاییه می‌شود لذا باید قاضی متعهد باسواد و انقلابی تربیت نماییم.

محسنی ادامه داد: در این زمینه باید دانشجویان مستعد، متعهد و انقلابی را جذب نمائیم و در حین دوره دانشگاه در کنار آموزش با انجام کار فرهنگی منسجم چنین روحیه‌ای را تقویت کنیم.

رئیس دانشگاه علوم قضایی در متعهد بودن و انقلابی بودن اساتید دانشگاه تاکید کرد و گفت: اگر یک استاد واجد شرایط انقلابی نباشد و عقایدش با این موضوع در تعارض باشد، ممکن است خدای ناکرده عقاید دانشجوی انقلابی را سست کند همچنین کارمندان ما نیز باید الگوی خوبی برای دانشجویان باشند و ضوابط و مقررات را ان گونه که شایسته یک محیط علمی است رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم قضایی افزود: در سال ۸۳ مجوز مقطع کارشناسی ارشد برای دو رشته ارشد اخذ شد و در سال ۸۵ کارگروهی در دانشگاه تشکیل شد و رشته‌های متعدد کارشناسی ارشد مشتمل بر ۲۱ رشته جدید طراحی شد و برای ۱۴ رشته دانشگاهی مجوز فعالیت اخذ شد بعد‌ها سه دانشکده پیشگیری، ثبت و حقوق ایجاد شد و یکی از دستاورد‌های مهم در طول این سنوات کسب مجوز هیئت ممیزه که به نوعی هویت یک دانشگاه است بود.

رئیس دانشگاه علوم قضایی تصریح کرد: دانشکده پیشگیری دانشکده بسیار مهمی است که می‌تواند برای پیشگیری از جرائم و مفاسد گوناگون بویژه جرائم اقتصادی، اجتماعی، بانکی و ... موثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دروس باید مرتبط با نیاز‌های روز باشد گفت: مثلا در بحث فضای مجازی لازم است در دروس مدون به آن پرداخته شود.

محسنی همچنین در ادامه سخنان خود به محدودیت در فضای فیزیکی و ساختمان‌های دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه نیاز به توسعه جدی فضای فیزیکی خود دارد که این امر مستلزم مساعدت نهاد‌های قانونی مربوط است.

وی تصریح کرد: به منظور توسعه دانشگاه، کارگروه‌هایی طراحی شده که امید است با همکاری اساتید و کارکنان نتیجه مطلوبی به دنبال داشته باشد.

گفتنی است در پایان این مراسم رئیس دانشگاه علوم قضایی به سوالات همکاران و کارکنان دانشگاه علوم قضایی پاسخ داد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علوم قضایی قوه قضاییه قاضی متعهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۰۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور در حال تدوین است.

صمد نژادابراهیمی ۸ اردیبهشت در نشست موزه‌های دانشگاهی در دانشگاه محقق اردبیلی به هم‌اندیشی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و کمیته ملی موزه‌ها تاکید کرد و گفت: هماهنگی کامل این سه رکن جهت ارتقای جایگاه، کیفیت و انسجام حرفه‌ای، فنی و تخصصی بسیار مهم است.

وی با اشاره به بررسی پیش‌نویس آئین‌نامه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، افزود: انتظار می‌رود نظرات تکمیلی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام تا آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور بر اساس اسناد بالادستی و طبق مقررات موزه‌ای کشور و با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهایی شود.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تاسیس موزه تاریخ علوم این دانشگاه در سال‌های اخیر، گفت: این موزه با ابتکار و خلاقیت خود توانسته است در دوره‌های مختلف در ردیف موزه‌های برتر کشور قرار گرفته و جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران را نیز از آن خود کند.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها برای اولین بار در کشور در دانشگاه محقق اردبیلی از اقدامات خوب این موزه است، ادامه داد: نگاه علمی به موزه و موزه‌داری و توجه به این امور و نشان‌دادن سیر تحول علوم به دانش‌آموزان و دانشجویان در موزه‌های علمی و دانشگاهی بسیار مهم است.

میرسید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) گفت: با توجه به شعار روز جهانی موزه‌ها در سال ۲۰۲۴ مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه‌ها و نقش ویژه‌ای که دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و موزه‌های آنها در تحقق این امر دارند، باید برنامه‌ها و اهداف ویژه‌ای در همه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی پیش بینی و اجرا شود و نقش آموزشی و پژوهشی آنها پررنگ نشان داده شود.

وی افزود: لازم است شرایط و وضع موجود موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بررسی شده و برای رفع و کاهش مسائل و چالش‌های موجود با هماهنگی کامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تلاش شود.

محمد انوار رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به بیانیه پایانی اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در این دانشگاه، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بطور مشترک خواستار توجه ویژه در امر آموزش، ترویج و پژوهش در موزه‌ها و حفظ  میراث فرهنگی، علمی و طبیعی به عنوان بقای هویت ایرانی اسلامی و حرکت در مسیر تمدن‌سازی و مرجعیت علمی با تمام قوا، ارکان و شئونات کشور و جامعه می‌باشند.

وی با اشاره به اهتمام معاونت پژوهشی و بالاخص دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ساماندهی موزه‌های دانشگاهی و موسسات آموزشی و پژوهشی کشور و تدوین پیش‌نویس آئین‌نامه مربوطه، افزود: تدوین این آئین‌نامه امری لازم و ضروری جهت حفظ هویت علمی و پژوهشی کشور و ترویج آن می‌باشد.

رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: انتظار می‌رود به جهت معرفی کلیه موزه‌ها اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی در سطح کشور، تمامی موزه‌های کشور در آئین موزه برتر کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) شرکت نموده و تجربیات ارزنده خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی دایر و این کنفرانس با حمایت وزارت علوم، تحقیقاتی و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) و کمیسیون ملی یونسکو تداوم یافته و بطور سالانه و یا دوسالانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به شعار جهانی موزه‌ها در سالجاری مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه، کلیه موزه‌های کشور بخصوص موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و علوم و فناوری با اجرای برنامه‌های متنوع برای تحقق این شعار اهتمام ورزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • توصیه‌های اژه‌ای به قضات
  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید