Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز،  مدیران بانک‌ها و پالایشگاه‌های طلا به رویترز گفتند که بحران جعل شمش‌های طلا بازارهای طلای جهان را در برگرفته است. شمش‌های طلایی که به طور فربکارانه‌ای دارای لوگوی پالایش‌گاه‌های معتبر هستند، برای ورود طلای غیرقانونی یا قاچاق به بازارهای جهان و پول‌شویی، تولید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شناسایی این شمش‌های جعلی بسیار مشکل است و این آنها را به ابزاری ایده‌آل برای دلالان مواد مخدر و اسلحه تبدیل کرده است. 

به گفته مدیران ارشد صنعت پالایش طلا و بانک‌های بزرگ، در ۳ سال گذشته، شمش‌هایی به ارزش حداقل ۵۰ میلیون دلار با لوگوی پالایشگاه طلای سوئیس ضرب شده‌اند. این شمش‌ها توسط ۴ پالایشگاه ممتاز طلای سوئیس شناسایی و در صندوق طلای بانک جی‌پی‌مورگان، که یکی از بزرگترین بانک‌های فعال در قلب صنعت طلا است، کشف شدند. 

۴ مدیر ارشد این بانک به رویترز گفته‌اند که حداقل ۱۰۰۰ شمش یک کیلویی استاندارد که به آنها کیلوبار می‌گویند، با مشخصات جعلی بوده‌اند. البته این درصد کوچکی از صنعت تولید شمش طلای جهان است که سالانه ۲ الی ۲.۵ میلیون شمش یک کیلویی تولید می‌کند. اما ممکن است هزاران شمش دیگر شناسایی نشده باشند و هزاران شمش دیگر همچنان در چرخه خرید و فورش هستند. 

در حالی که تشخیص شمش‌های جعلی که معمولا دارای خلوص پایینی هستند، آسان است، این شمش‌های جعلی جدید از طلای واقعی و با خلوص خیلی بالا استفاده می‌کنند و تنها چیز جعلی در مورد آنها مشخصات حک شده و مهر شرکت تولیدکننده است. 

این شمش‌های جعلی جدید راهی نو برای پول‌شویی و ورود پول‌های کثیف به بازار است. هنوز مشخص نیست که این شمش‌ها توسط چه کشوری تولید می‌شوند، اما بیشترین احتمال این است که آنها در چین، که بزرگترین تولیدکننده طلای جهان است تولید شده باشند و با استفاده از تاجران این کشور به بازارهای بزرگی مانند هنگ‌کنگ، ژاپن و تایلند راه یافته باشند. هرچند احتمال کشف و ممنوعیت خرید و فورش این شمش‌ها در غرب آنها را وارد بازارهایی مانند بخش‌هایی از آفریقا، ونزوئلا، کره‌شمالی و سایر کشورهایی که به دنبال دور زدن تحریم‌های آمریکا می‌باشندف کرده است. 

کد خبر 4705172

منبع: مهر

کلیدواژه: طلا شمش طلا پولشویی قیمت دلار بانک مرکزی ایران جنگ تجاری قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی بورس بازار سهام تولید نفت دلار وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت سکه بهار آزادی وزارت راه و شهرسازی برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۱۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ فخری در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

امیر سرتیپ فخری با اشاره به لزوم گرامیداشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، عنوان کرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

امیر سرتیپ فخری ادامه داد: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر سرتیپ فخری اضافه کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

امیر سرتیپ فخری با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین در پایان اظهارات خود گفت: این سازمان در طول سال‌های فعالیت خود کلیه مدارک، نقشه‌ها و اسناد مربوط به خلیج فارس در ایران و سایر نقاط دنیا از دوران باستان تاکنون گردآوری کرده و توانسته بانک اطلاعات خلیج فارس را ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • مردم دنیا متوجه ماهیت کثیف و خونریز رژیم غاصب صهیونیستی شده‌اند
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • (تصاویر) دیدار بایرن مونیخ و رئال مادرید، تبلیغات کثیف صداوسیما وسط زمین!
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • محمد مهاجری به مهدی نصیری: آخر شما را با شاهزاده چکار؟ /یک موی گندیده تاجزاده به همه هیکل شاهزاده کثیف شرف دارد /از این راه برگردید
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم