Web Analytics Made Easy - Statcounter

عماد احمدوند مدیر کارگروه ترویج ستاد فناوری نانو، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به اجرایی کردن سند 10 ساله دوم توسعه فناوری نانو، گفت: در سه سال اخیر تمرکز این ستاد بیشتر در بخش صنعتی‌سازی فناوری نانو و توسعه بازار محصولات نانو با رویکرد صادراتی بوده است.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون بیش از 600 محصول فناوری نانو توسط 217 شرکت٬ تولید و روانه بازار می‌شود تا جایی‌که حجم بازار آن‌ها در طول 4 سال گذشته تقریبا دوبرابر سال قبل و با رشد 100 برابری همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدوند با تأکید براین‌که حجم بازار تایید شده برای سال 96 حدود هزار و 400 میلیارد تومان بوده است، اظهار کرد: آمار فروش محصولات سال 97 تقریبا نهایی شده است. از آنجا که اسناد و مدارک فروش محصولات باید به تایید نهایی برسد، بنابراین ما منتظر آمار رسمی از سوی مسئولان ذی‌ربط هستیم و به محض دریافت آمار قطعی گزارش نهایی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیر کارگروه ترویج ستاد فناوری نانو، تصریح کرد: عمده شرکت‌های فعال در عرصه تولید محصولات نانویی در بازار بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

وی با بیان این‌که فعالیت‌هایی برای توسعه بازار صادراتی انجام شده است، افزود: یکی از مهم‌ترین این فعالیت‌ها ایجاد دفاتر صادراتی در کشورهای چین، اندونزی، ترکیه، هند بوده و به زودی نیز در عراق دفاتر صادراتی راه‌اندازی خواهد شد.

احمدوند گفت: برای این‌که شرکت‌های تولیدی بتوانند به بازارهای خارجی دست پیدا کنند؛ ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برنامه‌های مشخصی را در دستور کار خود قرار داده است. به عنوان مثال حضور در نمایشگاه تجاری و صادراتی خارج از کشور، دریافت گواهینامه استاندارد، دریافت مجوز تاییدیه‌های بین‌المللی وارائه تسهیلات و منابع مالی از جمله اقدامات برای این شرکت‌هاست.

مدیر کارگروه ترویج ستاد فناوری نانو، ادامه داد: عمده محصولاتی که بازار نانو را تشکیل می دهند، بیشتر در حوزه ساخت و ساز و محصولات پوشش‌های سخت یا به اصطلاح نانو پوشش‌ها هستند که عمدتا در حوزه‌های صنعتی و پوشش‌های سخت و نیز تجهیزات تزیینی و دکوراسیون منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: از کل حجم بازار فروش در سال 96 حدود 41 درصد مربوط به ساخت و ساز و حدود 40 درصد مربوط به نانو پوشش بوده است که عمدتا به بازارهای عراق، ترکیه، افغانستان و لهستان صادر شده است. لازم به ذکر است که کل محصولات نانویی تولید داخلی به 49 کشور صادر می‌شود.

مدیر کارگروه ترویج ستاد فناوری نانو، گفت: در چاپ مقالات علمی در حوزه فناوری نانو چند سالی است که رتبه چهارم دنیا را به خود اختصاص داده‌ایم. این رتبه برای چندمین سالی است که در دنیا تثبیت شده است.

وی با اشاره به برنامه مهم ستاد توسعه فناوری نانو تا پایان سال، گفت: اولویت اصلی این ستاد، توسعه صادرات است تا از طریق دفاتر صادراتی و ارتقای کیفیت محصولات بتوانیم رقابت‌پذیری را برای رونق بازار ایجاد کنیم.

احمدوند ادامه داد: در کنار موارد فوق، نگاه سیستمی به همه بخش‌های توسعه نظام فناوری نانو از جمله آموزش فناوری نانو، توسعه منابع انسانی، مالکیت فکری و مباحث مربوط به استانداردسازی و ایمنی در اولویت ستاد توسعه فناوری نانواست چرا که هدف اصلی ما رویکرد صادراتی است که باید به تمام برنامه‌ها غلبه کند.

وی افزود: همچنین آموزش نیروی انسانی باتجربه در حوزه فناوری نانو و نیز برگزاری دوره‌های آموزشی در خارج از کشور یکی دیگر از برنامه‌های اجرایی این ستاد است. از آنجا که ایران در عرصه تجهیزات آموزش فناوری نانو سرآمده بوده٬ در تلاش است که آموزشگاه‌های نانو را برای دانش‌آموزان سایر کشورها تجهیز کند تا از این طریق بستر را برای توسعه صادرات تجهیزات فناوری نانو فراهم کند.

انتهای پیام/

169 / 320 فناوری نانو تولید بازار صادراتی صنعتی سازی حجم بازار اسناد و مدارک دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری نانو تولید بازار صادراتی صنعتی سازی حجم بازار اسناد و مدارک دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران

در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی از آمادگی این کشور در جهت همکاری‌های همه جانبه معدنی با ایران خبر داد.

به گزارش ایسنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگترین رویداد صادراتی کشور با حضور تاجران و بازرگانان خارجی از بیش از ۱۰۰ کشور جهان، از ابتدای هفته جاری در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرده و تا امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه) دایر است.

در حاشیه این نمایشگاه، اسکات روباد-وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط آفریقای مرکزی- در گفت‌وگویی تصویری، نسبت به همکاری‌های همه جانبه معدنی با ایران در زمینه‌های مختلف نظیر ساخت کارخانه‌های فرآوری مواد معدنی، انتقال دانش فنی و مهندسی و آموزش اعلام آمادگی کرده و گفت: در آفریقای مرکزی ۴۰۰ معدن از آهک تا فلزات مختلف (همچون الماس، کبالت و طلا) و مواد معدنی گوناگون شناسایی شده است که نیاز به انجام کار و فعالیت دارد.

وی افزود: ما برای بهره‌مندی از این معادن، نیاز به شرکای تجاری داریم که هم دانش فنی و تجهیزات داشته باشد تا بتوانیم در همکاری باهم به لحاظ صنعتی از این معادن بهره‌برداری کنیم. توانمندی علمی که ایران دارد، نیازمندی ماست.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی، خاطرنشان کرد: شاید شرکت‌های ایرانی، از کشور ما اطلاعات کاملی نداشته باشند اما با توجه به توانمندی‌های وسیعی که ایران دارد و از تجهیزات، دانش‌ فنی و تجربه‌ای که ایران دارد، می‌توان در بهره‌برداری از مواد معدنی که موجود ندارد اما در کشور ما قابل استخراج است، استفاده کرد. ایران به لحاظ وسعت، دو برابر کشور ماست.

روباد تاکید کرد: حضور شرکت‌های ایرانی و همکاری مشترک در حوزه‌های معدنی، می‌تواند تامین‌کننده بخش عمده‌ی نیاز ما به لحاظ علمی و فنی است. ما آمادگی داریم که دانشجویان خود را برای کسب دانش نیز به ایران بفرستیم تا آموزش دریافت کنند.

گفتنی است که اخیراً دومین اجلاس ایران و آفریقا با بررسی روابط صنعتی و تجاری بصورت برد-برد با آفریقا برگزار شد؛ ضمن اینکه آفریقا در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران حضوری پررنگ داشت و در بسیاری حوزه‌ها، زمینه همکاری‌های مشترک فراهم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا