Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز،  1. جعبه سیاه در واقع نارنجی و قابل تخریب است.با این حال، مقاومت بسیار بالایی در طول سانحه های هواپیمایی از خود نشان می دهد.  
   2. گران ترین هواپیما در این لحظه یکی از نسخه های ایرباس A380-800 و که برای ساخت آن هزینه 450 میلیون دلاری شده است.

3. وزن رنگ در هواپیماهایی مثل 747 و A320 در حدود 180 تا 200 کیلوگرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



4. آخرین هواپیماها دارای حدود 3 میلیون خط کد برنامه نویسی هستند.

5. هزینه شیشه جلو در 747 یا A320 با قاب آن در حدود قیمت 2 تا فیات 500 است.

6. هواپیماهای کنکورد بیشتر توسط فضانوردان به پرواز درآمده است تا خلبانان.

7. جیوه به شدت ممنوع است. چرا که به آلومینیوم بسیار آسیب می زند، و این مواد در هواپیما بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.  
  8. توالت در هواپیما هیچ آبی ندارد، با توجه به اصل خلاء و در سرعت 200 کیلومتر بر ساعت کار می کند ...

9. با توجه به تکنولوژی امروزه، شرکت های هواپیمایی مقدار زیادی پول را ذخیره کرده اند. برای مثال، فقط با جایگزین کردن دستورالعمل های پرواز داخلی یا پرواز خارجی با تبلت ها و تلویزیون های کوچک، بیش از یک میلیون دلار در سال صرفه جویی می کنند.

10. اولین کشور با بیشترین سقوط هواپیما آمریکا است. دومین کشور روسیه است و سومین کشور برزیل است.

11. اکثر خلبانان حقوق ماهانه یا ثابتی ندارند، بلکه به تعداد ساعت هایی که در هواپیما صرف می کنند، حقوق می گیرند.

12. ​​Lufthansa سالانه بیشترین تعداد حیوانات را ترانسفر می کند.

13. کارشناسان و جراحان می گویند که امنیت بیشتر برای افرادی که در جهت مخالف می نشینند، با داشتن یک کمربند بر روی قفسه سینه اشان بیشتر خواهد بود، درست مانند ماشین. اما واضحه که راحتی از امنیت بسیار مهمتر می باشد، چون این ایده ها عملی نمی شوند.

14. امکان پیشگویی کردن درباره تغییرات آب و هوایی در هوا وجود ندارد. رادار تغییرات فشار و چگالی هوا در فضا را تشخیص نمی دهد.

15. تقریبا تمام آسیب هایی که در هواپیما اتفاق می افتد مربوط به آشفتگی جوی هوا است.

16. دانشمندان می گویند که تغییرات آب و هوایی باعث افزایش آشفتگی جوی هوا تا 50% می شود.

17. نتایج آزمون نشان می دهد که اگر هواپیما آتش بگیرد، شما فقط 90 ثانیه برای خروج از هواپیما وقت دارید تا قبل از اینکه کل بدنه هواپیما تبدیل به یک اجاق شود. آنها همچنین می گویند که در آن زمان تنها کسانی که در اولین 5 تا 6 ردیف ابتدایی در کنار درب قرار می گیرند، می توانند تخلیه شوند.

18. یک خلبان براحتی می تواند با کم کردن فشار داخل کابین، باعث بیهوشی و گیجی همه مسافران بشود. تنها راهی هم که میتواند این وضعیت را نرمال کند، تغییر ناگهانی در ارتفاع می باشد تا فشار در کابین تنظیم شود.

19. از تمام راه های سفر و حمل و نقل، تنها سوار آسانسور شدن ایمن تر از پرواز خارجی یا پرواز داخلی با هواپیما است. از لحاظ آماری!
   
  20. 747 یا A320 می تواند تا 160،000 لیتر سوخت حمل کند. با این حال، به دلایل اقتصادی، هواپیما تقریبا هرگز با مخازن کامل پرواز نمی کند. سوختگیری پس از فرود در طول توقف معمول یا فنی انجام می شود.

21. مخازن هواپیما در بال و بخش مرکزی «شکم» بدنه واقع شده است. این مخازن انقدر بزرگ هستند که یک نفر آدم سینه خیز می تواند در آن بخزد.

22. A380 تنها هواپیمایی است که، عرض آن (80 متر) بزرگتر از طول آن (72.7 متر) است.

23. صداهایی که بعد از تیک-آف مسافران می شوند چیزی جز جمع شدن چرخ های هواپیما و بسته شدن درها نیست. بعد از آن تنها صداهای دیگری که ما در هواپیما می شنویم صدای pre-wing و فلاپ ها که روی بال اصلی هواپیما قرار دارند، می باشد. صرف نظر از تمام این موارد، هواپیما از لحاظ آیرودینامیک، «Clean» می باشد.

24. هر صندلی در کلاس اکونومی حدود 10،000 دلار هزینه دارد. این در مقایسه با صندلی های فرست کلاس که حدود 250،000 هزینه دارند، چیزی نیست. مطمئنا این یک صندلی معمولی نیست، زیرا آنها باید در برابر نیروی G تا 16 و به بالا مقاومت کنند و از طرف دیگر باید به همان اندازه سبک باشند.

25. چراغ هایی که در لبه بال یک هواپیما در ایرباس قرار دارد یک بار و در بوئینگ دو بار در یک فاصله زمانی چشمک می زند.

27. خطوط هوایی دلتا دارای بزرگترین ناوگان هوایی در جهان است، در حالی که امارات دارای بزرگترین ناوگان لوکس، ایرباس های A380 و Boeing 777 در دنیا می باشد.
61. 74% دعواهای داخل هواپیما به خاطر عقب بردن صندلی ها است.
 
28. Autopilot یا خلبان اتوماتیک در اصل برای ایجاد پرواز داخلی و پرواز خارجی ارزان تر برای صرفه جویی در سوخت هواپیما ایجاد شدند.

29. هواپیما از تقریبا همان تکنولوژی تصفیه هوا در اتاق های عمل استفاده می کند. برای این است که گفته می شود، شما نیاز ندارید که نگران هوای داخل هواپیما باشید، زیرا که هوای داخل موتور به داخل کابین هدایت نمی شود.

30. گاز یا دود موتور هواپیما بسیار خطرناک تر از گازهای خروجی از اگزوز ماشین ها هستند. تخمین زده می شود که به دلیل آن، سالانه 10،000 نفر می میرند.

31. هواپیما قادر است با استفاده از Autoland فرود بیاید. برای انجام این کار، هم فرودگاه و هم هواپیما باید با سیستم مخصوص این کار مجهز باشند.
   
  32. هواپیما در ارتفاع 11000 متر پرواز می کند. بیشتر یا کمتر. دلیل آن هم چگالی ایده آل هوا است که، پرواز خارجی یا پرواز داخلی را موثرتر و بهتر می کند.

33. 777 یا A380 در حدود یک ساعت 10،000 لیتر سوخت را در یک حالت کروز می سوزاند. در فرودگاه در هنگام آماده سازی پرواز داخلی و پرواز خارجی و به اصطلاح تاکسی کردن در یک باند، قادر به صرف 2.000 لیتر می باشد.

34. تنها دلیل تاکید بر اینکه پرده پنجره ها در هنگام فرود و برخاستن برداشته شود، این است که خدمه پرواز همیشه از وضعیت بیرون هواپیما در موقعیت های اضطراری و یا حادثه اطلاع داشته باشند.

35. در 80% مواقع هواپیما به علت خطای انسانی سقوط می کند، بقیه متعلق به مکانیک، هوا و سایر عوامل است.

منبع: پرواز داخلی کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۵۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • پیشنهاد اغواکننده به سرمربی تیم ملی ایران برای تبلیغ برنج!
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر