Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ دلیل عدم پرداخت مطالبات مالی بیمه و مراکز درمانی را عدم تأمین اعتبارات این بنیاد از سوی دولت اعلام کرد و گفت: البته رئیس بنیاد شهید از طریق هیأت دولت پیگر این موضوع است.

قدس آنلاین: نادر نصیری درباره مطالبات مالی شرکت بیمه دی و بعضی از مراکز درمانی از بیناد شهید و تأثیرات این موضوع بر روند درمانی جامعه ایثارگران، گفت: در زمینه درمان جامعه ایثارگران بحث را مربوط به بیمه دی و یا هر بیمه دیگری نکنیم چون ما برای ارایه خدمات درمانی مطابق قانون دو سیستم داریم  که یکی بیمه پایه و دیگری بیمه تکمیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با مهمتر خواندن بیمه تکمیلی جهت درمان جامعه ایثارگران افزود:  در حوزه درمان ۵۶ هزار نفر از ایثارگران مشمول بیمه پایه و ١۴٠ هزار نفر مشمول بیمه تکمیلی هستند.

وی با اشاره به این که از حدود ۷ هزار جانباز بالای ۷۰ درصد کشور  ۱۷۰۰ نفر یعنی ۲۰ درصد کل جانبازان بالای ۷۰ درصد در تهران هستند ، تصریح کرد: همه این افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی اند. ضمن این که  ١٠٠ نفر آنان  در ۴  آسایشگاه مستقرند و  به آنها خدمات ارائه می‌شود.
وی با اشاره به این که ۱۰ درصد از جامعه   ٨٣٠ هزار نفری ایثارگر کشور در تهران‌اند، افزود: ما برای ارائه خدمات درمانی به این جامعه ارزشمند  از ۱۰ بیمارستان تخصصی و روانپزشکی، ۴ مرکز مشاوره فعال و مجموعه‌های توانبخشی استفاده می‌کنیم. ضمن این که بیمارستان‌های صدر و نیایش و میلاد شهریار را  هم تحت مدیریت داریم.
نصیری بابیان این که وضعیت اقتصادی کشور و به تبع آن وضعیت مالی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی به دلیل تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی مناسب نیست، افزود:  بنیاد شهید هم از این قائده مستثنی نیست. بنابراین اگر این بنیاد به بیمه دی بدهکار است دلیلش اینست که هنوز از سوی دولت تأمین اعتبار نشده است وگرنه بحث دیگری نیست. یعنی برای پرداخت بدی‌ها نیازمند تأمین اعتبار هستیم. البته بنده درجریان هستم که حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی شهیدی رئیس بنیاد شهید در جلسه هیأت دولت این مشکل را مطرح کرده و اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی با ابزار امیدواری نسبت به افتتاح  بزرگترین مرکز فرهنگی و ورزشی و توانبخشی  با مساحت ۲۸ هزار متر مربع  برای ایثارگران در زعفرانیه تهران تا پایان سال جاری، گفت: این مجموعه  تا کنون ٨۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ٩٠ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
به گفته وی  برای مشخص شدن درصد جانبازی در هر هفته ۲۰۰  پرونده از سوی کمیسیون پزشکی تعیین و تکلیف می شود

وی سپس به بحث اشتغال جامعه ایثارگران پرداخت و گفت: مطابق با قانون موظف به تأمین اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر هستیم و در برنامه ششم توسعه تکلیف شده است که دولت بحث اشتغال این افراد را تأمین کند. ضمن این که همه دستگاه‌های اجرایی موظفند ٢۵ درصد سهمه اشتغال خود را به ایثارگران اختصاص بدهند.
وی با اشاره به این که بنیاد شهید و امور ایثارگران به طور مستقیم در بخش جذب فرزندان شاهد و ایثارگر دخیل نیست، تصریح کرد: یعنی اشتغال ایثارگران و فرزندان شهدا بر اساس قانون اعمال می‌شود اما گاهی بعضی افراد به دلایل مختلف خواستار جذب در دستگاه های اجرایی نیستند  بنابراین به طرح های خود اشتغالی آنها  تسهیلات بانکی ارائه می‌شود.  
نصیری  درباره مسکن ایثارگران هم گفت: دولت احداث ۵٠٠ هزار واحد مسکونی را آغاز کرده است بنابراین  از این فرصت استفاده می‌کنیم  تا به ایثارگران هم از این واحدها تخصیص داده شود. البته بنیاد شهید برای ارائه تسهیلات مسکن به ایثارگران هیچ مشکلی ندارد به طوری که از سه سال پیش  ارائه تسهیلات در این بخش را به جانبازان زیر ۲۵ درصد هم تعمیم داده است  و اگر ایثارگران توان تأمین آورده را داشته باشند، مشکلی برای دریافت  تسهیلات نخواهند داشت.

به گفته وی آخرین مبلغ  برای وام مسکن  ایثارگران  ۱۳۰ میلیون در نظر گرفته شده که البته هنوز نهایی نشده است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بنیاد شهید رئیس بنیاد شهید کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا جزو وظایف ذاتی مدیران و مسئولان شاغل به خدمت در این نهاد محسوب می‌شود، تاکید کرد: غفلت از انجام این وظیفه ذاتی به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

علی اکبر سلمانی در سومین جلسه منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در سراب گفت: همواره و تحت هر شرایطی، دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا باید در اولویت برنامه‌های خادمان این خانواده‌ها در بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد و هیچ یک از مدیران شهرستانی نباید اجازه دهند در لابلای مشغله های روزمره اداری، به خصوص پدران و مادران شهدا مورد کم مهری قرار بگیرند.

وی روسای ادارات شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح آذربایجان شرقی را مکلف به اختصاص حداقل یک روز از هفته برای دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا دانست و افزود: در انجام این وظیفه مهم نیز باید اثربخش بودن و کیفیت دیدارها مد نظر باشد.

سلمانی توضیح داد: باید در هر یک از دیدارها مسائل و مشکلات خانواده‌های بزرگوار دیدارشونده، شناسایی و احصاء شود و تا حصول نتایج مطلوب و رفع مشکلات، درخواست‌ها و مسائل مطرح شده مورد پیگیری قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید قدر مادران و پدران شهدا را بدانیم، ادامه داد: متأسفانه روزی نیست که برخی از پدران و مادران بزرگوار شهدا را از دست می‌دهیم و لذا باید همان‌هایی را که در قید حیات هستند، پاس داشته و تکریم کنیم.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی اظهار کرد: در طول سال گذشته تک تک شهرستان‌های آذربایجان شرقی مورد بازدید قرار گرفت و جلساتی در جریان این سفرهای هفتگی به انجام رسید. به پیشنهاد شورای معاونین اداره کل، از سال جدید این سفرها و این جلسات، با تمرکز روی حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی، منطقه‌ای شده تا ضمن برگزاری یک نشست مشترک بین چند شهرستان، با تعامل و هم افزایی، امورات را به بهترین نحو ممکن به پیش ببریم که نشست سراب، سومین نشست منطقه ای بعد از میزبانی های تبریز و بناب است.

سلمانی افزود: هدف از طراحی و اجرای نشست‌های منطقه‌ای، بررسی موانع، مشکلات و چالش‌ها برای پیدا کردن راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی خواستار اهتمام پرسنل شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی به مطالعه دقیق دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی شد و گفت: تسلط به دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها علاوه بر مطلوب شدن و سرعت گرفتن آهنگ خدمات رسانی به جامعه معزّز ایثارگری، رضایتمندی بیش از گذشته خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران را به دنبال دارد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایثارگران اسوه عزت و پایداری انقلاب هستند
  • شهدا سرمایه اصلی نظام هستند
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران