Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۲ هزار نفر کردستانی در طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش‌دبستانی شرکت کنند ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

خلیل رنجبر گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در سنندج از ارزیابی شاخص سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدوورود به دبستان در پایگاه‌های سنجش استان خبر داد و اظهار داشت: این طرح از 2 شهریورماه جاری آغاز و تا 15 آبان ماه در 11 پایگاه مقدماتی و تخصصی 8 شهرستان کردستان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود حدود 12 هزار نفر کردستانی در طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش‌دبستانی شرکت کنند، افزود: وجه دریافتی سنجش برای هر نوآموز 300 هزار ریال اعلام شده و تمام مدیران مدارس ابتدایی استان می‌توانند با ثبت‌نام اولیه نوآموزان در سامانه سناد نسبت به نوبت‌گیری سنجش اقدام کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه این طرح برای چهارمین سال متوالی در سطح استان اجرا شده است، تصریح کرد: از مجموع 11 پایگاه، 9 پایگاه نوع الف با 9 نفر ارزیاب و 2 پایگاه نوع ب با 6 نفر ارزیاب روزانه به ترتیب 42 و 28 نفر نوآموز پیش دبستانی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

یک میلیون و 200 هزار نفر در طرح سنجش سلامت نوآموزان شرکت می‌کننداردبیل| یک میلیون و 200 هزار نوآموز در طرح سنجش سلامت پایش می‌شوند22 هزار نوآموز اردبیل در طرح سنجش سلامت و آمادگی جسمانی پایش می‌شوند

وی گفت: 111 نیروی متخصص و کارآمد در این پایگاه‌ها ارزیابی شنوایی، بینایی، آمادگی تحصیلی و معاینات بالینی نوآموزان را جهت ارائه خدمات بهینه و جای‌دهی صحیح در نظام آموزشی بر عهده دارند.

رنجبر با تاکید بر ضرورت توجه خانواده‌ها به این طرح خاطرنشان کرد: عدم شناخت به‌موقع مشکلات نوآموزان، سبب شده که آنها سال‌های متمادی در مدارس عادی مشغول به تحصیل و سپس به واسطه وجود نارسایی‌های مختلف جسمانی و یا کم‌توانی ذهنی، قادر به ادامه تحصیل نباشند.

وی شناسایی و تشخیص کودکان در معرض خطر و دارای مشکلات یادگیری در سنین پیش دبستان و تدارک کمک‌های مداخله‌ای برای آنان را از اولویت‌های مهم آموزش و پرورش خواند و یادآور شد: براساس آمارهای جهانی بین 10 تا 15 درصد کودکان به‌نحوی دارای مشکلات جسمی، حسی یا ناتوانی‌های رشدی هستند که تشخیص به‌موقع این کودکان علاوه‌بر جلوگیری از بروز معلولیت‌ها، در رفع مشکلات آموزشی آنان نیز مؤثر است.

در ادامه تصاویری از اجرای طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش‌دبستانی در مدارس سطح استان کردستان را می‌بینید:

انتهای پیام/ ع

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:هدف از برگزاری این پویش ارائهٔ آموزش‌های عمومی به مردم است تا سطح سلامت دهان و دندان در کشور ارتقا یابد.

دکتر محمدقربانی افزود: رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند تاثیر مثبت زیادی بر سلامت مغز، قلب، سیستم ایمنی و سیستم تنفسی داشته باشد و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش‌آفرین بوده و می‌تواند روابط اجتماعی افراد را تقویت و یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی گفت: جلسه با دندان‌پزشکان جهت بررسی مشکلات و ارتقای شاخص‌های سلامت دهان و دندان، جلسات مشترک با آموزش و پرورش و هماهنگی برای حضور مسئولان در مدارس و ارائهٔ توصیه به همکاری دانش آموزان در طرح وارنیش فلوراید تراپی، پخش کلیپ‌های آموزشی در مدارس، برگزاری جلسات آموزشی در خصوص نحوهٔ صحیح مسواک زدن و استفادهٔ صحیح از نخ دندان، تبیین اهمیت وارنیش فلورایدتراپی، برگزاری جلسات آموزشی نقش تغذیهٔ سالم و تاثیر آن بر سلامتی دندان و برگزاری جلسات انجمن اولیا با محوریت پویش سلامت دهان و دندان توسط آموزش و پرورش از جمله اقداماتی است که در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:اجرای ده‌گردشی دندان‌پزشک، پایش و حضور در مهدکودک‌ها و مدارس جهت ارائهٔ خدمات معاینه و وارنیش‌تراپی، برگزاری مسابقهٔ نقاشی و کاردستی با موضوع سلامت دهان و دندان، استقرار یونیت سیار دندانپزشکی در مدارس مناطق محروم و ارائۀ خدمات دندان‌پزشکی به دانش آموزان، برگزاری جلسات آموزشی جهت گروه هدف مادران باردار و شیرده توسط ماما‌های مراکز خدمات جامع سلامت، توزیع مسواک در مدارس مناطق محروم هم‌زمان با برنامهٔ آموزشی و معاینهٔ دانش‌آموزان و حضور در مراکز بهزیستی برای معاینه از جمله برنامه‌هایی است که در مراکز خدمات جامع سلامت درقالب این طرح اجرا خواهد شد.

پویش ملی سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران