Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با اشاره به اینکه حدود ۸۵ هزار تن محصول خرمای استان کرمان بر اثر خشکیدگی خوشه خرما و عدم تلقیح از بین رفته است گفت: در شهرستان فهرج، ریگان و نرماشیر این خسارت بیشتر است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس سعیدی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه کرمان به‌مناسبت هفته دولت اظهار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفته دولت داشت: هزار و 631 پروژه عمرانی و تولیدی در زیربخش‌های مختلف در کرمان با اعتبار 750 میلیارد تومان در هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها برای 2 هزار و 240 نفر اشتغال‌زایی ایجاد می‌کنند گفت: از این پروژه‌ها 67 طرح صنایع تبدیلی، تکمیلی و غذایی با سرمایه‌گذاری 124 میلیارد تومان است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با اشاره به طرح‌های در دست اقدام صنایع تبدیلی استان عنوان کرد: در این حوزه 56 طرح وجود دارد که حدود 50 درصد در مجموع پیشرفت فیزیکی دارند.

وی با بیان اینکه 40 واحد گلخانه‌ای سبزی و صیفی در استان در مساحت 125 هکتار در 10 شهرستان نیز افتتاح می‌شود که حدود 50 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این واحدها شده است گفت: در پنج سال گذشته سطح گلخانه‌های استان از 60 هکتار به 200 هکتار افزایش پیدا کرده است.

عیدی با اشاره به اینکه اخذ مجوز 70 هکتار گلخانه جدید در شمال استان کرمان نیز در حال انجام است افزود: عملیات اجرایی 69 واحد گلخانه‌ای جدید در 14 شهرستان نیز با اعتبار 120 میلیارد تومان در هفته دولت امسال آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه 300 طرح کشت گیاهان دارویی در هفته دولت امسال به بهره‌برداری رسیده است گفت: این طرح‌ها در سطح 600 هکتار با ظرفیت هزار و 200 تن محصول و اشتغال‌زایی 250 نفر ایجاد شده است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با اشاره به اینکه در راستای اصلاح الگوی کشت در استان سطح زیر کشت از سه هزار هکتار به بیش از 6 هزار هکتار افزایش پیدا کرده است بیان کرد: 911 پروژه نوین آبیاری به مساحت 10 هزار و 800 هکتار به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه 165 رشته از قنوات استان نیز احیا شده که در هفته دولت استفاده از آنها مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد گفت: 12 واحد دام و طیور و شیلات با سرمایه‌گذاری 119 میلیارد تومان نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

سعیدی با اشاره به اینکه در سال 97 تعداد 394 طرح با اعتبار بالغ بر 111 میلیارد تومان در بخش کشاورزی از محل تسهیلات اشتغال روستایی به نتیجه رسیده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد افزود: هزار و 600 هکتار شنزارهای منطقه نگین بخش فهرج با اعتبار 69 میلیارد تومان مالچ‌پاشی شده است که با اجرای این پروژه 32 روستا پوشش داده شده و از خطر شن‌های روان نجات یافتند.

وی با بیان اینکه گرمای بیش از حد در منطقه باعث خشکیدگی خوشه خرما شده است و خساراتی در مناطق خرماخیز شده است عنوان کرد: در شهرستان فهرج، ریگان و نرماشیر این خسارت بیشتر است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان افزود: پیش‌بینی می‌شود حدود 85 هزار تن محصول خرمای استان بر اثر خشکیدگی خوشه خرما و عدم تلقیح از بین رفته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خرما عباس سعیدی کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • ۱۱ هکتار از اراضی دولتی در جنوب کرمان رفع تصرف شد
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان