Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@04:54:51 GMT

جلسات درس اخلاق آیت‌الله مهدوی‌کنی انسان‌ساز بود

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۸۰۲۷

جلسات درس اخلاق آیت‌الله مهدوی‌کنی انسان‌ساز بود

آشنا با بیان اینکه جلسات درس اخلاق آیت‌الله مهدوی‌کنی انسان‌ساز بود، گفت: ایشان درصدد بود دانشگاهی تاسیس کند که نیروها و کادر آینده نظام جمهوری اسلامی در آن تربیت شوند.

به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان، «حسام الدین آشنا» در گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه امام صادق (ع) که امروز (پنجشنبه، هفتم شهریورماه) در مسجد این دانشگاه برگزار شد، وجه مشترک دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) را شرکت در درس اخلاق آیت الله مهدوی کنی معرفی کرد و گفت: آن درس صرفا یک جلسه اخلاقی ساده نبود بلکه درسی انسان ساز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری افزود: یکی از نقاظ ضعف دانشگاه امام صادق(ع) این است که ما را برای کار گروهی تربیت نکرده است.   وی اظهار کرد: دانشگاه امام صادق(ع) بیشتر ما را برای نخبه گرایی تربیت کرده است لذا امیدواریم مدیران جدید این دانشگاه فکری برای رشد کار گروهی در میان دانشجویان و استادان این دانشگاه کنند.     آشنا تاکید کرد: آیت الله مهدوی کنی امیدوار بودند که دانشگاهی تاسیس کنند که نیروها و کادر آینده نظام جمهوری اسلامی را تربیت کند. امروز، مدیران این دانشگاه باید بررسی کنند چقدر در این مسیر گام برداشته اند؟            

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت خبرگزاری شبستان شیراز مسجد استان بوشهر روز جهانی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شبستان یزد علوم انسانی اسلامی حسام الدین آشنا آیت الله مهدوی کنی ره درس اخلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۸۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله حسینی بوشهری در مراسم گرامیداشت «مقام استاد» که در سالن اجتماعات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار شد اظهار داشت: مقام معلم و استاد در اسلام و نقشی که این قشر در رشد و تربیت شاگردان می تواند داشته باشد، کلیدی و اساسی است و از مهمترین امتیازات جامعه بشری و تغییر در مسیر آن محسوب می شود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تربیت اساتید فراوان، توانمندی ها و دستاوردهای آموزشی و پژوهشی موسسه امام خمینی(ره) را بسیار مهم، کارآمد و مفید برای جامعه ارزیابی کرد و افزود: رشد علمی جامعه و افتخارآفرینی کشور در علوم انسانی و تجربی ریشه در تلاش اساتید دلسوز و متدین دارد و امروز بحمدالله از میوه دلچسب این درخت تناور بهره مند هستیم.

وی با بیان اینکه اگر جامعه بخواهد متحول شود تعلیم و تربیت در آن باید متحول شود، ادامه داد: این در حالی است که تغییر در زندگی اجتماعی از مدرسه به عنوان محور تحول اجتماعی آغاز خواهد شد و اگر تغییری از مدرسه شروع می شود باید این تغییر را از مربی و استاد شروع کنیم.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه تعلیم و تعلم از نعمت های بزرگ خدا است، ضمن اشاره به آیات قرآن، خداوند را اولین معلم بشر دانست و عنوان کرد: دسته دوم از معلمان، انبیا و اولیای الهی به عنوان مربیان و معلمان بشر هستند, هزاران پیامبر الهی با رسالت های مختلف کار هدایت انسان های گمراه و رهنمون کردن آن ها به سمت نور را داشته اند.

وی کار برای خدا را از ویژگی شهید مطهری و آیت الله مصباح یزدی(ره) دانست و آن را رمز موفقیت اساتید و معلمان برشمرد و افزود: استاد نمونه کسی است که برای اجر و مزد کیسه ندوخته است و باید بر آنچه تدریس می کند، اخلاص، اشراف و اهتمام داشته باشد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تشریح این که استاد باید با مطالعه دقیق و به روز و تسلط و اطلاع بر کتاب های تازه چاپ شده و نظریه های جدید، درس خود را ارائه کند، گفت: استاد و معلم تنها انتقال دهنده اصطلاحات نباشد. مهم نَفَس استاد است که اگر متخلق به اخلاق باشد، درس و نفس قدسی او تاثیرگذار است و با این گونه اساتید، شاگردان مفیدی برای جامعه تربیت می شوند.

تقدیر از اساتید برتر و ارائه گزارسی از روند برنامه های آموزشی موسسه امام خمینی(ره) توسط معاون آموزش از دیگر برنامه های آیین گرامیداشت روز استاد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • ضرورت تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) و عبور از دوگانه‌های باطل
  • تکریم معلم تکریم دانایی و بزرگداشت کارگر تکریم توانایی است
  • آیت الله ابراهیم امینی و تربیت عقلانی
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • آیت الله نورمفیدی: با توجه به اهمیت تعلیم و تربیت معلمان باید از میان بهترین‌ها انتخاب شوند