Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@08:28:13 GMT

۳۴ هزار دانش‌آموز اتباع خارجی در کرمان تحصیل می‌کنند

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۸۱۲۸

۳۴ هزار دانش‌آموز اتباع خارجی در کرمان تحصیل می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسکندری پیش از ظهر پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش استان بیان داشت: آموزش و پرورش استان کرمان با رویکرد تکریم معلم و مدرسه پویا 
در ۷ هزار و یکصد و ۷۰ مدرسه و ۳۰ هزار و ۶۵۰ کلاس با ۴۱ هزار معلم کار تعلیم و تربیت را بر عهده دارد.

وی افزود: آموزش و پرورش استان کرمان به ۱۸ منطقه تقسیم شده لذا با توجه به وسعت استان و تنوع اقلیمی و فرهنگی با پراکندگی مدارس روبرو هستیم ضمن این که فاصله جنوبی‌ترین مدرسه در استان با شمالی‌ترین مدرسه قریل به هزار و ۵۰۰ کیلومتر می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: از جمله فعالیت‌هایی که در استان در دوره تدبیر و امید صورت گرفته ساخت ۹۰ پروژه دانش بنیان، ایجاد ۵۰ هنرستان کارآفرین همراه با شعار رونق تولید بوده است.

اسکندری اظهار داشت: در سال گذشته ۶۱ پروژه با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان در جهت ساخت نزدیک به ۲ هزار کلاس درس توسط خیرین ساخته شده و تحویل آموزش و پرورش داده شده است.

وی یادآور شد: کسب رتبه جهانی رباتیک، کسب رتبه ۱۱ کشوری در جشنواره نوجوان خوارزمی، کسب شش رتبه کشوری در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، کسب رتبه جهانی در اجرای طرح تلفیق سواد با مهارت، کسب ۱۸ رتبه کشوری در بخش‌های فرهنگ ، هنر و ... از جمله رتبه‌های کسب شده توسط دانش‌آموزان استان کرمان می‌باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان ابراز داشت: ارتقاء باسوادی در میان جامعه هدف ۱۰ سال تا ۴۰ سال از ۹۲.۳ درصد به ۹۳.۸ درصد از اقدامات ما می‌باشد همچنین از ابتدای امسال تا اول مهرماه ۸۰ پروژه افتتاح افتتاح خواهد شد که ۳۱ درصد از آنها خیر ساز و بقیه توسط دولت انجام گرفته‌اند.

اسکندری با بیان این که بیش از ۶۰۰ مکان تجاری در دست ماست که از ۳۰۰ مکان بهره‌برداری شده اظهار داشت: راه‌اندازی و بهسازی ۸ مرکز رفاهی در استان باعث شده درآمدهای اختصاصی استان به بالای ۵۰۰ میلیارد تومان برسد.

وی ادامه داد: کمبود فضای آموزشی به خصوص در شهر کرمان و شهرستان‌های بزرگ استان از مهمترین چالش‌های پیش روی نظام آموزش و پرورش استان کرمان می‌باشد.

اسکندری گفت: برخی از  شهرستان‌ها زلزله خیز هستند که در این مناطق به دلیل وقوع زلزله کمبود فضای آموزشی را داریم به همین دلیل مدارس در دو شیفت کار می‌کنند که تراکم در برخی کلاس‌های کرمان ۴۸ درصد می‌باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان سرانه فضای آموزشی استان را ۴.۹ درصد اعلام کرد و یادآور شد: سرانه آموزش و پرورش استان کرمان با متوسط کشوری فاصله دارد که باید به آن توجه شود.

وی به کمبود تجهیزات آموزشی و منابع انسانی اشاره کرد و بیان داشت: ۳۵ درصد از مدارس استان تخریبی هستند و این در حالیست که ۶۰۸ مدرسه زیر ده نفر داریم که حدود ۲۷۰ مدرسه از این آمار زیر ۵ نفر هستند همچنین وجود ۳۴ هزار اتباع خارجی در حال تحصیل در مدارس استان باعث شده تا با کمبود نیروی انسانی و تجهیزات مواجه باشیم.

اسکندری افزود: کمبود منابع مالی باعث شده طرح‌های خود را به خوبی نتوانیم اجرا کنیم همچنین با کمبود نیروی انسانی به ویژه در حوزه مردان و کاهش پست‌های تخصصی به ویژه در دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها، عدم یکپارچگی در دوره پیش دبستانی، جلوگیری از موازی کاری برای جذب بازماندگان از تحصیل از مشکلات پیش روی ماست.  

وی گفت: در ۱۸ منطقه کمتر توسعه یافته مدارسی وجود دارند که ۹ ماه از سال باید از وسایل سرمایشی استفاده کنند که برای تجهیز این مدارس نیاز به حمایت داریم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان یادآور شد: حدود ۲۰ درصد از دانش‌آموزان استان جذب مدارس غیر دولتی شده‌اند همچنین ۸۰ درصد از کتب درسی در مدارس استان توزیع شده‌اند و مرحله اول نقل و انتقالات انجام گرفته است.

اسکندری بیان داشت: ۳۰ درصد از مدارس استان خشت و گلی هستند که اول مهر غیر فعال خواهند شد و از چرخه آموزشی خارج می‌شوند  و ۸۵۰ بخاری نفتی از کلاس‌ها حذف و بخاری‌های هوشمند و استاندارد جایگزین آن خواهد شد.

کد خبر 4705704

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد گرگان یاسوج استانداری سمنان عید غدیر خم اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد خرم آباد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۸۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

علی اسماعیلی امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در برنامه متمرکز هفته گرامی‌داشت مقام معلم که در سالن همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی همه عناصر موثر بر روند تعلیم و تربیت استان زنجان، شاهد توفیقات و موفقیت‌های خوبی در یک سال گذشته در استان بودیم که مدیون تلاش جهادی آنان هستیم.

وی با اشاره به ارتقاء خوب مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در جایگاه رتبه‌بندی مناطق کلی کشور، افزود: منطقه‌ای داشتیم که بالای ۲۷۰ رتبه در سال گذشته جابه‌جایی داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه در خصوص خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته، رتبه یازده کشوری را کسب کردیم، گفت: رتبه خروجی امتحانات نهایی در سال‌های گذشته حدود ۲۰ بود.

او در رابطه با توسعه و گسترش رشته‌های فنی- مهارتی در استان زنجان، افزود: رشته‌های فنی و مهارتی در استان گسترش و توسعه خوبی داشتند به نوعی که از برنامه‌ پیش‌بینی شده وزارت مطبوع درصد بیشتری داشت.

اسماعیلی در رابطه با رشد ساخت و ساز مدارس استان زنجان نیز اظهار کرد: طی سال گذشته اداره‌کل نوسازی مدارس استان زنجان حدود ۲۱۷ کلاس را به آموزش و پرورش استان تحویل داد که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی از جمله توجه به اردوها و اردوگاه‌ها، توسعه فضاهای تربیتی و غیره سبب تغییر فضای تربیتی حاکم در مدارس استان زنجان شده است، افزود: کسب رتبه‌های علمی، المپیادی، قرآنی، فرهنگی در استان زنجان در سطح کشور جهش مناسبی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ زمین چمن در مدارس زنجان افتتاح شده است، گفت: توزیع سالن‌ها و چمن‌های ورزشی غالبأ در مدارس محروم، روستایی و برای استفاده در مناطقی است که کمتر نسبت به این امکانات توجه شده بود، است.

او با اشاره به اینکه توزیع شیر بعد از سال‌ها در مدارس استان زنجان انجام شد که گامی در مسیر سلامت دانش‌آموزان بود، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد؛ یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کرده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی