Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،  عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم گرامی‌داشت شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دولت در تبریز، اظهار داشت: هفته دولت فرصتی است برای تجدید میثاق با شهدای دولت و همچنین تحکیم رابطه دولت با مردم که حامیان و صاحبان اصلی انقلاب هستند.

وی با بیان اینکه در هفته دولت، آمار و اطلاعات مختلفی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود، افزود: بنده می‌خواهم از یک منظر دیگر به هفته دولت بپردازم و آن، منظر شکر و قدردانی از ملت ایران، شهدا، امام راحل و رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور در تشریح این موضوع، به سه مقطع مهم در تاریخ کشور یعنی قبل از مشروطیت، دوران مشروطیت و انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: با بررسی این سه مقطع، به جرأت می‌توان گفت که تا قبل از انقلاب اسلامی، دولت به معنا و مفهوم واقعی در کشور نداشته‌ایم.

رحمانی فضلی با بیان اینکه دولت در ادبیات سیاسی دنیا، ویژگی‌های خاصی دارد، افزود: مقبولیت و مشروعیت، اصلی‌ترین ویژگی‌های یک دولت است که تا قبل از دوران مشروطه، هیأت‌های حاکمه در ایران چنین ویژگی‌هایی نداشتند.

وی خاطرنشان کرد: قبل از مشروطه، دولت‌ها با ابزار و عناصر قدرت تشکیل می‌شدند و قدرت مرکزی، مبتنی بر زور بر ملت حکومت می‌کرد که این نوع از اداره کشور، رابطه‌ای یک‌طرفه بود و مردم هیچ دخالتی در تصمیم‌گیری نداشتند.

وزیر کشور با اشاره به شکل‌گیری جنبش مشروطیت در پی شرایط جهانی آن دوران، گفت: متأسفانه این واقعه نیز در مدت زمان کوتاهی منجر به استبداد و تمرکز قدرت شد و هرچند پوسته‌ای از مقبولیت و مشروعیت در دولت‌های بعد از مشروطه وجود داشت، اما در واقع خالی از معنا و محتوا بود.

رحمانی فضلی افزود: رابطه بین حاکمیت و مردم در دولت‌های بعد از مشروطه نیز مبتنی بر زور و نیرنگ و عدم توجه به مطالبات مردم بود و به همین دلیل هم با حرکت و قیام مردم در سال ۱۳۵۷ به آسانی فروریخت.

وی اظهار داشت: در تمام دولت‌های قبل از انقلاب اسلامیی، شاهد تضاد و تزاحم بین ملت و دولت هستیم؛ نگاه کاملاً بدبینانه مردم به دولت و عدم اطاعت از دولت به عنوان فرهنگ غالب، عدم مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌ها و عدم امکان نظارت بر هیأت حاکمه و در نتیجه عدم شکل‌گیری دولت به معنای واقعی، ریشه‌های عقب‌افتادگی تاریخی در کشور است.

وزیر کشور با بیان اینکه با مشارکت واقعی مردم در انتخاب ارکان نظام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سابقه سوء تاریخی در رابطه بین دولت و ملت برطرف شد، افزود: بعد از انقلاب اسلامی، مردم با انتقال اراده خود به حاکمیت، به دولت‌ها مشروعیت و مقبولیت بخشیدند که تداوم این امر نیازمند کارآمدی دولت و جلب رضایت‌مندی مردم است.

رحمانی فضلی با اشاره به تبلیغات منفی رسانه‌های خارجی علیه ارکان نظام، گفت: این رسانه‌ها با هدف قرار دادن نهادهای نظام به جای عملکرد افراد، به دنبال خدشه در مقبولیت و مشروعیت نظام هستند که متأسفانه در داخل کشور نیز برخی افراد به دلیل ناآگاهی، عدم تحلیل درست و رقابت‌های غلط با این روند همراهی می‌کنند.

وی با بیان اینکه حلقه وصل مردم و دولت، اعتماد و سرمایه اجتماعی است، افزود: اگر دولت در معنای کلان آن هر روز از تریبون‌های مختلف مورد هجمه قرار گیرد این حلقه وصل از بین می‌رود و اعتماد مردم نسبت به نهادهای نظام تضعیف می‌شود.

رحمانی فضلی با تأکید بر اینکه باید مراقب باشیم تا خدشه‌ای بر این عطیه الهی که میراث امام و شهداست وارد نشود، افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران رسالت سنگین زمینه‌سازی برای عدالت جهانی و تسریع در ظهور منجی بشریت را بر عهده دارد که ابزار تحقق این رسالت عظیم، دولت است.

وزیر کشور با تأکید بر تلاش مسئولان برای افزایش کارآمدی دولت، ارتباط قوی با مردم و جلب مشارکت عمومی، اظهار داشت: مردم‌محوری یکی از ویژگی‌های اصلی سیاست‌های کلان نظام ازجمله اقتصاد مقاومتی، رفع آسیب‌های اجتماعی و اصلاح فرهنگ عمومی، از نگاه رهبری است و همه مسئولان باید عمیقاً به این موضوع اعتقاد داشته باشند.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی با همراهی و حمایت مردم، تمام فراز و نشیب‌های سخت ۴۰ سال گذشته به سلامت عبور کرده است، افزود: امروز اختلاف دشمنان با ما بر سر مسائل خرد نیست؛ بلکه آنها می‌گویند چرا شما در منطقه نفوذ و تاثیر دارید؟ چرا محور مقاومت و مقابله با رژیم صهیونیستی هستید؟ چرا وارد فناوری فضایی شده‌اید؟ چرا نمی‌گذارید یمن و سوریه متلاشی شود و چرا برد موشک‌‌هایتان بالاست؟

رحمانی فضلی با بیان اینکه این دستاوردها، نتیجه اعتماد بین دولت و ملت است، افزود: دشمنان انقلاب بعد از حوادث دی ماه ۹۶، تقویم فروپاشی برای نظام جمهوری اسلامی طراحی کردند؛ اما آنها نمی‌دانند که سرمایه اجتماعی و اعتماد ملت به دولت که به‌رغم مشکلات، روز به روز تقویت می‌شود، برگرفته از نیروی اسلام است.

وزیر کشور با بیان اینکه البته همه دولت‌ها نقاط ضعفی هم دارند، گفت: دولت‌ها باید به تناسب امکانات برای رفع مشکلات تلاش کنند، اما با توجه به کمال‌جویی انسان‌ها و سرعت تحولات، هیچ‌گاه خواسته‌ها تمام نخواهد شد.

وی با بیان اینکه برای اصلاح ضعف‌ها و کاستی‌ها، باید مشکلات بازگو شود، افزود: مهم این است که در نقدها و بیان مشکلات، نگاه اصلاحی و درمانی داشته باشیم و به جای اساس نهادها و کلان نظام، عملکردها را نقد کنیم.

رحمانی فضلی در بخش پایانی سخنان خود از آذربایجان شرقی به عنوان استانی موفق و پیشرو در عرصه‌های مختلف نام برد و گفت: بنده شناخت خوبی از ابعاد مختلف استان دارم و معتقدم که این استان، قطعه الماسی در این نقطه از کشورمان است.

وی تأکید کرد: آذربایجان شرقی با داشتن انسان‌هایی متفکر، مدبر، پرتلاش و مومن به آرمان‌های انقلاب، می‌تواند الگویی برای افزایش رضایت‌مندی مردم و اقتدار نظام و دولت باشد که گزارش آقای استاندار هم نشانگر تلاش‌های استان در این زمینه است.

وزیر کشور با بیان اینکه مردم دنیا از وعده‌هایی که ایدئولوژی‌های مختلف داده‌اند خسته و ناامید هستند، افزود: نظام ما مبتنی بر وحی و راهنمایی قرآن و اولیای الهی است و جواب کامل برای همه نیازهای انسان دارد؛ بنابراین در عمل باید برای تحقق الگویی جهانی در عرصه اداره کشور تلاش کنیم.

رحمانی فضلی با بیان اینکه چشم امام و شهدا به ماست، گفت: الگوهای رفتاری نظام جمهوری اسلامی در استقلال، ظلم‌ستیزی و مقاومت، امروز در همه کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد و در عرصه‌های اقتصاد و ایجاد زندگی سعادتمند برای مردم نیز باید الگوسازی شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۸۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است

محمد صادق صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با قدردانی از تلاش مؤثر استاندار کردستان برای زدودن موانع ارتباط بی‌واسطه با مردم استان اظهار کرد: از برکات نظام جمهوری اسلامی و دولت مردمی ایران قوی، وجود و پای کار بودن مردم استان در تمام جوانب زیست مومنانه است.

وی افزود: بحمدالله با شبکه سازی عملیاتی حلقه‌های میانی، پاسخگویی به مسائل مردمی در مسیر بسیار ارزشمندی از همدلی و تقویت مبانی مردمی سازی دولت در استان شکل گرفته است.

وی با قدردانی از اهتمام دستگاه‌های اجرایی بر تحقق شفافیت در عملکرد به جامعه هدف خاطرنشان کرد: پویایی و میدان داری در جامعه با جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار تحقق خواهد یافت و نقش بزرگان خانواده و محلات به عنوان حلقه میانی تأثیرگذار در تحقق این معروف، انکار ناپذیر است.

صادقی بازدیدهای میدانی استاندار کردستان را مصداق خدمت بی منت جهت حل مسائل خرد و کلان در استان عنوان کرد.

دستیار استاندار کردستان در امر مردمی‌سازی گفت: مردم کردستان همواره سرآمد در خدمت مضاعف و تکریم کرامت انسانی هستند.

کد خبر 6090083

دیگر خبرها

  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌هایی را در پی دارد
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌های را در پی دارد
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است