Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیاض شجاعی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی در مشهد افزود: در بحث هدفمندی یارانه ها می خواستیم میزان قابل ملاحظه یارانه ها را که به صورت پنهان پرداخت می شد و به نوعی از انفال جامعه و در دست حکومت بود در راستای حکمرانی بهتر در حکومت اسلامی صرف کنیم.

وی ادامه داد: طرح هدفمندی یارانه ها که در زمان خودش به یک انقلاب اقتصادی تعبیر می شد طرح اشتباهی نبود بلکه  اجرای آن در مسیر اشتباه انجام شد و البته تعمدی هم در این راه  نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: در حالی که هدف از اجرای هدفمندی یارانه ها کاهش فاصله طبقاتی در جامعه بود اما  در اجرا مبنای کار تبدیل به یک طرح عدالت توزیعی شد و همین اشتباه بزرگ تبدیل به یک معضل سیاسی و اجتماعی و مانع بازگشت و اصلاح آن شد.

فیاض شجاعی افزود: امروز همه به اشتباه بودن طرح هدفمندی یارانه ها معترفند و  در سال های اخیر مجلس و دولت اقداماتی از قبیل حذف برخی دهک ها را انجام دادند که متاسفانه هنوز هم کارساز نبوده است.

وی ادامه داد: علت ماندگاری نام شهیدان رجایی و باهنر با وجود کوتاهی مدت خدمت این دولتمردان خدمات موثر آنها طی مدت کوتاه و عملیاتی کردن این خدمات مبتنی بر آموزه های دینی بود و با اعتقاد راسخ این شهیدان به عدالت بود که طرح شهید رجایی تاکنون ماندگار شد.

شجاعی بر ارائه تعریف جدید و به روزی از بیت المال تاکید کرد و گفت: تمامی نرم افزارها و سخت افزارهایی که در جهت تحقق توسعه پایدار و همه جانبه به کار گرفته می شود را بیت المال گویند از این رو اگر دیروز تنها نیروی انسانی و منابع مالی بیت المال محسوب می شد امروز همه ظرفیت ها و استعدادها و نیروی انسانی و حتی موقعیت راهبردی کشور بیت المال به حساب می آید.

وی ادامه داد: با این توصیف اگر مدیری به واسطه استنباط غلط از قانون، مرتکب خطایی شد نباید از گردونه بیت المال خارج شود و در این راستا باید اول آموزش، توصیه و ارائهمشاوره برای مدیران برقرار شود.

تلاش برای زدودن فرهنگ کم کاری مسئولان

دادستان عمومی و انقلاب مشهد نیز در سخنانی گفت: دستگاه های مختلف استان همکاری خوبی با دستگاه قضایی دارند که از آن جمله می توان به سپاه پاسداران، شهرداری مشهد، سازمان زندان ها، جهاد کشاورزی، دامپزشکی و آب منطقه ای اشاره کرد.

غلامعلی صادقی افزود: اما برخی دستگاه ها نیز عملکرد خوبی نداشته اند و از سوی دیگر برخی نیز می گویند اگر می خواهید راحت باشید و در پست خود بمانید کار نکنید چرا که اگر دست به کاری بزنید بایددر انتظار بهانه جویی ها و مشکلات مختلف باشید.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی به دنبال بهانه جویی از مدیران نیست و این سخنان برای جوسازی گفته می شود و از سوی دیگر افرادی که به هردلیل مرتکب خلاف شده اند مجازات خواهند شد.

او اضافه کرد: در آینده کارگروهی متشکل از استانداری و دادستانی به شناسایی و معرفی دستگاه هایی که از همه ظرفیت خود برای کار و فعالیت استفاده نکرده اند اقدام می کند و از دستگاه های فعال در این زمینه نیز قدردانی خواهد شد و این اقدام برای پاک کردن فرهنگ غلط کم کاری در بین مدیران انجام می شود.

۳۲۲۱/1922

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادستان خراسان رضوی دیوان محاسبات کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۹۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، محسن برزو زاده در گردهمایی معاونت حوزه اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات که با حضور قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات، مدیران کل، حسابرسان کل، معاونین، مشاوران و مدیران گروه‌های حسابرسی و با محوریت بررسی فرآیند تفریغ بودجه و نظارت بر شرکت‌ها برگزار شد، اظهار داشت: بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی و شبه‌دولتی به صورت هفتگی دنبال می‌شود و در این جلسات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به ارائه گزارش عملکرد خود می‌پردازند.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان یکی از برنامه‌های نظارتی دیوان محاسبات از اهمیت بالایی برخوردار است، نظارت بر شرکت‌ها است، افزود: چک لیست این شرکت‌ها به همراه سود و زیان آنان توسط گروه‌های حسابرسی تهیه و تاپایان امسال شناسایی و تکمیل آن انجام می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفریغ بودجه اشاره کرد و افزود: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ شامل۴۵۰ بند است که ۸۷ درصد آن متعلق به معاونت فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی است که در آن علاوه بر وضعیت تحقق اعتبارات در موضوعات مختلف، آخرین وضعیت اعتباراتی که باید تا شهریورماه سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی مصرف می‌شد، نیز گزارش می‌شود.
ابراهیم نامداری قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نیز در این گردهمایی با قدردانی از زحمات مدیران، حسابرسان کل و حسابرسان اظهار داشت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در معاونت هماهنگی و امور اجرایی تلاش ما بر این است، تا با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، تفریغ بودجه به بهترین شکل ممکن و در مدت زمان پیش بینی شده انجام شود.
وی افزود: رویکرد دیوان محاسبات کشور این است که، تفریغ بودجه به گره گشایی اقتصادی و حل مسأله کمک کند و در کنار گزارش‌ها نیز پیشنهاد‌های کارشناسانه ارائه دهیم.
براساس این گزارش، در این نشست گزارشی از نظارت بر شرکت ها، پیگیری احکام تفریغ بودجه و بررسی فرآیند‌های آن از سوی مدیران مربوطه ارائه شد.

دیگر خبرها

  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳