Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه مشهدمقدس گفت: الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان را از محرومیت نجات می‌دهد اما موفقیت طرح در گرو همکاری همه مدیران با استاندار است. ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۰ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس،به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در جلسه شورای اداری استان که در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: دولت بر حسب تعریف علوم سیاسی شامل تمام حکومت می‌شود و عنوان دولت مربوط به همه جریان‌های حاکمیتی در قوای سه‌گانه است اما در نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولت به معنای خاص در دستگاه اجرایی کشور منحصر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی دولت به معنای خاص آن گفته می‌شود، جریان کابینه به‌نظر می‌رسد و وزرایی که تصمیم گیرنده و سیاست‌گذار در ابعاد مختلف کارگزاری کشور هستند در حالی که دولت مجموعه‌ای از کارگزاران کشور است.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: هر کدام از مدیران در کارگزاری اجرایی نظام نقش و سهم و صاحب مسئولیت و موقعیت تصمیم‌گیری در عرصه‌های اجرایی هستند و لذا دولت منحصر در اعضای کابینه و رئیس جمهور نیست.

وی با بیان اینکه دولت شامل همه عناصر و عوامل کارگزاری نظام می‌شود، تصریح کرد: شهیدان رجایی و باهنر دو تابلو شفاف هستند در برابر بینش همه انسان‌هایی که به عنوان عنصر کارگزار اجرایی کشور در این عرصه فعالیت دارند لذا همه عزیزان کارگزار اجرایی کشور باید سیمای کاری و فعالیتی خود را در آیینه تمام نمای این دو شهید مشاهده کنند.

مثلث توسعه اقتصادی باید در استان خراسان رضوی شکل بگیردکرمان|‌200 طرح در مثلث توسعه اقتصادی جیرفت تعریف شدپروژه‌های طرح مثلث توسعه اقتصادی استان کرمان هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

علم‌الهدی تصریح کرد: اگر هفته دولت واقعا به معنای یک ارزیابی نفسانی انسان در عرصه‌های کاری و در مقام بررسی اعمال یک ساله هر فردی از کارگزاران اجرایی نظام درآید، عالی‌ترین الگو برای محاسبه نفس خواهد بود تا با این کیفیت اشخاص بتوانند نفس خود را حسابرسی کنند.

وی ادامه داد: این مسئولیت‌هایی که مدیران دستگاه‌های اجرایی عهده‌دار هستند، پیش از انقلاب با یک خودکار 5 هزاری امضا می‌شد اما الان مسئولیت‌ها با قطرات خون صدها هزار شهید امضا شده است. اگر انقلاب به پیروزی نمی‌رسید، رئیس جمهور یا وزیران و همه کسانی که در کارگزاری اجرایی نظام قرار دارند امروز در این موقعیت قرار نمی‌داشتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر پایه خون انسان‌ها صورت گرفت و در 40 سال گذشته با همین مبنا تداوم پیدا کرده است اظهار کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز در پای نظام و انقلاب خون انسان جریان داشته است؛ این سرمایه برای مسئولیت‌های کارگزاران اجرایی کشور بازخواست دارد. البته نه برای مدیرانی که در دستگاه اجرایی قرار دارند، برای ما هم این گونه است و در روز قیامت بازخواست خواهیم شد.

وی گفت: در نتیجه سرمایه‌گذاری‌هایی که از ابتدای انقلاب تا به امروز انجام گرفته است، ما امروز در یک موقعیت اجرایی و هدایتی قرار گرفته‌ایم بنابراین باید در نظر داشته باشیم که اگر در جهت انجام مسئولیت و تکلیف، کمبودی وجود داشت، قطعا مواخذه خواهیم شد.

علم‌الهدی در بخش دیگری از سخنان خود، طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی در زمینه تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را اقدامی ارزشمند برشمرد و گفت: امروز در جلسه شورای اداری حضور پیدا کردم تا ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیران، از اقدام ارزشمند استاندار در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی تشکر کنم.

وی با بیان اینکه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی حرکت بسیار ارزشمند و عظیمی است، گفت: رزم‌حسینی تلاش کردند که با درگیر کردن تمام بنیه و امکانات اقتصادی استان در مسیر پیشرفت و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تجربه کرمان را در خراسان رضوی پیاده کنند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: مشکل استان این است که اگر از مشهد خارج شویم، دیگر شهرستان‌ها با محرومیت رو‌به‌رو هستند. استان خراسان رضوی حتی نسبت به ظرفیت شهرهای بزرگ آن هم مانند نیشابور و تربت حیدریه جزو استان‌های محروم کشور است.

وی افزود: شهر نیشابور از برخی مراکز استان‌ها بزرگ‌تر است اما در حد ظرفیت‌های خود، از نظر مسائل معیشت مردم و اقتصادی، یک شهر برخوردار نیست و حتی برخی از روستاها از حداقل امکانات زندگی هم محروم‌اند. طرح استاندار از این جهت مهم بود که استان را از محرومیت نجات می‌دهد.

امام جمعه مشهد با اشاره به انتخاب 86 معین اقتصاد مقاومتی برای استفاده از همه ظرفیت‌های طبیعی و انسانی روستاها در جهت توسعه و پیشرفت اقتصادی گفت: صرف نظر از اجرای یک برنامه مثبت اقتصاد مقاومتی در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با عملیاتی شدن این طرح تمام استان از جریان محرومیت نجات می‌یابد.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی مهم این است که مدیران دستگاه‌های اجرایی با طرح استاندار همکاری کنند؛ اگر بنا شد این همکاری وجود نداشته باشد، ممکن است الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با مشکل برخورد کند چرا که بسیاری از مشکلات اقتصادی امروز مناطق مختلف استان در اثر بی توجهی برخی دستگاه‌ها یا تحمیل طرح‌های غیرکارشناسی به مردم منطقه ایجاد شده است.

علم‌الهدی به مشکلات حاشیه شهر مشهد هم اشاره کرد و گفت: اگر بررسی کنید به این نتیجه خواهید رسید که اصل حاشیه شهر از عشایر بلوچ سرخس و عشایر کرمانج کلات و شمال مشهد تشکیل شده است. این عشایر به وسیله رمه‌داری و استفاده از مراتع کوه‌های هزارمسجد، عمده گوشت مورد نیاز کشور را تامین می‌کردند اما الان همین افراد به فقرای حاشیه‌نشین شهر مشهد تبدیل شده‌اند.

وی ادامه داد: این افراد هم متدین بودند و بخش عمده‌ای هزینه‌های حوزه علمیه را با وجوهات شرعیه پرداخت می‌کردند و هم در تامین گوشت مورد نیاز استان و کشور فعال بودند اما در نتیجه تشخیص نادرست جریان آبخیزداری، به این وضعیت گرفتار شده‌اند؛ در مقام یک تصمیم‌گیری برای سرنوشت یک ناحیه استان نمی‌شود به آقایانی که تازه فارغ‌التحصیل داشته‌اند اکتفا کرد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: طرح استاندار طرح بسیار مثبتی است که ما را از مشکلات نجات می‌دهد به شرط آن که همه آقایان پای کار بیایند و فکر نکنند که می‌شود با نظرات خام غیرکارشناسانه صورت مسئله را پاک کرد.

وی با بیان اینکه پیگیری طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نیازمند همکاری مجاهدانه همه مدیران در عرصه‌های کارگزاری است، خاطرنشان کرد: با همکاری همه مدیران، الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی یک طرح ماندگار می‌شود و نسل‌های آینده از اجرای آن و تبدیل خراسان رضوی به یک استان برخوردار متشکر خواهند شد.

علم‌الهدی در ادامه سخنان خود، به مشکلات معیشتی کارگران اشاره کرد و گفت: قطعا شما مدیران بهتر می‌دانید که معنای 6 ماه حقوق نگرفتن یک کارگر با 4 یا 5 فرزند چیست. وقتی که یک شرکت اعلام ورشکستگی می‌کند، باید بررسی شود که آیا به حق بوده است یا خیر.

وی ادامه داد: کدام کارخانه‌ای را پیدا می‌کنید که ورشکسته شده و از 5 ماه قبل حقوق کارگران آن داده نشده باشد اما از دولت قبل تا این دولت، تسهیلات بانکی نگرفته باشد. پس این تسهیلاتی که گرفته، چه کار کرده است؟ این مسائل صرفا خبر نیست و به صورت عینی وجود دارد. امیدواریم با حسن تدبیر استاندار و همت همه مدیران دیگر در خراسان رضوی دغدغه فقر نداشته باشیم و همه آثار فقر و محرومیت اعم از حاشیه شهر و نقاط روستانشین استان برطرف شود.

انتهای پیام/ح

R41347/P/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد

 

 


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: روز چهارشنبه با اشاره به سفر اخیر رییس جمهور کشورمان به پاکستان افزود: این کالاهای صادراتی از نظر وزن ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۰ درصد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است

محمد علی امیر فخریان افزود: عمده کالاهای صادراتی از خراسان رضوی به پاکستان در این مدت گچ، کولرهای آبی، کف پوشهای غیرمخملی باف، کاشی و سرامیک، صنایع غذایی تبدیلی، پسته، مصنوعات آهنی و فولادی، لوازم خانگی، مخمرها و یک سری اقلام معدنی بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: به دلیل شرایط اقلیمی دو منطقه مزبور، میوه های گرمسیری پاکستان برای خراسان رضوی و میوه های سردسیری استان برای پاکستان جذابیت داشته و تبادل می شود، لذا این استان و کشور پاکستان در مراودات تجاری تامین کننده یکدیگر در محصولات کشاورزی هستند.

امیر فخریان ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون دلار از پاکستان به این استان وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن ۴۸ درصد و در ارزش ۴۳ درصد کاهش یافت.

او گفت: عمده کالاهای وارداتی به خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ موز، برنج، یک سری ماشین آلات و دستگاه های صنایع غذایی بوده است.

توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان

امیر فخریان افزود: خراسان رضوی در سه سال گذشته برنامه هایی برای توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان از جمله اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری، برگزاری نمایشگاه های متقابل، برگزاری وبینارها، سلسله همایش های آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش بازرگانان داشته که آخرین مورد آن برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه های کراچی پاکستان بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پاکستان یکی از کشورهای تامین کننده پنبه و برنج در کشورمان بویژه در خراسان رضوی است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر ایران و خراسان رضوی صنایع پایین دست پتروشیمی فعال دارد که محصولات آنها مورد نیاز کشور پاکستان است، انرژی ارزان و برخی مزیتهای تولید باعث شده که صادرات برخی از کالاها به کشور پاکستان مزیت دار شود.

او ادامه داد: موارد مزیت دار پاکستان برای توسعه تجاری با آن کشور شناسایی شده و با حضور شرکتهای ایرانی و خراسانی در بازارهای هدف آن کشور و صادرات کالاهایشان به آن زمینه توسعه مراودات تجاری با پاکستان فراهم است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر شیعیان پاکستان در طول سال سفر زیادی به مشهد برای زیارت بارگاه منور رضوی دارند و از این رو افزون بر اقتصاد گردشگری این استان، سرمایه گذاران پاکستانی نیز وارد کشور شده و در این بخش سرمایه گذاری کرده اند.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در مجموع مراودات تجاری استان با کشور پاکستان در زمینه تجاری و گردشگری قابل ملاحظه بوده و می توان این استان را یکی از مناطق مزیت دار برای توسعه روابط تجاری با آن کشور در نظر گرفت.

پاکستان بیش از ۷۹۰ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و هند، چین، افغانستان و ایران جزو همسایه های آن به شمار می روند، این کشور دارای خط ساحلی هزار و ۴۶ کیلومتری در امتداد دریای عرب با سه بندر "کراچی، بن قاسم و گوادر بلوچستان" است و تمامی بنادر آن دارای اهمیت راهبردی هستند.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و هرات افغانستان
  • کارگران پیشران توسعه ومسائل اقتصادی هستند
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد
  • انتصاب اعضای کارگروه همایش «حکیم طوس»
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان