Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نهاوندیان امروز پنج‌شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم، گفت: توافق هسته‌ای زمانی رخ داد که از اقتصاد کشور علائم کاهش تورم و تبدیل رشد منفی به رشد مثبت به خارج از کشور منتقل شد و بهبود شرایط اقتصادی از قبل از حصول توافق شروع شده بود، لذا تحریم کنندگان از اینکه با فشارهای بیشتر می‌توانند به مقصود برسند، ناامید شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: امروز هم باید این پیام به خارج از کشور منتقل شود که با ادامه فشار و تحریم‌ها نمی‌توانید به اهداف خود برسید.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به فلسفه ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: هدف از ابلاغ این سیاست‌ها این بود که درجه تاب‌آوری اقتصاد را در مقابل شوک‌های احتمالی بالا ببریم و با واقع‌بینی نسبت به تهدیداتی که عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشورمان را تهدید می‌کند، کاری کنیم که آسیب‌پذیری اقتصاد کشور در مقابل این هجمه‌ها کاهش یابد.

وی با بیان اینکه باید نسبت به تاب‌آوری و آسیب‌پذیری در مقابل تهدیدات دشمن نگاه بلندمدت داشته باشیم، گفت: در عین حال که باید انعطاف‌پذیری و قدرت واکنش سریع بالا برود، باید مدیریت اینگونه واکنش‌ها در مسیر نگاه بلندمدتی که ترسیم شده، شکل بگیرد و خطایی که گاه در این حوزه صورت می‌گیرد این است که در واکنش سریع به حوادث ، تصمیماتی گرفته شود که با جهت‌گیری درازمدت در تناقض قرار بگیرد.

نهاوندیان با بیان اینکه در ۶ سال گذشته ۲ مرحله اقتصادی را پشت سر گذاشته‌ایم، گفت: در این دوران یک مرحله ۵۵ ماهه را از تیر ۹۲ تا دی ماه ۹۶ داشتیم و در آن شاهد تحولات جدی در شاخص‌های اقتصادی کشورمان بودیم. در طول این مدت حرکت کم‌نظیری در اقتصاد ایران شکل گرفت و آن تحقق رشد اقتصادی ، همزمان با کاهش تورم به صورت مستمر بود.

وی خاطرنشان کرد: علیرغم مشکلات ساختاری درازمدتی که در اقتصاد کشور وجود داشت، این ۵۵ ماه نشان داد که می‌توان در مسیر اصلاح ساختاری اقتصادی گام‌هایی برداشت اما از آنجا که بدخواهان ایران نمی‌توانستند شاهد توانمندی روزافزون اقتصاد کشورمان باشند، مجدداً هجمه‌ای را به صورت کاملاً غیرقانونی و برخلاف موازین بین‌المللی در پیش گرفته و تحریم‌هایی را در دو مرحله اعمال کردند.

در ۳ ماه اخیر نشانه‌های خروج از بحران قابل مشاهده است

رئیس مؤسسه عالی مدیریت و برنامه ریزی افزود: البته در اعمال تحریم‌ها، اغتشاشات دی‌ماه ۹۶ نیز بی‌تأثیر نبود و دشمنان را به این طمع انداخت که می‌توانند با افزودن فشارها به اهداف خود نایل آیند و لذا با اعمال تحریم‌ها التهاباتی در بازار ارز و کالا ایجاد شده و تحول اقتصادی ۵۵ ماهه دچار آسیب شد.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا تحریم نفتی و بانکی بی‌سابقه‌ای را اعمال کرد و اقتصاد و معیشت مردم تحت تأثیر آن قرار گرفت اما با این وجود مردم مقاومت کردند و در ۳ ماه اخیر نشانه‌های خروج از بحران قابل مشاهده است و تورم نقطه به نقطه نسبت به ۴ ماه قبل، کاهش ملموسی داشته است، البته هنوز به وضعیت رضایتبخش نرسیده‌ایم و باید با قوت به مسیر خود ادامه دهیم.

نهاوندیان با تأکید بر اینکه در ۲۴ ماه آینده بایستی «بازسازی رونق و اصلاح ساختاری» را در دستور کار خود قرار دهیم، اظهار داشت: هوشمندی در این است که از این شرایط دشوار به عنوان فرصتی برای اصلاح ساختاری استفاده کنیم. امروز زمان آن است آنچه در سیاست‌های کلی اصل ۴۴ ابلاغ شده اجرایی کرده و مدیریت اقتصاد را از بخش دولتی به بخش خصوصی بسپاریم.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر دولت، این تعبیر را داشتند که در شرایط جنگ اقتصادی، فعالان اقتصادی، رزمندگان این جنگ هستند، لذا همه احترام و اعتمادی که در زمان جنگ برای رزمندگان قایل هستیم و همه امکانات و تجهیزات را برای مقابله با دشمن در اختیار آنها قرار می‌دهیم امروز باید چنین نگاهی را به فعالان اقتصادی داشته باشیم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: درسی که امروز باید در پایان مدیریت بحران و آغاز بازسازی رونق اقتصادی بیاموزیم این است که موانع تولید، تجارت، سرمایه‌گذاری، صادرات و واردات را شناسایی و برطرف کنیم.

وی با اظهار خرسندی از فعال شدن شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، گفت: تشکیل این شورا در ابتدا برای ما یک آرزو بود اما امروز فعالیت این شورا به قانون تبدیل شده و در سطح ملی و استانی تحقق یافته است.

نهاوندیان افزود: دولت مصوب کرده که در هر تصمیم اقتصادی که اتخاذ بشود، بایستی در آن دیدگاه‌های فعالان اقتصادی نیز مد نظر قرار بگیرد، لذا باید کاملاً پیگیری کنیم که این مصوبه به طور کامل تحقق یابد.

سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه گردشگری استان قم باید افزایش یابد

وی در بخش دیگری از سخنان خود پتانسیل‌های اقتصادی استان قم برای پیشرفت و توسعه روزافزون را مورد اشاره قرار داد و گفت: استان قم از پتانسیل کم‌نظیر فرهنگی در حوزه فرهنگ دینی و نیز از جایگاه سیاسی بالایی برخوردار است و این توانمندی‌ها می‌تواند در مسیر رونق اقتصادی استان تحول ایجاد کند.

رئیس مؤسسه عالی مدیریت و برنامه‌ریزی خاطرنشان کرد: باید در حوزه گردشگری استان قم سرمایه‌گذاری‌ها افزایش یابد و از آنجا که این استان از موقعیت جغرافیایی برای لجستیک و حمل و نقل برخوردار است، بایستی نسبت به تکمیل زیرساخت‌های ارتباطات ریلی و حمل و نقل جاده‌ای استان توجه ویژه‌ای مبذول شود.

وی افزود: استان قم همچنین از معادن غنی برخوردار است لذا باید در زمینه اکتشاف و استخراج آن فعالیت‌ها شتاب بگیرد.

نهاوندیان گفت: سیاست جدی دولت در مقابله با تحریم، حمایت و تشویق صادرات است و جهت‌گیری‌ در این زمینه آن است که سیاست‌های ارزی کشور به هیچ عنوان نباید به جریان صادرات لطمه بزند و بر این باوریم که درآمد صادرکننده واقعی حتماً به چرخه اقتصاد کشور برمی‌گردد.

وی شناسایی و تکمیل پروژه‌های دارای اولویت استان قم را مورد تأکید قرار داد و گفت: مسئولان برنامه‌ریزی استان باید حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، گردشگری و خدماتی استان قم را شناسایی کرده و در برنامه‌ریزی ۲ ساله توسعه و تقویت این حوزه‌ها را مورد توجه جدی قرار دهند.

در ابتدای این مراسم استاندار و تعدادی از مسئولان استان قم گزارشی از وضعیت استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی و اقداماتی که برای توسعه و رونق اقتصادی در استان انجام گرفته، ارائه کردند.

کد خبر 4705954

منبع: مهر

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی محمد نهاوندیان قم هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد گرگان استانداری سمنان یاسوج عید غدیر خم اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد خرم آباد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست

داود زارع گاریزی، که این روز‌ها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: طیبی را از حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن او می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجرا‌های وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنر‌های نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد.

وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی نمایش «طلوع خونین» با اعتقاد بر اینکه باید چراغ تئاتر روشن نگه داشته شود برای اجرای این اثر زحمات زیادی کشیدند و بازیگران چیزی حدود ۱۰ماه به تمرین اثر پرداختند ولی با توجه به شرایط جامعه، تئاتر ما آنچنان که باید حمایت نشد. من از شرایط جامعه ناراضی هستم و با اینکه تولید، تبلیغات و اجرای یک اثر نمایشی هزینه‌های بسیار گزافی دارد، اما هیچ ارگانی از تولید تئاتر حمایت نمی‌کند و جامعه هنری هم پشتیبان و حامی یکدیگر نیستند. این شرایط به گونه‌ای است که حتی وقتی از بازیگرانی که به واسطه تئاتر به جایگاه و نامی رسیده‌اند، دعوت می‌کنیم برای دیدن اثر به سالن‌های نمایشی نمی‌آیند.

این تهیه کننده تئاتر ادامه داد: علی‌رغم اینکه عاشق تئاتر هستم و دوست دارم به عنوان تهیه‌کننده از نمایش و فعالیت جوانان حمایت کنم، اما دلم پر از درد است و نمی‌دانم نمایش بعدی را تولید کنم یا نه؟ تا کی می‌توان ادامه داد و در بحث فروش متحمل ضرر و زیان شد؟

وی درباره کمک ارگان‌های دولتی بیان کرد: هر ارگان دولتی یک واحد فرهنگی دارد و طبیعتا برای خانواده‌های کارمندان و نیرو‌های خود یک بسته فرهنگی دارند و می‌توانند از تخفیف‌های نمایش‌ها بهره‌مند شوند و از طریق آوردن خانواده‌های هنردوست به سالن‌ها از تئاتر حمایت کنند.

زارع گاریزی درباره اجرای نمایش «طلوع خونین» در تماشاخانه ایرانشهر اظهار کرد: ۲۰درصد از فروش یک اثر نمایشی مختص سالن است، که نسبت به سالن‌های خصوصی که ۴۰ تا ۵۰درصد از فروش نمایش را طلب می‌کنند، بسیار شرایط مساعدتری دارند. همچنین نوع سالن و امکانات فضای نمایش و موقعیت جغرافیایی و دسترسی آن برای مخاطب اهمیت زیادی دارد. من موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم، چون هزینه‌های گزافی از گروه‌های نمایشی گرفته می‌شود. اما تماشاخانه ایرانشهر یکی از سالن‌های خوب دولتی با امکانات و دیسیپلین خوبی است و من از اجرای نمایش در این سالن راضی هستم. دراین تماشاخانه از نمایش «طلوع خونین» هم به لحاظ تبلیغاتی و هم از نظر احترام به گروه اجرایی و مخاطب حمایت خوبی شد و امکان بسیار خوبی برای گروه نمایش مهیا شد.

وی ادامه داد: مرحوم آتیلا پسیانی قبل از فوت خود اشاره کرد که از تئاتر باید حمایت شود و هنرمندان نباید از تئاتر فاصله بگیرند، اما متاسفانه برخی هنرمندان وقتی وارد عرصه تئاتر می‌شوند، دستمزد‌های نجومی می‌گیرند و چون اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست هزینه مضاعفی برای تهیه کننده اثر و کم شدن رغبت برای تولید از حمایت تئاتر می‌شود.

این تهیه کننده تئاتر «طلوع خونین» گفت: در این اجرا علیرضا جلالی‌تبار، هیچ بحثی نسبت به میزان دستمزد با ما نکرد. او تئاتر را دوست دارد و فردی بسیار حرفه‌ای و باشخصیت است و فقط به تئاتر و اجرا فکر می‌کند و من از نحوه برخوردش نکات زیادی را آموخته‌ام.

وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانستیم در کار فروش بهتری داشته باشیم، ولی تبلیغات هزینه گزافی دارد و گروه «طلوع خونین» بیش از ۱۵۰میلیون صرف طراحی و ساخت اقلام تبلیغاتی کرده در حالی که فروش نمایش تا الان ۱۶۰میلیون تومان به رسیده است. جدای از این هزینه دستمزد بازیگران و عوامل و طراحی‌ها و ... چیزی حدود ۶۵۰میلیون هزینه داشت. با اینکه از گروه نمایشی‌ام بسیار راضی هستم و افراد کارشان را به نحو احسن انجام داده‌اند، اما این میزان فروش در مقابل این حجم تلاش برای من دلشکستگی ایجاد کرد. از تئاتر ما حمایت نشد تا گروه نمایشی دیده شوند.

نمایش طلوع خونین تا اواخر هفته آینده، هر شب ساعت ۲۱:۰۰ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست