Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:29:53 GMT

آغاز به‌کار مرکز علمی ـ کاربردی زعفران سحرخیز در مشهد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۰۷۸۷

به گزارش خبرگزاری مهر از مشهد، نخستین مرکز تخصصی آموزش عالی علمی ـ کاربردی زعفران سحرخیز با حضور مسئولان کشوری و استانی در مشهد به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

این مرکز در حوزه تخصصی خود، یعنی گیاهان دارویی و زعفران نخستین مرکز بوده و توسط گروه تولیدی و کشاورزی سحرخیز تأسیس شده تا به اهداف تحقیقاتی و آموزشی این گروه کمک‌دهنده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ رشته کاردانی حرفه‌ای بازاریابی، کاردانی فنی باغبانی تولید و فرآوری زعفران، کاردانی فنی باغبانی تولید و فرآوری چای و کاردانی فنی باغبانی گیاهان دارویی معطر در ترم مهرماه این دانشگاه تدریس شده و تاکنون بیش از ۳۰۰ نفر متقاضی برای تحصیل در آن ثبت‌نام کرده و منتظر اعلام نتایج سازمان سنجش هستند.

کد خبر 4705893

منبع: مهر

کلیدواژه: کشت زعفران دانشگاه علمی کاربردی گیاهان دارویی هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام شهرکرد گرگان استانداری سمنان یاسوج عید غدیر خم اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد خرم آباد گناوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر مسئول جهاد کشاورزی دهستان میانکوه از تولید و کشت گیاهان دارویی خارشتر، انغوزه، گل محمدی و کاپاریس در ۱۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فاقد کشت در این دهستان خبر داد.


اقبالی با اشاره به شرایط جغرافیایی آب هوایی یزد تولید گیاهان کم آبخواه را سبب تولید و فراوری این صنعت با هدف توسعه و اشتغال پایدار با درآمدزایی و سرمایه‌گذاری در تولید این محصول دانست.


 وی از ارائه نهال گل محمدی و بذر رایگان به کشاورزان خبر داد و افزود: در اجرای این طرح مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار تامین گردیده و کشاورزان جهت دریافت تسهیلات کم بهره معرفی می‌شوند.

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار