Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه آستان قدس رضوی قائم مقام این آستان روز پنجشنبه در این باره گفت: این تفاهم‌نامه در راستای تحقق تدابیر ارزشمند مقام معظم رهبری در سال رونق تولید و به منظور هم افزایی و جلوگیری از همپوشانی فعالیت های دو نهاد آستان قدس رضوی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و اقدامات دانش بنیان منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی خاکسار قهرودی افزود: این تفاهم‌ نامه با اعتباری سه ساله در چهار ماده و دو نسخه تنظیم شده که اجرای آن برای دو طرف اجباری است.

وی اضافه کرد: انتقال و تبادل تجربه، تعریف و اجرای پروژه‌های پژوهشی مشترک، سرمایه گذاری مشترک در موضوعات دارای اولویت، تشکیل زنجیره‌های تأمین مشترک، تجمیع خرید و فروش محصولات و همکاری در بازاریابی، استفاده از زیرساخت‌ های یکدیگر برای انجام فعالیت‌ های اقتصادی، تخصیص منابع مشترک یا ترکیب ظرفیت‌ها در برنامه‌های پیشرفت منطقه‌ای و همکاری و مشارکت در اجرای پروژه‌ ها و برنامه ها در حوزه‌ های مختلف از موضوعات مندرج در این تفاهم نامه است.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: به منظور تحقق اهداف و مفاد تفاهم‌ نامه مزبور، سازمان اقتصادی رضوی به نمایندگی از آستان قدس رضوی و معاونت برنامه ریزی و توسعه اقتصادی به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) وظیفه هماهنگی‌ های لازم و پیگیری امور را برعهده دارند.

خاکسار قهرودی افزود: نمایندگان در نشست‌ های ماهانه موارد قابل انطباق با این تفاهم‌ نامه را بررسی و با ایجاد کارگروه‌ های تخصصی و با استفاده از ساختارهای مناسب، فرایند انجام تعهدات طرفین را بررسی می کنند و گزارش روند پیشرفت امور و چالش‌ های احتمالی را ارائه خواهند کرد و  مسئولان حوزه‌ های مشترک از طرفین می‌ توانند در خصوص برنامه‌ ها و پروژه‌ های مورد نظر مطالعه، بررسی، هماهنگی و پیگیری‌ های اجرایی برای دستیابی به راهکارهای لازم را انجام دهند.

۷۴۸۹/۱۹۲۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد اقتصاد مقاومتی ستاد اجرایی فرمان امام آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،شجاعی در این کتاب نظر به اهمیتی که برای این فراز از نهج‌البلاغه به عنوان منشور و آئین‌نامه حکومت اسلامی قائل بوده‌ است، آن را به صورت مجزا در قالب کتابی آورده است.

شیوه ترجمه این متن ارائه همزمان متن با ترجمه است. شجاعی در صفحات این کتاب متن فارسی و به دنبال آن و در کنارش، متن عربی این نامه را قرار داده است و سعی کرده با استفاده از ساده‌ترین و شیواترین عبارات از عهده ترجمه این اثر برآید. نکته قابل توجه در این ترجمه آهنگین بودن آن و تلاش برای ارائه متنی است که بی‌آنکه به دنبال روایتی شاعرانه در ترجمه باشد توانسته آهنگی حماسی به خود بگیرد و به شکلی خاص عبارات را در پی هم و به منظور ترجمه قرار دهد.

شجاعی که پیش از این نیز در حوزه ترجمه آثاری همچون ترجمه برخی از ادعیه را در قالب کتاب عرضه کرده است، در این اثر تازه به تناسب و اقتضای محتوا سعی کرده تا اثری را پدید بیاورد که همانند متن عربی آن، صلابت یک نامه و در عین حال شورانگیزی توصیه‌های دنیوی و اخروی آن را در خود دارا باشد.

یکی دیگر از نکات قابل توجه درباره این کتاب مقدمه‌ای است که شجاعی برای این اثر تالیف کرده است. او در مقدمه خود به نوعی هدف از حکومت در اسلام و آنچه به عنوان خلافت و حکمرانی در این آئین بر مسلمانان رفته را مرور و در ادامه از زبان خود درباره منشور حکومت علوی و اسلامی که برگرفته از نهج البلاغه است و در نامه حضرت امام علی(ع) به مالک اشتر متبلور می‌شود نکاتی را بیان کرده است.

شجاعی در این مقدمه که برای فهم محتوای این نامه، متنی کارساز و دقیق به شمار می‌رود، نخست تقسیم بندی حکومت اسلامی به دو شیوه حکومت برگرفته از اسلام علوی و حکومت برگرفته شده از اسلام اموی را معرفی و ترسیم می‌کند و برای هر یک از آنها نیز شاهد مثالی را برمی‌شمارد. در ادامه شجاعی با بیان مختصر ویژگی‌های هر یک از دو شکل از آیین مسلمانی و حکومت داری، به بایسته‌های و ضرورت‌های قواعد حکومت از منظر اسلام حقیقی اشاره کرده و ‌نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر را نماد و سمبل خلق این قواعد معرفی می‌کند و از مخاطب می‌خواهد این فرمان را به عنوان شاخصی برای بررسی رفتارهای دولت‌مردان مورد استفاده قرار دهند و با آن دست به شناسایی و واکاوی کارنامه عمل آنها بزنند.

شجاعی همچنین از این عهدنامه در بخشی از مقدمه خود به عنوان مهمترین سند در حمایت از حقوق بشر در تمامی دنیا یاد کرده است و تاکید دارد که از ابتدای خلق بشریت تا کنون هیچ سندی به مانند این به تعریف حدود رابطه میان مردم و حکومت نپرداخته است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901728

دیگر خبرها

  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد