Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محاصره کامل نوار غزه باعث شده تا هزاران بیمار فلسطینی در نقاط مختلف این منطقه همچنان نیازمند دریافت مراقبت‌های پزشکی باشند و بسیاری هم به دلیل نبود این مراقبت‌ها جان خود را از دست بدهند. تاریخ انتشار: 22:00 - 07 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۵۲۹۴ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، از زمانی که رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۷ محاصره کامل در نوار غزه را به فلسطینی‌ها تحمیل کرد، هزاران بیمار فلسطینی نیاز به مراقبت‌های فوری پزشکی داشتند، اما گزینه‌هایی که این رژیم در برابر آن‌ها باقی گذاشته بود همگی غیرانسانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسیاری از کودکان و نوجوانان فلسطینی بیمار در خانه‌ها در حالی فوت کردند که نیاز به دارو و یا مراقبت‌های پزشکی داشتند. برخی دیگر ماه‌ها در انتظار بودند تا به آنان اجازه عبور از نوار غزه داده شود تا تحت درمان قرار بگیرند.
بنابر گزارش‎ها، ۵۶ کودک فلسطینی بدون همراه به بیمارستان منتقل شدند و ۶ نفر از آن‌ها در همان جا جان خود را از دست دادند.       گروه حقوقی "بشر گیشا"، این موضوع را غم انگیز را توصیف کرده است.   بنابر این گزارش پیش از آنکه گذرگاه مرزی بیت حانون بین غزه و اراضی اشغالی به طور کامل تخریب شود، روزانه تنها ۱۰۰ نفر از فلسطینی‌ها اجازه عبور از این گذرگاه را داشتند.   این در حالی است که پیش از وقوع انتفاضه دوم فلسطینیان، به طور میانگین ماهانه بیش از نیم میلیون فلسطینی از این گذرگاه رفت و آمد می‎کردند.   بیشتر بخوانید: ۱۲۲ فلسطینی در جریان راهپیمایی لبیک یا مسجدالاقصی زخمی شدند 
میدل ایست مانیتور گزارش داده در حالی که اشغالگری رژیم صهیونیستی باعث شده میلیون‌ها فلسطینی آواره شوند و حتی هنوز هم به آنان حق بازگشت به وطنشان داده نشده، اما هنوز هم افرادی در فلسطین باقی ماند‎ه‎اند که در خانه‌های کوچک در محاصره و بازداشت غیر انسانی رژیم صهیونیستی هستند و با گذشت زمان وضعیت آنها وخیم‎تر پیچیده‌تر می‌شود.    
مرکز حقوق بشر فلسطین می‌گوید، رژیم صهیونیستی همچنان در ماه ژوئیه به اعمال محدودیت‌های شدید برای عبور فلسطینی‌ها از نوار غزه ادامه داد. در این ماه عبور ۶۶۱ بیمار فلسطینی از نوار غزه ممنوع شد و میزان صادرات از این مرز تا ۴۲.۲ درصد کاهش یافته است.
هر فلسطینی، در هر نقطه تحت محدودیت‌های شدید رژیم صهیونیستی قرار دارد. در حالی که برخی از فلسطینی‌ها حتی از حق ملاقات با خانواده خود محروم شده‎اند، برخی دیگر در "مناطق بسته نظامی" در  محاصره هستند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فلسطین رژیم صهیونیستی نوار غزه بیماران محدودیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه

از بامداد امروز تاکنون ۲۷ فلسطینی در حمله به منازلی در مرکز و جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند. بر اساس این گزارش، ۱۰ نفر از این شهدا، کودکان هستند.

وزارت بهداشت نوار غزه نیز امروز جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه را منتشر و اعلام کرد که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر در نوار غزه به شهادت رسیده اند.

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب چهار مورد کشتار شد که در نتیجه آن ۳۲ نفر شهید و ۶۹ نفر نیز مجروح شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده است و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده اند. این امر باعث اعتراض گسترده خانواده‌های این اسرا در سرزمین‌های اشغالی شده است. در حالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تخمین زده می شود 10 هزار فلسطینی در غزه زیر آوار مدفون باشند
  • میدل ایست آی: اسرائیل قصد دارد مانع خروج مردان از رفح شود
  • افزایش مجدد آمار شهدا و زخمی‌ ها در غزه
  • افزایش مجدد آمار شهدا و زخمی‌ها در غزه
  • بمباران نوار غزه و حمله به کرانه باختری
  • بازداشت ۵۰۰۰ فلسطینی در نوار غزه از آغاز جنگ
  • آمار شهدای امروز حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه