Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره بهزیستی شهرستان دامغان شامگاه پنجشنبه در حاشیه افتتاح این باشگاه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: باشگاه فرهنگی ورزشی جهش به همت زهرا برناکی، مدال آور بازی های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، با اعتبار ۲ میلیارد ریال افتتاح شد.

محمود زحمتکش ادامه داد: این مجموعه شامل بخش های آب درمانی، یوگا، ووشو، ورزش های کششی، مشاوره تغذیه، استعدادیابی است که کلیه فضای آن برای حضور جانبازان و معلولان جسمی و حرکتی، مناسب سازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ظرفیت پذیرش ۱۵۰ نفری این مجموعه اشاره کرد  و گفت: کلاس های فرهنگی و هنری، قرآن،خطاطی و احکام اسلامی نیز در این مجموعه برگزار می شود.

زحمتکش تصریح کرد: احداث این مجموعه به ایجاد شادابی و نشاط در بین این قشر از جامعه کمک کرده و سبب ایجاد محیطی تخصصی برای گذران اوقات فراغت و مهارت آموزی آن ها خواهد شد.

رییس اداره بهزیستی شهرستان دامغان اضافه کرد: این باشگاه به صورت ۱۰۰ درصدی توسط بخش خصوصی ایجاد، تجهیز و اداره می شود.

مدال آور پاراآسیایی و مدیر مجموعه جهش نیز در این خصوص گفت: هزینه تاسیس و راه اندازی این باشگاه از بودجه شخصی و هدایای اهدایی از کسب مدال در بازی های پاراآسیایی جاکارتا تامین اعتبار شده است.

زهرا برناکی اضافه کرد: این باشگاه در گام بعدی و تجهیز، به موضوعاتی از جمله آسیب ها، رشد و اصلاح حرکتی خواهد پرداخت.

وی اظهار داشت: هدف اصلی ایجاد این باشگاه، ایجاد امکانات مناسب برای گذراندن اوقات فراغت جانبازان و معلولان است که امیدواریم با گسترش این باشگاه، بتوانیم خدمات بهتری را برای این قشر و دیگر مردم شهر دامغان فراهم کنیم.

برناکی از ایجاد اتاق تاریک در این مجموعه خبر داد و افزود: اتاق تاریک برای افراد کم توان ذهنی در این مجموعه با هدف بازآموزی و بازی درمانی این افراد ایجاد شده است.

زهرا برناکی متولد ۱۳۶۹ تهران و ساکن شهر دامغان است که با توجه به معلولیت از ناحیه دست چپ، از سال ۹۱ فعالیت حرفه‌ای خود در رشته دو و میدانی را در هیأت جانبازان و معلولان دامغان آغاز کرده است. وی از سال ۹۱ تاکنون در تمام دوره‌ها موفق به کسب هشت عنوان قهرمانی کشور در رشته پرش طول شده و به عضویت تیم ملی درآمده است.کسب مقام چهارم مسابقات آسیایی امارات در سال ۲۰۱۷ و کسب مقام سوم در مسابقات آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ از دیگر عناوین بین المللی برناکی است.

زهرا برناکی دو و میدانی‌کار پاراالمپیکی ایران در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ با پرشی به طول ۴.۵۱ سوم شد. در این بخش ورزشکاران ازبکستان و سریلانکا با رکوردهای ۴.۷۱ و ۴.۶۲ متر اول و دوم شدند.

در مردادماه امسال نیز سایت کمیته پارالمپیک آسیا نمونه دوپینگ ورزشکار ازبکستانی را که در بازی های پاراآسیایی جاکارتا حضور داشت مثبت اعلام کرد و بر همین اساس مدال نقره بازی ها به «زهرا برناکی» رسید.

۷۴۰۸/۹۸۵۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فدراسیون جانبازان ورزش زنان دامغان ورزشی معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۱۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد

ایسنا/بوشهر امروز ۱۱ اردیبهشت و در آستانه روز معلم، اولین خوابگاه متاهلی دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر با حضور دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و توسعه منابع وزیر علوم و آیت الله صفایی حائری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افتتاح و کلید واحدهای آن طی مراسمی به زوج‌های دانشجو اهدا شد.

به گزارش ایسنا این خوابگاه ۲۸ واحدی که اولین خوابگاه متاهلی در استان بوشهر نیز محسوب می‌شود، با کمک ستادی وزارت علوم تامین شده است.

گفتنی است در راستای توسعه ظرفیت‌های خوابگاه به ویژه برای دانشجویان متاهل، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات برای افزایش تعداد خوابگاه‌های متاهلی در این استان در حال انجام است.
 
شایان ذکر است، از ابتدای روی کارآمدن دولت سیزدهم و در راستای قانون حمایت از خانواده و جمعیت، نهضت ساخت خوابگاه‌های متاهلی در وزارت علوم شروع شده است و در قدم اول، تا پایان سال ۱۴۰۲ در حدود ۳۵۰ واحد خوابگاه متاهلی مورد بهره‌برداری قرارگرفت که این مقدار تا هفته دولت به ۶۰۰ واحد خواهد رسید.

این در حالی است که تعداد کل خوابگاه‌های متاهلی ساخته شده در عمر آموزش عالی، یعنی از زمان ساخت دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشگاه کشور در سال ۱۳۱۳ تا سال ۱۴۰۰، کمتر از ۱۰۰۰ واحد بود.

وزارت علوم دولت سیزدهم با وجود مشکلات موجود در تامین اعتبارات دولتی، با اقداماتی همچون تلاش برای جذب حمایت خیرین و اختصاص زمین‌های بلااستفاده برای ساخت خوابگاه و مولدسازی دارایی‌های بلااستفاده در جهت توسعه هرچه بیشتر خوابگاه‌های متاهلی هدفگذاری نموده است.

هم‌اکنون تعداد ۳۲۰۰ خوابگاه متاهلی در ۵۴ دانشگاه کشور در مراحل مختلف ساخت و تامین منابع قرار دارند و برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۶۰۰ خوابگاه نیز در حال اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد