Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویا محمودیان معاون صنایع دستی کشور در گفت وگو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، حوزه صنایع دستی درباره سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی گفت: نمایشگاه صنایع دستی از تاریخ ۳ الی ۹ شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی سالن‌های ۸ الی ۱۲ و سری سالن‌های ۲۵ در فضایی بالغ بر ۸ هزار متر مربع و نزدیک به ۷۰۰ غرفه به علت استقبال صنعتگران و هنرمندان با وجود اهالی شهر‌ها و روستا‌های ملی برگزار شده است که این عامل شاید کمی کم سابقه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دو نهاد بنیان برکت، آستان قدس رضوی و مجموع بانک‌هایی که در سال رونق تولید از صنایع دستی وجود داشتند به جهت حمایت از کالای ایرانی، در جمع ما حضور دارند.

معاون صنایع دستی کشور با اشاره به تاثیر نمایشگاه بین المللی صنایع دستی در پیشرفت آثار و بهتر شدن مشکلات هنرمندان اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه بین المللی صنایع دستی در پایتخت، بزرگ‌ترین رخداد خرده فروشی در حوزه صنایع دستی و عرضه تولیدات هنرمندان ۳۱ استان در این نمایشگاه است.

محمودیان تصریح کرد: نمایشگاه صنایع دستی به دلیل دیده شدن و ظرفیت کار‌های هنرمندان بسیار تاثیرگذار است چرا که هنرمندان صنایع دستی کشور در این مدت ۷ روزه می‌توانند تولیدات خود را در معرض دید عموم افراد قرار دهند.

وی افزود: تبلیغات قوی ما درخصوص برگزاری نمایشگاه صنایع دستی به دلیل استقبال زیاد مردم و دعوت علاقه‌مندان به حوزه هنر، اقتصاد هنر، حوزه صنایع خلاق و اقتصاد خلاق از جهت دیده شدن ظرفیت‌های صنایع دستی از کشور جمهوری اسلامی ایران بود. تا علاقه‌مندان ایران را به عنوان اولین کشور جهان از لحاظ ثبت شهر‌ها و روستا‌های جهانی شاهد باشند.

محمودیان درباره همکاری فعالیت تولید کننده و بازاریاب با هم در نمایشگاه بین المللی صنایع دستی گفت: کسانی که نمایشگاه‌های بین المللی صنایع دستی را از سال‌های پیش دنبال کرده اند می دانند که فضا‌های تجاری و اقتصادی صنایع دستی ما از حوزه مستقیم تولیدات صنایع دستی در حال جدا شدن است.

وی افزود: تلاش ما در این نمایشگاه مبنی بر اختصاص دادن فضای مناسب برای فعالیت تولید کنندگان در سالن ۱۰ الی ۱۲ است که از جهتی هم شاهد حضور کمپانی، شرکت و تولید کنندگان بزرگ در سالن ۸ و ۹ در این نمایشگاه هستیم که از این جهت توانسته ایم دست تولید کنندگان آثار صنایع دستی را در دست هنرمندان این آثار قرار بدهیم.

محمودیان درباره دیده شدن نمایشگاه بین المللی صنایع دستی در جهان گفت: خوشبختانه ما ضریب نفوذ خود را در بازار‌های بین المللی طی سال‌های گذشته افزایش داده ایم.

وی افزود: در سال ۹۷ صادرات صنایع دستی از مبادی رسمی گمرکات، بدون احتساب زیور آلات سنتی و صادرات چمدانی ۲۸۹ میلیون دلار بود.

محمودیان تصریح کرد: در ۳ ماه اول سال ۹۸ بسیاری از صنایع دستی به صورت چمدانی به دلیل تاثیر تحریم‌ها با مبلغ ۴۲ میلیون دلار صادر شد. علاقه‌مندان و گردشگران با خرید سوغاتی‌های مانا و پایدار از نمایشگاه صنایع دستی از پایتخت کشور، می‌توانند کالا‌ها را با خود همراه کنند.

وی افزود: متاسفانه آمار‌های کارشناسانه ما در خصوص محاسبه صادرات صنایع دستی کامل نیست و ما امیدواریم بتوانیم تا پایان شهریور ماه آمار دقیق تری از صادرات صنایع دستی به مخاطبان ارائه بدهیم.

محمودیان اضافه کرد: امیدواریم با هدف گذاری برای کشور‌های حاشیه خلیج فارس و کشور‌های اتحادیه اروپا با در نظر گرفتن مطالعات پژوهشی و درخواست مخاطبان خارج از کشور بتوانیم جایگاه بین المللی صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران را ارتقا بدهیم.

وی ادامه داد: ما با پیگیری‌های زیاد بعد از ۵ سال در سال گذشته توانستیم بیمه ۸۱۲ نفر از صنعتگران کشور را با توجه به در اختیار داشتن مبلغ اندک برقرار کنیم؛ ریاست محترم سازمان و معاونت صنایع دستی و هنر‌های سنتی موظف هستند به جهت مطالبات به حق صنعت گران و هنرمندان، این جریان را پیگیری کنند.

محمودیان گفت: امیدواریم تا پایان شهریور ماه امسال خبر‌های خوبی را برای رفع بیمه به هنرمندان صنایع دستی بدهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع دستی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۲۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ارائه ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در رویداد ایران اکسپو ٢٠٢۴ گفت: سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری از ابتدای دولت سیزدهم ۱۸ برابر رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان میراث فرهنگی، علی اصغر شالبافیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ با حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد، از سالن فرش دست‌باف، صنایع‌دستی و گردشگری بازدید کرد و با اشاره به استقبال بیش از ۸۰ کشور و ٢ هزار تاجر و بازرگان خارجی از اکسپو ۲۰۲۴ ایران اظهار کرد: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دو مأموریت در این نمایشگاه حضور دارد.

وی معرفی ظرفیت‌ها و محصولات گردشگری کشور را به‌عنوان مأموریت اصلی مطرح کرد و ادامه داد: متناسب با این مأموریت محتواهای مکتوب و ویدئویی متعدد و متنوعی تهیه شده است که علاوه بر پاویون وزارتخانه در نقاط مختلف نمایشگاه به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: در ورودی سالن‌های نمایشگاه استندهایی همراه با کیو آر کد به ٨ زبان جانمایی شده است که برای بازدیدکنندگان امکان دسترسی کامل و متنوعی را به جاذبه‌ها و واقعیت‌های جامعه ایران فراهم می‌کند.

شالبافیان با بیان اینکه در تولید محتوای امسال تنها معرفی جاذبه‌های گردشگری مدنظر نبوده است، نشان دادن ویژگی‌های جامعه ایران و برقراری امنیت در پهنه کشور را در محتواهای عرضه شده حائز اهمیت عنوان کرد.

وی حضور فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را به‌منظور تعامل با تجار سایر کشورها دومین مأموریت وزارتخانه عنوان کرد و افزود: دو سالن برای عرضه و ارائه محصولات صنایع‌دستی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است و در حوزه گردشگری نیز برخی دفاتر خدمات مسافرتی برای تسهیل سفر تجار و ارائه بسته‌های سفر آتی در نمایشگاه حضور دارند.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی برگزاری این نمایشگاه را با توجه به وقایع اخیر کشور حائز اهمیت دانست و از آن به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی اکسپو امسال نام برد و ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر امنیت موجود در کشور است که این واقعیت تصویری می‌تواند توسط تجار و بازرگانان به دنیا مخابره شود و اندک تردیدهای به وجود آمده به دلیل شرایط اخیر را خنثی کند.

شالبافیان در توضیح ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در این نمایشگاه گفت: یکی از محورهای فعالیت بازرگانان و تجار می‌تواند سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های گردشگری باشد که به این منظور ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که فعالیت‌های اداری و مجوزهای آنها اخذ شده آماده شده است.

معاون گردشگری ادامه داد: همچنین از ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری آماده شده ۱۶۰ پروژه دارای حجم سرمایه‌گذاری بالای چهار میلیون دلار هستند.

وی با بیان اینکه رویدادهای مانند اکسپو می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کند، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حجم سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری رشد ۱۸ برابری داشته و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسیده است.

کد خبر 748573

دیگر خبرها

  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد