Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@23:41:47 GMT

شماهم به بادام‌زمینی حساسیت دارید؟

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۲۸۹۹

حتما شما هم در اطرافیان خود افرادی را مشاهده کرده‌اید که با خوردن برخی مواد غذایی مانند بادام زمینی،غذاهای دریایی،باقالی و... دچار حساسیت شدید می‌شوند. اما سوال اصلی اینجاست که بروز مشکلات ناشی از مصرف این اقلام به چه علت است؟ ناطقان: شوک ناشی از حساسیت شدید یا «آنافیلاکسی» زمانی اتفاق می‌افتد که شخصی اقدام به مصرف ماده‌ای کند که شدیدا به آن حساسیت دارد و یا به هر طریقی در معرض آنها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این اقلام شامل: داروهایی مثل پنی‌سلین، نیش حشراتی مانند زنبور، مصرف بادام زمینی، برخی مواد غذایی دریایی و... است.
علائم بروز حساسیت

شروع حساسیت می‌تواند با علائمی نظیر خارش، گزگز، استفراغ، تنگی نفس، ورم صورت، گرفتگی صدا، تپش قلب و کاهش هوشیاری همراه باشد.

نکته قابل توجه آن است که اگر در لحظات اولیه، خدمات پیشرفته پزشکی به آنها نرسد، ممکن است فرد در زمان کمی دچار ایست قلبی شود. به همین علت سرعت عمل بالا در ارائه خدمات پزشکی به این افراد اهمیت ویژه‌ای دارد.
پس از بروز علائم چه اقداماتی انجام دهیم؟

سعی کنید آرامش خود را حفظ کرده و بیمار را در حالت خوابیده قرار دهید. در صورتی که بیمار استفراغ کرد او را به پهلو قرار دهید تا ترشحات باعث انسداد راه هوایی او نشود. نسبت به تغییرات لحظه به لحظه بیمار هشیار باشید؛ اگر تنفس نداشت و قفسه سینه او بالا و پایین نمی‌رفت باید بلافاصله اقدامات احیا را انجام دهید.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، افرادی که دچار حساسیت‌های مختلف‌ هستند حتما باید سعی کنند به دور از عوامل حساسیت‌زا باشند؛ چراکه شوک ناشی از حساسیت، خطرناک بوده و می‌تواند منجر به مرگ شود. منبع: ایسنا برچسب ها: بادام زمینی ، حساسیت ، غذاهای دریایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بادام زمینی حساسیت غذاهای دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۲۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید