Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@18:40:15 GMT

تولید300قلم ماده اولیه دارویی؛ بزودی

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۳۷۹۸

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اجماع نظر مسئولانِ قوای مختلف در زمینه حمایت از تولید داخلی در حوزه دارو و مواد اولیه دارویی، گفت: بر همین اساس قرار است ۳۰۰ قلم ماده اولیه دارویی را در زمان کوتاهی در کشورمان تولید کنیم. ناطقان: دکتر محمدرضا شانه‌ساز با اشاره به مهم‌ترین اقدام دولت دوازدهم در حوزه دارو، گفت: به هر حال ما در طی این سال‌ها روندی رو به رشد و برنامه‌ریزی‌شده‌ را در حوزه دارو پیش بردیم و این روند ادامه‌دار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به‌طوری که اکنون با وجود آنکه در تحریم به سر می‌بریم، اما تعداد زیادی از شرکت‌های داروسازی برای افتتاح خطوط جدید و حتی برای افتتاح کارخانه‌های خودشان در صف هستند و از وزیر بهداشت هم دعوت کرده‌اند تا بتوانند از خطوط تولیدشان رونمایی کنند. در عین حال آقای وزیر هم اعلام کردند که هر ماه یک خط تولید یا کارخانه را افتتاح می‌کنیم و این وعده تاکنون عملی شده است؛ به‌طوری که طی چند ماه اخیر، هر ماه یک کارخانه داروسازی را افتتاح کرده‌ایم.

شانه‌ساز ادامه داد: علاوه بر این به صورت تکی مجوز تولید تعداد زیادی از محصولات را در حوزه دارویی ارائه داده‌ایم. بنابراین در حوزه حمایت از تولید داخلی، اتفاقات بسیار خوبی افتاده است که ناشی از برنامه‌ریزی و حمایت‌هایی است که از تولید داخل انجام شده است. از طرفی با توجه به تحریم‌هایی که علیه کشورمان انجام شده، همه مسئولان در قوای مختلف به این اتفاق نظر و اجماع رسیده‌اند که از تولید داخل هم در زمینه مواد اولیه دارویی و هم در زمینه دارو، حمایت بیشتری شود.

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های ما قرار است که با هماهنگی معاونت فناوری ریاست جمهوری، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و هلدینگ‌های دارویی، ۳۰۰ قلم ماده اولیه دارویی را در زمان کوتاهی در کشورمان تولید کنیم، گفت: بنابراین شعار رونق تولید در بخش‌های مختلف حوزه دارو در حال تحقق است. منبع: ایسنا برچسب ها: تولید ، ماده اولیه دارویی ، دارو

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تولید ماده اولیه دارویی دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • یمن: عملیات در دریای مدیترانه بزودی آغاز می‌شود؛ تدارک یک میلیون رزمنده
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال