Web Analytics Made Easy - Statcounter

این خبرنگار ـ عکاس به همراه معصومه نورمحمدی، سازنده مستند «مسافر فوکوشیما» مهمان ایسنا شدند تا در جمع خبرنگاران به تماشای این مستند که راویتی کوتاه از زندگی حرفه‌یی یک خبرنگار در یک واقعه بین‌المللی است، بنشینند.

در ابتدای نشست افشین والی‌نژاد که شخصیت اول و راوی مستند «مسافر فوکوشیما» است یادآور شد: زمانی که سونامی اتفاق افتاد، من در منزل شخصی‌ام در ژاپن بودم و یک ساعت بعد می‌خواستم مهم‌ترین قرارداد زندگی‌ام را امضا کنم؛ قرار بود به کشورهای مختلف سفر کنم و مستند بسازم؛ اما سونامی مسیر زندگی‌ام را تغییر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در نشست ایسنا که به «اهمیت مدیریت زمان در کار خبر می‌پرداخت» ادامه داد: من در گذشته فرصت‌های زیادی را از دست دادم؛ در جنگ افغانستان حضور داشتم اما هیچ عکس و فیلمی از آن دوران ندارم؛ حضور داشتن بدون هیچ عکس و فیلمی باعث افتخار نیست خبرنگار باید از موقعیت‌هایی که در آن قرار دارد عکس و فیلم بگیرد، زیرا حسی که شما در اولین لحظات مواجهه با بحران دارید تکرارنشدنی است.

والی‌نژاد با اشاره به عکس‌هایی که در سونامی ۲۰۱۱ ژاپن گرفته است، گفت: شاید این عکس‌ها خیلی حرفه‌ای نباشند اما در منطقه‌ای که من حضور داشتم هیچکس نبود و همه فرار کرده بودند. اما من تصمیم به ثبت وقایع گرفته بودم.

او بعد از بیان خاطره حضورش در سونامی به یک اظهار نظر پرداخت: به نظرم خبرنگار یا عکاس در هر شرایطی که هست وقتی ۵۰ عکس از آن شرایط می‌گیرد، ۵ تا عکس هم از خودش باید بگیرد؛ چون بعدها لازمش می‌شود.

این خبرنگار همچنین درباره افت و خیزهای کاری‌اش و بیماری که سال‌هاست به آن مبتلاست، گفت: ۱۵ سال است که با بیماری پارکینسون دست و پنجه نرم می‌کنم. اگر بیماری‌ام به صورت کامل خوب شود که احتمالش تقریبا غیرممکن است؛ دلم برایش تنگ می‌شود. چون این بیماری باعث شد من بفهمم فرصت‌ها کوتاه است و نباید وقتم را از دست بدهم. همچنین پیش از این گفته بودم «اگر بیماری به من سیلی بزند من به آن مشت می‌زنم.»؛ اما امروز به زندگی مسالمت‌آمیز با پارکینسون رسیده‌ام و از فرصت‌هایم نهایت استفاده را می‌کنم.    

او در ادامه به بحث حضورش در حادثه سونامی ژاپن برگشت و گفت: روز چهارمی که سونامی اتفاق افتاده بود، اعلام کردند همه باید منطقه را ترک کنند؛ اما من تصمیم به ماندن گرفته بودم. مجوز ورود و دوربین هم داشتم. بسیاری از خبرگزاری‌های فارسی‌زبان با من تماس گرفتند تا خبرنگاران اعزامی‌شان را با خودم ببرم. اما در روز ششم که هشدار برای تخلیه منطقه پررنگ‌تر شد، همه رفتند و فقط من ماندم.

والی‌نژاد با اشاره به این که اگر یک آمریکایی کار من را انجام می‌داد، بهاء دیگری به او می‌دادند ادامه داد: من خبرنگار شناخته شده‌ای بودم و در اوج بحران حضور داشتم. در آن شرایط هر چه پول طلب می‌کردم به من می‌دادند؛ اما تصمیم گرفته بودم این کار را به خاطر دلم انجام دهم.

این خبرنگار ـ عکاس بعد از تماشای مستند «مسافر فوکوشیما» که به مشکل نیروگاه هسته‌ای ژاپن بعد از سونامی می‌پرداخت، در جمع خبرنگاران ایسنا اظهار کرد: باید بدانیم مساله فوکوشیما هنوز حل نشده و مهم‌ترین اتفاقی که باید در این مستند به آن توجه کرد دروغ نخست وزیر ژاپن بود برای برگزاری قطعی المپیک توکیو در این کشور چرا که او گفته بود «اجازه بدهید به شما بگویم که همه چیز تحت کنترل است»؛ این در حالی است که هنوز هم که هنوز است هیچ چیز تحت کنترل نیست.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1294587

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ژاپن سونامی رسانه خبرنگار باشگاه استقلال لیگ برتر نوزدهم باشگاه پرسپولیس بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران ایران و آمریکا استان کردستان دونالد ترامپ فوتبال اروپا آندره استراماچونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ناظر ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم فوتبال بانوان اوراوا ردز ژاپن و هیوندای استیل کره جنوبی از فینال رقابت‌های جام باشگاههای فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۳ در حالی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در شهر سایتاما ژاپن برگزار می‌شود که معصومه شکوری از ایران به عنوان ناظر داوری در این مسابقه حضور دارد.

داورانی از کشور چین قضاوت این بازی را برعهده دارند.

کد خبر 6096877

دیگر خبرها

  • فیلم| یک یوتیوبر از حقیقت وحشتناک صهیونیست‌ها پرده برداشت
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • شهاب زاهدی: گلزنی برای پرسپولیس سخت بود، در ژاپن راحت گل می‌زنم
  • دروغ عجیب و شاخدار مهناز افشار در گفتگو با دویچه وله فارسی
  • پیغام شهاب زاهدی از ژاپن برای یک نفر: عیسی گل بزن!
  • نظارت داور ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • حضور ناظر ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..