Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@19:41:33 GMT

اقتصاد شهری به توسعه مراکز صنعتی وابسته است

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۴۵۲۱

اقتصاد شهری به توسعه مراکز صنعتی وابسته است

شهردار ورنامخواست با بیان اینکه اقتصاد شهری به توسعه مراکز صنعتی وابسته است، گفت: مدیریت شهری باید از سرمایه‌گذاران و کارافرینان حمایت کند.

علیرضا اطهری‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، اظهار کرد: لنجان یکی از شهرستان‌های مهم و تاثیرگذار صنعتی ایران و ورنامخواست در آن از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، بنابراین همواره به ایجاد مناطق صنعتی در شهرهای مختلف این منطقه توجه ویژه‌ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه اقتصاد شهری به توسعه مراکز صنعتی وابسته است، عنوان کرد: اینگونه شهرک‌ها در تأمین اشتغال و افزایش درآمد برای شهروندان مؤثر است. شهردار ورنامخواست افزود: شهرک‌های صنعتی بهترین راه برای کمک به سرمایه‌گذاران در تحقق اهداف برنامه‌های اقتصادی آن‌ها است مهم‌ترین اثر آن شتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری است. اطهری‌فر تصریح کرد: با توجه به موقعیت استراتژیک شهر ورنامخواست، منطقه صنعتی آن مکانی مناسب برای سرمایه‌گذاران به شمار می‌آید. وی با بیان اینکه آخرین قیمت کارشناسی اراضی این شهرک از قرار هر مترمربع ۲۷۰ هزار تومان تعیین شده است، یادآور شد: مدیریت شهری باید از استقرار و توسعه مراکز صنعتی حمایت و طرح‌های بلندمدتی در این زمینه تدوین کند. شهردار ورنامخواست ادامه داد: با توجه به نگاه مدیریت شهری در خصوص ساماندهی منطقه صنعتی این منطقه، جلسه‌ای با اعضای هیئت امنای غیررسمی آن برگزار شد تا مشکلات پیش‌روی این شهرک احصاء شود. اطهری‌فر ادامه داد: شهرداری بدون دریافت هزینه حفاری گازرسانی این منطقه که حدود ۶۰ میلیون تومان بود در این زمینه مشارکت کرد. وی اضافه کرد: آسفالت باند کندرو بلوار جانبازان این شهرک در دستور کار شهرداری ورنامخواست قرار گرفت، زیرا این مسیر ورودی منطقه صنعتی بوده و به دلیل خاکی بودن، چهره شهر را نازیبا کرده بود. شهردار ورنامخواست گفت: جدول‌گذاری و زیرسازی مسیر این شهرک انجام شده و در روزهای آینده روکش آسفالت آن نیز اجرا خواهد شد. کد خبر 387713

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لنجان شهر ورنامخواست شهرک صنعتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۴۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  محمدصادق خیاطیان به همراه جمعی از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی، صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن نشست با اعضای هیئت مدیره شهرک صنعتی هشتگرد، از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک بازدید کرد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در گفتگو با مدیران عامل و مسئولان این شرکت‌های دانش‌بنیان، دستورات لازم جهت رسیدگی به مشکلات و پیگیری درخواست‌های این شرکت‌ها را صادر کرد.  

شهرک صنعتی هشتگرد با وسعتی بالغ بر ۲۵۰ هکتار، در فاصله ۹۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد.

 دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی صبح امروز از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد بازدید و از نزدیک در جریان توانمندی‌ها و دستاورد‌های این شرکت‌ها قرار گرفت.

خیاطیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحد‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاورد‌های بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحد‌های صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: شرکت دانش‌بنیان الکترونیک افزار آزما که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتور‌های دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشور‌های مختلفی صادر کرده است.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان همراه پوشش نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴)  باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

خیاطیان در پایان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیاز‌های اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد