Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  جوشن سهرابی با اشاره به اینکه کلاهبرداران افراد سودجویی هستند که تمام وقت خود را صرف یافتن راه‌های جدید برای کلاهبرداری می‌کنند، اظهار کرد: این افراد با استفاده از شیوه‌های روز تلاش می‌کنند تا افراد مختلف را به دام بیاندازند و متاسفانه با وجود توصیه‌ها و هشدار‌های پی در پی پلیس همچنان عده‌ای از هموطنان در دام این کلاهبردارن گرفتار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: کلاهبرداری کثیف / سفر رویایی ۶۰ کودکی اوتیسمی برای زیارت امام رضا (ع)

وی افزود: اخیرا افرادی سودجو و کلاهبردار با رصد فضای مجازی و سایت‌هایی از قبیل دیوار، شیپور و... اقدام به شناسائی و برقراری تماس تلفنی با افرادی نموده که کالا‌هایی به خصوص مواد غذایی برای فروش دارند، و با وعده خرید کالا، شکات را به آدرس اعلامی جهت تحویل گرفتن بار هدایت و پس از تخلیه بار و کالا در مکان مورد نظر که غالبا منازل مبله می‌باشد، اعلام می‌کنند که وجه را از طریق تلفن بانک و یا شبا به حساب آنان واریز نموده و پیامک ارسال واریزی وجه در تلفن خود را به آنان نشان می‌دهد و اظهار می‌دارد علت عدم وصول پیام انتقال وجه، اختلال شبکه بانکی و مخابرات می‌باشد و پیامک واریز وجه به شما ارسال می‌شود و بدین ترتیب اعتماد شکات را جلب نموده و مالباختگان محل را ترک می‌نمایند، در ادامه متهمان اقدام به جابجا نمودن بار و تخلیه منزل و یا انبار اجاره‌ای می‌نمایند.

رئیس پلیس آگاهی بوشهر تصریح کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی و کاهش قدرت خرید که سبب کاهش فروش کالا شده است و اینکه فروشندگان جهت فروش کالای خود مجبور به تلاش جهت بازاریابی هستند این امر متصور می‌شود که شیوه و شگرد فوق رو به افزایش باشد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: همواره سادگی و نوع‌دوستی و گاه بی اطلاعی شهروندان موجب می‌شود تا در دام افراد سودجو گرفتار شوند و لازم است تمامی مردم با کمی توجه، دقت و همکاری با پلیس از پیشامد‌های اینچنینی جلوگیری کنند.

منبع: پایگاه خبری پلیس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار حوادث حوادث کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟

رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا اعلام کرد که طرح صدور گواهینامه رانندگی یک روزه برای افرادی که موتورسیکلت سواری می‌کنند و هنوز گواهینامه رانندگی ندارند، همچنان در حال اجرا است.

به گزارش مشرق، سرهنگ احمد کرمی اسد، به روند صدور گواهینامه موتورسیکلت در ایران اشاره کرد. او گفت: «با توجه به شرایط فعلی کشور، تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را سهل‌تر کنیم و در واقع تصمیم گرفتیم گواهینامه‌های موتورسیکلت را در یک روز صادر کنیم. این تصمیم بر اساس مصوبه هیئت وزیران اتخاذ شده است و فرآیند خاصی را در بر می‌گیرد. به طور مثال، فرد باید در دوره‌های آموزشی ثبت نام و شرکت کند. پس از اتمام دوره، افراد باید در آزمون شرکت کنند. بنابراین، مطابق با این تصور که بعضی افراد دارند، دریافت گواهینامه در یک روز اتفاق نمی‌افتد. بلکه افراد باید آموزش‌ها را به درستی فرا گرفته و در آزمون‌ها نیز نمره لازم را کسب کنند.»

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور، فراجا، ادامه داد: «بررسی‌های پلیس نشان می‌دهد که بیش از شش و نیم میلیون نفر از سرنشینان موتورسیکلت در کشور ما، بدون گواهینامه رانندگی هستند و هنگام تحت پرسش قرار گرفتن از سوی پلیس، قادر به ارائه مدرک معتبر نیستند. به همین دلیل، از تیرماه سال گذشته، طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت در یک روز به صورت آزمایشی اجرا شد و مشکلات آن به مرور زمان رفع شد و در حال حاضر نیز در حال اجرا است.»

وی با بیان اینکه این طرح فقط برای افرادی است که موتورسیکلت دارند اما گواهینامه ندارند، افزود: «سایر افراد بدون موتورسیکلت نمی‌توانند در این طرح شرکت کنند و باید در ۲۱۰ مرکز آموزشی سراسر کشور ثبت نام کنند. اما اگر موتورسیکلت به نام پدر خانواده باشد، فرزند می‌تواند در این طرح شرکت کند.»

رئیس مرکز صدور گواهینامه ادامه داد: متقاضیانی که شرایط لازم را دارند، می‌توانند به سایت «آموزشگاه موتورسیکلت ایرانیان» مراجعه کرده و به صورت آنلاین در این سامانه ثبت نام کنند. احراز هویت از طریق سیستمی انجام می‌شود. سپس افراد باید مدارک و اطلاعات مربوط به موتورسیکلت خود را وارد کنند. پس از انجام تمامی مراحل، یک پیامک برای متقاضی ارسال می‌شود که در آن به او اطلاع داده می‌شود که در طی ۲۴ ساعت آینده پلیس، شرایط صدور گواهینامه را به او اعلام خواهد کرد.

کرمی ادامه داد: همکاران ما اصالت موتورسیکلت را بررسی می‌کنند و پس از تأیید مدارک، یک پیامک دیگر به متقاضی ارسال می‌شود که در آن به او اعلام می‌شود که مراحل ثبت نام را با موفقیت پشت سر گذاشته است و حالا باید هزینه گواهینامه را پرداخت کند.

وی با اشاره به هزینه‌های دریافت گواهینامه، افزود: تا قبل از اجرای این طرح، هزینه‌های آموزش، آزمون و صدور گواهینامه نزدیک به دو میلیون تومان بود که به صورت استانی اعلام می‌شد و در هر استان با سایر استان‌ها متفاوت بود. اما در این طرح، ما تنها ۵۷۰ هزار تومان دریافت می‌کنیم و این مبلغ ثابت است و تغییر نمی‌کند.

رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا اعلام کرد که طرح صدور گواهینامه رانندگی یک روزه برای افرادی که موتورسیکلت سواری می‌کنند و هنوز گواهینامه رانندگی ندارند، همچنان در حال اجرا است.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • سارق ۲۰ میلیاردی منازل در اصفهان دستگیر شد
  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • توزیع دفترچه های سپرده گذارای اتباع در یزد
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟