Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@04:39:48 GMT

سلام گرما به سرزمین سرد و سخت

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۵۲۸۴

سلام گرما به سرزمین سرد و سخت

به گزارش ایرنا در ششمین روز هفته دولت نوبت به افتتاح و یا کلنگ زنی پروژه های شهرستان بویراحمد رسید. شهرستان بویراحمد برای هفته دولت امسال ۸۵ پروژه داشت که ۵۸ پروژه افتتاحی عمرانی، ۲۱ پروژه  افتتاحی اقتصادی و ۶ کلنگ زنی عمرانی بود.

اما همیشه هفته های دولت منتهی به انتخابات ویژگی هایی دارد  از جمله اینکه طرح ها با پیشرفت کم، گاهی در میان پروژه های افتتاحی قرار می گیرند اما امسال آنچنان که فرماندار بویراحمد گفت: تمامی پروژه های افتتاحی صد در صد آماده بهره برداری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهرخ کناری در اثبات این موضوع  گفت: با اینکه موزه یاسوج، کتابخانه مادوان و چندین پروژه دیگر بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند و شرایط بهره برداری را داشتند، اما در لیست پروژه های هفته دولت نیامدند.

وی با بیان اینکه  اعتبار تمامی طرح های افتتاحی و کلنگ زنی در شهرستان حدود ۱۴۶ میلیارد تومان است افزود: بهره برداری از این طرح ها برای ۳۴۲  نفر اشتغال ایجاد می کند.

 نقطه شروع برنامه های شهرستان بویراحمد  دیدار با خانواده شهید ابوالحسن خضوعی در روستای سرابتاوه  بود. این شهید والا مقام جز خانواده شهدای دولت محسوب می شود و در ۲۱ آذرماه سال ۶۴ در منطقه حور العظیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

نخستین پروژه ای که در هفته دولت در شهرستان بویراحمد افتتاح شد مجموعه اقامتی پذیرایی تاراز در روستای سرابتاوه بود.

این پروژه در زمینی به مساحت ۵۱۰ مترمربع و در چهار طبقه  شامل ۵ سوئیت  و ۱۲۰ تخت ساخته شده است. تعداد اشتغال ایجاد شده در این طرح ۱۲ نفر است  که همگی تحت پوشش کمیته امداد هستند.

پس از آن نوبت به افتتاح باند دوم  محور یاسوج- بابامیدان- سمیرم  رسید. مسیری ۲ کیلومتری که از تنگاری تا دو راهی سپیدار ادامه دارد و همواره جز نقاط حادثه خیز بود و حالا به اعتباری بالغ بر ۵۳ میلیارد ریال احداث شد و امروز به بهره برداری رسید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حین افتتاح این پروژه یادآوری کرد: در طول ۴ ماه گذشته  به اندازه ۱۰ سال در شهرستان بویراحمد آسفالت انجام شده است.  و این حرف ها شعار و گفتار درمانی نیست و یک مقایسه ساده خود گویای همه چیز است.

حسین کلانتری با اشاره به اقدامات راه و شهرسازی در هفته دولت گفت: در تمامی شهرستان بیشترین پروژه ها مربوط به این اداره کل بوده و نمی توان خدماتشان را نادیده گرفت.

مقصد بعدی  افتتاح کارخانه تولید آسفالت سامان بویر بود. کارخانه ای بدون هر گونه آلودگی زیست محیطی که با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال احداث شده است و قرار است ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند و روزانه ظرفیت تولید یک هزار تن آسفالت را دارد.

استاندار در آیین افتتاح این طرح نیز گفت:باید طبق فرمایش مقام معظم رهبری بخش خصوصی  و کسانی  را که در عرصه تولید کار می کنند مثل رزمنده نگاه کنیم و همه باید از سرمایه گذار حمایت کنند.

کلانتری ادامه داد:قبل از اندیشیدن به سود باید یک واحد راه اندازی شود و پس از اینکه تولید و اشتغال ایجاد شد آنگاه سرمایه گذار هم باید سود ببرد.

وی تاکید کرد نباید  تولید و اشتغال را در استان قربانی سلایق سیاسی و طایفه گری کرد و باید از هر کس که قصد دارد در این زمینه گامی بردارد فارغ از همه مرزبندی ها حمایت کرد.

کلانتری با بیان اینکه الزامات واحد های تولیدی باید فراهم شود اضافه کرد: یکی از مشکلات این کارخانه فراهم نبودن زیرساخت گاز است که با مساعدت فرماندار و مسئولان مربوطه این مشکل حل خواهد شد.

وی گفت: این واحد تولیدی آسفالت تا جایی که واحد های شن و ماسه استان ظریفیت  دارند از آنها استفاده می کند و مابقی نیازش را از استان های دیگر تهیه می کند.

اما یکی از مهمترین پروژه های افتتاحی در این روز گازرسانی به روستاهای دلی خمسیر بود. وقتی در چله زمستان سال ۹۷ کلنگ گازرسانی به روستاهای «دلی خمسیر» بر زمین زده شد کمتر کسی باور می کرد در مدت زمانی کمتر از یک سال گاز گرمابخش خانه های یکی از سردترین و صعب العبورترین نقاط کهگیلویه و بویراحمد شود؛ اما  درست ۷ ماه و ۱۲ روز بعد گاز به دلی خمسیر رفت تا مردم ۱۶ روستای بخش کبگیان پس از سالها بی هیچ نگرانی به استقبال پاییز و زمستان های زودرس بروند.

مدیرعامل شرکت گاز استان  گفت:تعداد ۶۶۸ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲ هزار و ۷۴۰ نفر در روستاهای دلی خمسیر، چال دال، نادر آباد، دره گودرزی، مرد خدا، چشمه چنار، کلگه جلیل، میر غضب، باوری، دم تنگ باوری، ولی آباد، چشمه قنات، چشمه سیب، چشمه بد، چشمه رقات، له دراز، برد خیاری سفلی از توابع بخش کبگیان شهرستان بویراحمد زندگی می کنند.

رحمن خادم ادامه داد: برای گازرسانی به این ۱۶ روستا ۳۵ کیلومتر عملیات شبکه گذاری با اعتباری بالغ بر ۵۳ میلیارد ریال انجام شده است.

در ادامه استاندار کهگلیویه و بویراحمد نیز یادآوری کرد در شرایطی که کشور در شرایط خاص اقتصادی قرار دارد اما می بینیم که دولت برای تامین گاز هر خانواره حدود ۲۰ میلیون تومان هزینه می کند و این نشان می دهد دولت به مردم و نیازهای آنها توجه می کند.

کلانتری ادامه داد: امسال  فقط در شهرستان بویراحمد هزار میلیارد ریال برای گاز رسانی به روستاها هزینه می شود که این نوید خوبی برای مردم روستاها است.

نماینده مردم بویراحمد و دنا هم گازرسانی به روستاها را مقدمه ای برای مهاجرت معکوس و بازگشت مردم به روستاهایشان ععنوان کرد.

غلام محمد زارعی افزود:به برکت نظام جمهوری اسلایم تفاوتی بین خدمت رسانی میان شهر و روستا وجود ندارد و همه در تلاشند تا محرومیت از سیمای این کشور رخت بربندد.

وی ادامه داد: گازرسانی به این روستاها علاوه بر حفظ جنگل های زاگرس زمینه بازگشت مردم به روستاها، بهبود اشتغال و معیشت مردم و تحقق اقتصاد مقاومتی  را فراهم می سازد.

اهالی روستا هم علاوه بر ابراز خوشحالی از تامین گاز روستا از استاندار و هیات همراهش خواستند در گام دوم مساله آبرسانی به ۲۰۰ هکتار اراضی باغی و کشاورزی روستا برای بهبود معیشت مردم را فراهم کنند.

برنامه پایانی هفته دولت در شهرستان بویراحمد نیز بهره برداری از مجتمع آبرسانی  روستاهای گوشه و مزدک با اعتباری ۷ میلیو ریال بود. مدرسه ۱۲ کلاسه مادوان با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیون ریال هم به کلنگ زنی  امروز نرسید تا پرونده برنامه های هفته دولت در شهرستان بویراحمد بسته شود و شاید بیش از همه مردم روستاهای دلی خمسیر امشب احساس رضایت می کنند و می دانند پاییز و سرمای زودرسی که در این ماه پایانی تابستان هم در روستا خود را نشان می داد به سختی سالهای گذشته نخواهد بود.

۹۹۲۹/۳۲۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد گازرسانی ایرنا اقتصاد مقاومتی راه و شهرسازی دولت هفته دولت حسین کلانتری کارآمدی دولت کمیته امداد امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۵۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در این میز خدمت مردم و اعضای شورای اسلامی و دهیاران روستا‌های بخش گل تپه مشکلاتی، چون بهسازی و آسفالت ریزی معابر روستا‌ها و رسیدگی به راه‌های مواصلاتی روستایی و حل مشکل آب شرب برخی روستا‌ها و اعضای شورای اسلامی شهر گل‌تپه به حل مشکل پروژه مسکن ۶۲ واحدی مهر سابق و فاضلاب شهر و ایجاد ناحیه صنعتی اشاره کردند.

فتح آله توسلی  گفت: پیگیر حل مشکلات تمام روستا‌ها هستیم و در همین راستا سال گذشته در این بخش ۱۸ روستا بهسازی و آسفالت ریزی معابر انجام شده و امسال  با گرفتن اعتبارات لازم ۱۰۰ روستای شهرستان بهسازی و آسفالت ریزی معابر بهره‌مند خواهند شد که ۳۲ روستای بهش گل تپه را در بر میگیرد.


او به پروژه ۴بانده راه همدان _ گل تپه و علیصدر اشاره کرد و گفت: با گرفتن ماده ۲۳ این پروژه اعتبارات لازم برای احداث تخصیص خواهد یافت و این پروژه در حال انجام است.


توسلی به احداث ناحیه صنعتی در این بخش تاکید کرد و گفت:  ناحیه گلخانه‌ای کشاورزی در این بخش با تامین ۵۰ هکتار زمین برای کمک به تولید و اشتغال احداث خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اراده جدی دولت برای مشارکت مردم و بخش غیردولتی در اقتصاد
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • چه کشورهایی در گذشته جزئی از خاک ایران بوده‌اند؟