Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-06@22:13:16 GMT

خواستار تعیین وضعیت سریع مالکیت هپکو هستیم

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۵۳۱۵

به گزارش خبرنگار ایلنا، شورای اسلامی کار شرکت هپکو پس از حضور چند ساعته در جلسه استانداری گزارشی تهیه کرده است.

در این گزارش آمده است:

این جلسه بدون حضور مدیرعامل شرکت هپکو برگزار شد که موجب انتقاد اعضای شورای اسلامی کار هپکو شد. ابتدا آقای مقدسی (نماینده مجلس شورای اسلامی) با بیان مشکلات شرکت هپکو خواستار برطرف شدن مشکلات شرکت شد و چاره کار را واگذاری شرکت به قرارگاه خاتم و یا برگشت به دولت دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه آقای کریمی (نماینده مجلس شورای اسلامی) پس از بیان تخلفات مالی سهامدار و تیم مدیریت منتصب به دولت، خواستار ممانعت از تشویق و جایزه دادن به مدیران که خود از نابودگران صنعت هستند شد و در ادامه تنها راه نجات شرکت را بازگشت به دولت دانست. همچنین  آقای خانی (سرپرست سازمان خصوصی‌سازی) اظهار داشت که هماهنگی‌های لازم با وزیر اقتصاد صورت گرفته، تا ایشان موضوع هپکو را در جلسه هیئت وزیران مطرح نماید و آقای عبدالهی (مدیرکل دادگستری استان مرکزی) مشکل هپکو را نبود کار در شرکت دانست.

در ادامه اعضای شورای اسلامی کار مشکلات هپکو از روز اول خصوصی شدن تا امروز را مطرح کرده و خواسته‌های پرسنل را به شرح زیر بیان داشتند:

۱- تعیین وضعیت سریع مالکیت شرکت (واگذاری به نهادهای دولتی مطابق مصوبه سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی)

۲- بررسی امکان فریز شدن ۵ ساله بدهی‌ها (بیمه و دارایی) و بخشش جرائم بانکی مطابق مصوبه اخیر دولت

۳- اختصاص ۱۰۰ میلیارد تسهیلات جهت سرمایه در گردش تولید (با نظارت کامل بانک که دوباره تبدیل به ریخت و پاش و حقوق نجومی و... نشود)

۴- استفاده از نیروهای جوان، متخصص، بومی و در عین حال متعهد و نخبه شرکت در  لایه‌های مختلف مدیریت با هزینه کمتر و بازدهی بیشتر

۵-پیگیری سریع مصوبه تولید ۳۰۰۰ دستگاه اداره راه‌ها و شهرداری‌ها

۶- اصلاح تعرفه‌های گمرکی جهت کاهش واردات ماشین آلات نو و دست دوم در راستای حمایت از تولید داخل

۷- بررسی سریع و پیگیری تخلفات ۲ سهامدار عمده قبلی و تیم‌های منتصب ایشان و برگزاری دادگاه و دریافت خسارت‌های وارده از طریق حکم دادگاه

۸- بررسی کامل و دقیق تخلفات سازمان‌های خصوصی‌سازی وقت در واگذاری بیت‌المال و برخورد جدی با عوامل این بی‌تدبیری‌ها

۹-تقاضای جدی و قاطعانه از دستگاه‌های امنیتی درباره عدم ورود رسانه‌های خبری مبنی بر سیاسی بودن اعتراضات کارگری

۱۰- تعیین تکلیف ترک کار بازنشستگان که یک سال و نیم بلاتکلیف مانده‌اند

در پایان جلسه جمع بندی تصمیمات بدین صورت شکل گرفت:

۱- تا روز یکشنبه سازمان خصوصی مکلف است بطور موقت مدیری را در شرکت هپکو منصوب نماید.

۲- دولت موظف است مبلغی را به جهت پرداخت حقوق  در اختیار شرکت قرار دهد.

۳- در هفته‌های آتی موضوع  واگذاری هپکو در جلسه وزیران مطرح و در صورت انجام نشدن این موضوع، سران سه قوه تصمیم گیرنده موضوع خواهد بود.

در پایان جلسه ضمن صحبت با دکتر خانی  و دیگر معاونین استانداری و دکتر کریمی، شورای اسلامی، تنها راه نجات هپکو را بازگشت به دولت دانست و خواستار تلاش بیشتر آنها در این زمینه شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هپکوی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟

نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری با سوالاتی از سوی یکی از اعضای شورای شهر از شهردار گذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری شامگاه یکشنبه _شانزدهم اردیبهشت_ در حالی برگزار شد که سیدحسین یوسفی از اعضای شورای شهر ساری به ارائه ۱۰ سوال در موضوعاتی چون دلایل ابتر ماندن پروژه‌های نیمه تمام مثل پل تا پل، صفرآباد، ابن شهر آشوب و پیاده‌راه قارن، علت عدم راه‌اندازی کارخانه آسفالت به رغم نیاز مبرم معابر شهر به آسفالت و چالش‌هایی که به‌دنبال دارد، وضعیت قرارداد پروژه پارک جنگلی شهید نوبخت، عدم تکمیل طرح هدایت آب‌های سطحی، قانونمند کردن فرایند اخذ عوارض ارزش افزوده، فعالیت‌های فرهنگی و اعتماد به سازمان فرهنگی شهرداری و واگذاری فعالیت‌ها به این سازمان، دلایل عدم رشد سرمایه‌گذاری در شهرداری به رغم وجود سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری و کمیسیون سرمایه‌گذاری در شورای شهر، دلیل استفاده از یک نفر در دو شغل مهم (معاونت شهرسازی و سرپرستی شهرداری منطقه دو) و دیده نشدن نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص بدنه شهرداری در واگذاری مسئولیت‌ها، مدیریت نحوه پرداخت تسهیلات ۱۲۰ میلیاردی بانک شهر با توجه به فرارسیدن سررسید و کمرنگ بودن حضور میدانی شهردار خصوصاً در مناطق کم برخوردار از حسین قبادی پرداخت.

پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در ابتدای این جلسه تصمیم‌گیری و نظارت را جزو وظایف ذاتی شورا عنوان و اظهار کرد: هدف از نظارت هدایت امور به سمت بهبودی است و قانون‌گذار برای امر مهم نظارت، برخی ابزارهای قانونی را در اختیار اعضای شوراها قرار داده تا با استفاده از آن به وظیفه نظارتی خود عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ابزارهای نظارتی، تذکر و سوال است، افزود: اعضای شورا طبق ماده ۸۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراها چنانچه در عملکرد شهرداری به مسئله‌ای ایراد داشته باشند، می‌توانند تذکر بدهند و اگر مفاد مربوط به تذکر رعایت نشد، موضوع را به‌صورت سوال مطرح خواهند کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسباتِ اعضای شورا و شهردار، امری کاملاً طبیعی و متداول بوده و به منظور شفافیت امور، رفع کاستی‌ها و افزایش تعامل صورت می‌گیرد و نباید آن‌را به اختلاف و مُچ‌گیری تعبیر کرد.

شعبانی ضمن تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات و ارتقای خدمات مطرح کرد: با همه تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد بالاخره ضعف‌هایی هم وجود دارد و بروز کاستی‌ها در تشکیلاتی مثل شهرداری با مأموریت‌های متنوع و متعدد و بار سنگینی که بر دوش دارد، اجتناب ناپذیر است و شورا و شهرداری هر یک در حیطه تکالیف قانونی خود باید برای رفع آن همت کنند.

وی عنوان کرد: در همین راستا سید حسین یوسفی عضو شورا سوالاتی دارد که مطرح و شهردار نیز پاسخ می‌دهند و از آن‌جا که بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری و جلب رضایت مردم، هدف و دغدغه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداری است، یقین دارم هم عضو شورا و هم شهردار با رویکرد مثبت به این موضوع نگاه کرده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری خاطرنشان کرد: انتظار داریم اصحاب رسانه با رویکرد منصفانه و با واقع‌گرایی به انعکاس مطلب بپردازند و به تحقق اهدافِ سازنده‌ی این سوال و جواب کمک کنند.

کد خبر 750930

دیگر خبرها

  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟