Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان اینکه با فرارسیدن ایام سوگواری ماه محرم ۳۵ برنامه در قالب ۳ هزار اجرا برگزار خواهد شد، گفت: با توجه به همه محدودیت‌هایی که در حوزه بودجه داریم، توانسته‌ایم با تخصص و حمیت همکاران سازمان، هزینه‌ها را کاهش دهیم و امسال مانند سال‌های گذشته برنامه‌های فرهنگی برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سیدعلیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با فرا رسیدن ایام سوگواری سیدالشهدا گفت: امسال در ماه محرم سال ۱۴۴۱ مصادف با ۱۳۹۸حدود ۳۵ عنوان برنامه در قالب ۳ هزار اجراهای متنوع با عنوان کلی «جلوه سوگ» در محرم و صفر برگزار می‌شود.

وی در ادامه به مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان اشاره کرد: سیزدهمین آیین تجلیل از نوگلان حسینی با هدف شناسایی استعدادهای بالقوه مداحان نوجوان، تشویق و ترغیب نوجوانان خادم اهل بیت(ع) و پرورش مداحان طراز انقلاب اسلامی با مشارکت دانش آموزی برگزار می‌شود. همچنین نشست‌های ادبی متعددی با عنوان «بر آستان اشک» در چهار نقطه برگزار می‌شود و در نهایت شعرهای خوانده شده در این نشست‌ها برای انتشار در یک مجموعه، جمع آوری می‌شود.

وی افزود: مانند سال‌های گذشته برنامه‌های متمرکز در میدان آیینی امام حسین(ع) به مدت ۶۰ روز برگزار می‌شود. این برنامه‌ها در قالب غرفه‌های متنوع، اجرای تعزیه برای نوجوانان و بزرگسالان، تئاتر میدانی و برنامه‌های همایشی برگزار می‌شود.

فاطمیان‌پور در ادامه گفت: پنجمین سوگواره عاشورایی با هدف زنده نگه داشتن سنت آیینی تعزیه در مدارس برگزار می‌شود. در این برنامه برای دانش‌آموزان کلاس آموزشی تعزیه برگزار می‌شود و در نهایت تعزیه‌ها توسط خود دانش‌آموزان اجرا می‌شود. همچنین در همه فرهنگ‌سراها پرده‌خوانی و تعزیه با عنوان «مرثیه آفتاب» اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری گفت: در ایام محرم و صفر مجموعه نمایشگاه‌هایی با موضوع عاشورا برپا می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به اولین نمایشگاه هنر مفهومی با استفاده از کتب عاشورایی با عنوان «عقل سرخ» در باغ کتاب تهران، نمایشگاه عکس‌های متنوع در نگارخانه لاله، نمایشگاه آثار استاد علی شیرازی با عنوان کتیبه‌های عاشورایی در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) و نمایشگاه‌هایی با موضوع تعزیه و آیین‌های عاشورایی در زمان قاجار در باغ موزه هنرهای ایرانی اشاره کرد.

وی به اجرای نمایش‌های موضوعی اشاره کرد و گفت: نمایش «خاتون» به مدت ۳۰ شب در پردیس تئاتر تهران اجرا می‌شود. همچنین نمایش‌های موضوعی دیگری چون؛ «تا رقیه»، «شین» با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی اجرا می‌شود.

فاطمیان پور افزود: امسال هم مانند سال‌های گذشته پیاده‌روی جاماندگان اربعین از میدان امام حسین(ع) تا حرم عبدالعظیم حسنی را داریم. سال گذشته این پیاده روی با استقبال خوبی رو به رو شد و بیش از ۲میلیون نفر در آن شرکت کردند.

وی با اشاره به تولید محصولات ویژه خانواده، کودکان و نوجوانان به صورت فیزیکی و در فضای مجازی، گفت: همچنین امسال کمپین «سلام بر حسین» را با هدف ترویج و تبلیغ سنت حسنه ایرانیان برای در اختیار قرار دادن آب آشامیدنی، برگزار می‌کنیم. همچنین امسال برنامه تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی با عنوان «پرده عشاق» در سطح شهر تهران برگزار می‌شود.

بررسی و معرفی نوحه‌های محرم با عنوان «آوای محرم»، نشست‌های رونمایی از کتاب‌های برگزیده عاشورایی و اجرای سوگواره‌های اقوام، نواحی و شهرهای تهران در فرهنگ‌سرای خانواده از دیگر برنامه‌های ماه محرم است که فاطمیان پور در ادامه به آن اشاره کرد.

معاون سازمان فرهنگی هنری در ادامه با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر اینکه درآمدها و هزینه‌های این سازمان شفاف نیست واکنش نشان داد و گفت: به لطف خدا و با تمام محدودیت‌هایی که در حوزه بودجه داریم اما توانسته‌ایم با تخصص و همراهی همکارانمان هزینه‌ها را کاهش دهیم و برنامه‌های فرهنگی برگزار کنیم.  بودجه فرهنگی سازمان فرهنگی هنری صفر است و به واسطه این اتفاق و کم لطفی و کم توجهی که به این سازمان شده است ما در محدودیت هستیم. اما این سازمان همیشه مورد اعتماد مردم شهر تهران بوده است و ما به لطف این اعتماد و همکاری مردم توانسته‌ایم با اجرای برنامه‌های فرهنگی خدمت‌گذار مردم باشیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • شب شعر «به یاد کمال» با حضور شاعران کشوری در منطقه ۳ اصفهان
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود