Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، اسدالله قره‌خانی نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی ، گفت: وقتی می‌گویند که سازمان‌ها باید وزارتخانه شوند تا آنها بتوانند به نمایندگان ملت در مجلس پاسخگو باشند امری مهم است.

وی افزود:‌ اینکه رئیس سازمان محیط زیست که پیش از این در بخش‌های مختلفی مدیر بوده و مستقیما منصوب رئیس‌جمهور است و لغو ابلاغ آن با رئیس قوه مجریه است، هر از گاهی حرف‌های سخیفی می‌زند پذیرفتنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس تاکید کرد: آقای علی لاریجانی رئیس مجلس پاسخ اظهارات سخیف عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان محیط زیست را داده و اعلام کرده است که به رئیس‌جمهور درباره توهین به معاون وی تذکرات لازم را داده است.

قره‌خانی اظهار داشت:‌ از کسی که سال‌های سال وزیر بوده و هم اکنون معاون رئیس‌جمهور است بیان اظهارات سخیف  توهین به نمایندگان استان‌های شمالی مجلس به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

وی افزود: وقتی یک نماینده مدیر و وزیر حرف می‌زند اظهارات وی کاملا رسمی محسوب شده و کوچه و بازاری نیست که بخواهد هر چیزی که از دهانش بیرون آمد، بیان کند.

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس گفت‌: انتظار از مقامات مسئول آن است که سنجیده سخن بگویند هر چند که قصورات سازمان محیط زیست کم نیست. در حالی که هم اکنون ما شاهد خشک شدن خلیج گرگان هستیم و به نظر می‌رسد دریاچه ارومیه دیگری در حال شکل گرفتن است و محیط زیست هم به وظایف خود عمل نمی‌کند.

قره‌خانی افزود: باید سازمان محیط زیست به وزارتخانه تبدیل شود تا به مجلس به عنوان قوه‌ای نظارتی پاسخگو باشد و بر همین اساس می‌توانیم محیط زیست، منابع طبیعی و بخش آب را یک وزارتخانه کرده و مانع از نگاه‌های بخشی هر کدام از این سازمان‌ها و ادارات به موضوعات مختلف و رفتارهای سلیقه‌ای آنها شویم.

وی گفت: متاسفانه به دلیل کوتاهی محیط زیست و منابع طبیعی جنگل‌های هیرکانی تاراج شده و به هدر می رود و از سوی دیگر برای آنکه این سازمان‌ها مسئولیت را از دوش خود بردارند از سازمان یونسکو خواسته‌اند این جنگل را ثبت جهانی کند.

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس  گفت:‌ ما نباید اختیار و اراده خود را به دست سازمان‌های بین‌المللی بدهیم چرا که متولی اصلی این سازمان‌ها آمریکا، استکبار جهانی و اروپاست و به هیچ وجه از جمهوری اسلامی تمکین نمی‌کنند.

سخنگوی سابق کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: نباید هر اقدامی که برای احیای جنگل‌های هیرکانی صورت می‌گیرد را با نماینده یونسکو در میان گذاشته و از آنها اجازه بگیریم و اگر هم کوتاهی کنیم این سازمان‌ها جریمه‌های سنگینی را برای ایران در نظر می‌گیرند باید کنوانسیون‌های پالرمو، FATF و CFTرا اجرا کنید و چون تمامی بخش‌های این کنوانسیون‌ها و مواد این برای ما قابل پذیرش نیست حق تحفظ و تأمل بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: سازمان‌های بین‌المللی قطعا برای خاموش کردن جنگل‌های ایران ورود نخواهند کردو حقوق حافظین جنگل را هم نخواهند داد.

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس  گفت:‌ نمایندگان استان‌های شمالی کشور بارها به اظهارات و اقدامات معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست انتقاد کرده و شکوائیه‌ای جمعی را تنظیم کرده و به استانداری‌ها و وزرای مربوطه ارسال کرده‌اند که اقدامات این سازمان و سازمان میراث فرهنگی و منابع طبیعی در قبال سرمایه‌های ایران قابل قبول نیست. ضمن اینکه نامه‌ای را اخیرا امضا کرده و در حال اضافه کردن امضاهای آن هستیم که شکوائیه‌ای را به هیأت رئیسه مجلس به دلیل اظهارات عیسی کلانتری ارسال کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: محیط زیست نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان