Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا بالگرد مریخ نورد "مارس ۲۰۲۰" را به آن متصل کرد تا اولین بالگردی باشد که قرار است خارج از زمین به پرواز درآید. ناسا همچنین از دانش آموزان خواست تا نام پیشنهادی خود برای تغییر نام این کاوشگر را ارائه کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، مهندسان ناسا اولین بالگردی که قرار است در جهان دیگری پرواز کند را به مریخ نورد "مارس ۲۰۲۰" متصل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کاوشگر رباتیک قرار است ژوئیه سال آینده سوار بر موشک "اطلس V " که متعلق به اتحادیه پرتاب فضایی آمریکا است به فضا پرتاب شود و ۱۸ فوریه ۲۰۲۱ به مریخ خواهد رسید.

این بالگرد موسوم به "مارس هلیکوپتر" هیچ هدف علمی جز اثبات امکان پرواز یک هوانورد خودران در جو بسیار نازک مریخ ندارد. این بالگرد بدون سرنشین دارای یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی است و هیچ ابزار علمی دیگری همراه خود ندارد. وزن آن نیز کمتر از ۱.۸ کیلوگرم است.

این بالگرد دو ملخه خورشیدی در معرض آزمایش‌های سخت قرار گرفته است تا توانایی پرواز آن ارزیابی شود و محققان بدانند که آیا می‌تواند در محیط پرتلاطم و شرایط دشوار پرتاب، سفر و ورود به مریخ زنده بماند.

مهندسان ناسا این بالگرد و سیستم تحویل آن را به صفحه‌ای در قسمت تحتانی مریخ نورد متصل کردند. این هوانورد بدون سرنشین در طول سفر و فرود بر سطح مریخ در پیله محافظ خود باقی می‌ماند.

مکان هدف برای فرود این مأموریت، دهانه‌ای در مریخ با نام "دهانه جزرو"(Jezero Crater) است. این منطقه دارای ساختارهای باستانی است که برخی از آنها تا ۳.۶ میلیارد سال قدمت دارند. تجزیه و تحلیل خاک این محل می‌تواند سرنخ‌هایی در مورد حیات در مریخ باستان و چگونگی تکامل جهان به جهانی که امروز می‌شناسیم فراهم کند.

این بالگرد بین ۶۰ تا ۹۰ روز پس از فرود در سیاره سرخ از مریخ نورد جدا خواهد شد و مسافت کوتاهی را طی خواهد کرد.

انتظار می‌رود "مارس هلیکوپتر" در صورت موفقیت در اولین پرواز، طی یک دوره ۳۰ روزه تا ۵ پرواز را انجام دهد. هر پرواز تا ۹۰ ثانیه طول خواهد کشید و تا ۴.۵ متر از سطح مریخ ارتفاع خواهد گرفت.

در صورت موفقیت این بالگرد، ماموریت‌های رباتیک در آینده می‌توانند از نسل بعدی پهپادهای خودران برای اضافه کردن عنصر هوایی به کارهای اکتشافی و یافتن مسیر استفاده کنند. به عنوان مثال پهپادها می‌توانند برای کشف مناطقی که نمی‌توان به صورت زمینی رفت و برای چرخ‌های مریخ نورد بسیار خطرناک هستند یا امنیت فضانورد را به خطر می‌اندازد، استفاده شوند.

نام جدیدی برای "مارس ۲۰۲۰"

مریخ نورد "مارس ۲۰۲۰" همچنین قرار است نام جدیدی به خود اختصاص دهد. ناسا از دانش آموزان مهد کودکی و دبستانی ساکن در ایالات متحده دعوت کرده است تا مقالات خود را برای تغییر نام این مریخ نورد پیش از پرتاب آن ارسال کنند.

آخرین مهلت ارسال مقالات و پیشنهادات، اول نوامبر ۲۰۱۹ است و از برنده مسابقه دعوت می‌شود تا پرتاب این مریخ نورد را از مجتمع فضایی ۴۱ در ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا در ژوئیه سال ۲۰۲۰ از نزدیک تماشا کند.

همچنین همه مردم دنیا می‌توانند با ثبت نام و نام خانوادگی خود در سایت ناسا، نام خود را که بر روی یک تراشه حک کنند تا به این مریخ نورد متصل شده و به مریخ فرستاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مارس 2020 ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس

میعاد فر در نشست با استاندار همچنین با بیان اینکه به زودی ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور اضافه می‌شود گفت: در تلاش هستیم تا پایان سال این تعداد به هزار و ۵۰۰ دستگاه افزایش یابد.

وی همچنین از افتتاح ساختمان مرکزی اورژانس استان کهگیلویه و بویراحمد تا دهه فجر خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم در این نشست با بیان اینکه ۵۳ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه اورژانس هوایی در استان فعال است گفت: برای ارائه خدمات بهتر در استان به ۱۶ پایگاه دیگر نیاز است.

جاودان سیرت به فرسوده بودن ناوگان زمینی اورژانس استان اشاره و اضافه کرد: ۳۳ دستگاه از آمبولانس‌های اورژانس استان، بالای ۱۵ سال عمر دارند.

احمد زاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست تامین اورژانس هوایی برای شهرستان کهگیلویه را یک ضرورت دانست و گفت: در بودجه سال جدید برای تامین بالگرد به این شهرستان اعتبار تخصیص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • ۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • عکس مدارگرد «مارس اکسپرس» از لشکر عنکبوت‌ها روی مریخ!
  • خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت! + فیلم
  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست