Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه خوارزمی گفت: مجموع درآمد دانشگاه از قرارداد‌های ارتباط با صنعت زیاد نیست چرا که بیش از ۹۰ درصد آن صرف هزینه‌های پرسنلی و تدارکاتی پروژه می‌شود. عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو درباره قرارداد‌های ارتباط با صنعت گفت: در نظر داریم شهرک‌های صنعتی حاضر در استان البرز را گسترش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاران ما در دانشکده فنی با هدف هم‌اندیشی و آسیب‌شناسی برای بخش‌هایی از صنعت که تولیدشان با مشکل مواجه شده است، سال گذشته یک کلینیک صنعت دایر کردند.

وی ادامه داد: این فرآیند، فرآیندی بود که تبادل مالی روشنی در آن صورت نگرفته و تنها در راستای اهداف استانداری البرز، در خصوص کاهش آسیب‌های صنایع، ایجاد شده بود.

حبیبی با اشاره به برخی از قرارداد‌ها با صنعت افزود: دانشکده‌های فنی و علوم انسانی، در راستای اهداف دانشگاه پروژه‌هایی را دنبال می‌کنند همچنین دانشکده جغرافیا درجهت برنامه ریزی شهری دو پروژه (یکی مربوط به توسعه روستایی در استان آذربایجان غربی و دیگری مربوط به یکی از روستا‌های استان اصفهان) را در دست دارد. دانشکده ادبیات دانشگاه خوارزمی هم مشغول انجام چند پروژه در وزارت کشور است.

رییس دانشگاه خوارزمی ادامه داد: پروژه‌ای در ارتباط با اکتشاف نفت در پژوهشکده نفت دانشگاه و پروژه دیگری مربوط به افزایش اکتشاف نفت با استفاده از پلاسما درحال پیگیری است.

وی درباره هزینه‌کرد درآمد‌های حاصل از ارتباط با صنعت، گفت: مجموع درآمد پروژه‌های دانشگاه شاید به میزان ۴ یا ۵ میلیارد تومان هم نرسد و معمولا بخش عمده‌ای از درآمد صرف خود پروژه می‌شود (بیش از ۹۰ درصد درآمد‌ها صرف هزینه‌های پرسنلی و تدارکاتی پروژه خواهد شد). دانشگاه برای حل مشکلات صنعت کشور کمر همت بسته است و در این راستا کسب درآمد اهمیت چندانی ندارد.

به گفته حبیبی تقریبا از بین ۳۰ الی ۴۰ پروژه درحال پیگیری و انجام دانشگاه خوارزمی، ۲ یا ۳ پروژه به دلیل عدم تامین اعتبار دچار مشکل شده و مابقی در حال تکمیل یا افتتاح است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی ارتباط صنعت و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان

ثبت درآمد یک میلیارد دلاری باکس آفیس عربستان بعد از بازگشایی مجدد سینماها در سال ۲۰۱۸ میلادی بیانگر این نکته است که صنعت فیلم این کشور آماده رشدی قابل توجه است. - اخبار فرهنگی -

به‌گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ رشد و رونق تولید فیلم در استودیوهای فیلمسازی عربستان همراه با افتتاح سینماهای پیشرفته در این کشور همراه با ثبت درآمد یک میلیارد دلاری هنر هفتم از سال 2018 میلادی بیانگر این نکته است که صنعت فیلمسازی عربستان درحال پوست اندازی و حرکت به سمت رشدی قابل ملاحظه است.

در این زمینه انتشار آمارهای رسمی  کمیسیون فیلم عربستان سعودی (SFC) از سینماها، استودیوها، برگزاری جشنواره‌های سینمایی حکایت از این روند دارد که روند روبه رشد مخاطبان هنر هفتم در این کشور روبه رشد است و ارقامی که برای درآمد صنعت در سال گذشته میلادی به دست آمده نیز تاکیدی برهمین نکته است که سینمای عربستان همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد.

آمار منتشر شده از سوی کمیسیون فیلم عربستان نشان می‌دهد سال گذشته میلادی در این کشور 443 فیلم در سینماهای سراسر کشور اکران شده و این تعداد فیلم 17.4 میلیون نفر مخاطب به خود دیده است که با یک برآورد ابتدایی تعداد مخاطبان سینماهای عربستان نسبت به یک سال قبل‌تر یعنی در سال 2022 شاهد رشد حدود 20 درصدی بوده است.

چند خبر از سینمای جهان؛ از اظهارنظر قابل‌تأمل «آنجلینا جولی» تا سرمایه‌گذاری خاص عربستان

این درحالی است که درآمد گیشه‌های سال قبل عربستان براساس آمارهای رسمی از  240 میلیون دلار فراتر رفته و اکنون عربستان در جایگاه پانزدهم رده بندی جهانی باکس آفیس قرار گرفته است.

از سوی دیگر بررسی هرم جمعیتی این کشورنشان می‌دهد بیش از 50 درصد جمعیت زیر 25 سال عربستان علاقمند به هنر هفتم هستند و فیلم‌های اکشن هالیوودی در صدر انتخاب این گروه سنی برای نشستن روی صندلی سینماهای کشورشان است و در پی آن کمدی‌های مصری مخاطب قابل توجهی دارد.

در همین حال آنطور که آمارهای رسمی از زیرساخت‌های سینمایی عربستان حکایت دارد تا اکتبر سال گذشته میلادی مجموعاً هفت اپراتور سینمایی، 69 سالن سینما، 623 صفحه نمایش و 65000 صندلی در این کشور وجود دارد که براساس جمعیت عربستان یاد شده  متوسط به 1.7 صفحه نمایش و 176 صندلی برای هر 100000 نفر تقسیم می شود و همین آمارها نشان می‌دهد سرعت رشد زیرساخت‌های سینمایی عربستان در دو بخش صفحه نمایش و صندلی تا تاریخ یاد شده چیزی حدود 19 درصد بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت